Αδελφή και ερωμένη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν 19άχρονη όταν σπούδαζα στο πανεπιστήμιο της Πάτρας κι ο μεγαλύτερος αδελφός μου υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην ίδια πόλη. Νοίκιαζα μια μικρή γκαρσονιέρα και πολλές φορές τον φιλοξενούσα, όταν είχε μικρές άδειες από το στρατό.

Σε κάποια απ’ αυτές είχε περάσει να με πάρει από τη σχολή και γυρίζαμε σπίτι, όταν τον σταμάτησα και του ψιθύρισα συνωμοτικά:

-    «Θα με βοηθήσεις να του τη σπάσω; Του τύπου που έρχεται προς το μέρος μας. Είναι συμφοιτητής μου και μου κολλάει συνέχεια. Δεν τον γουστάρω καθόλου».

-    «Τι θέλεις να κάνω;» με ρώτησα απορημένος.

-    «Φίλα με, αλλά σαν ερωτευμένος», απάντησα.

Και τυλίγοντας τα χέρια μου στο λαιμό του ένωσα τα χείλη μου με τα δικά του σ’ ένα φιλί πολύ αισθησιακό. Καθώς το κορμί μου πιεζόταν στο δικό του ένιωσα τον πούτσο του να σηκώνεται και ν’ ακουμπάει στην κοιλιά μου.

-    «Ξαναφίλα με…», ψιθύρισα.

Ανταποκρίθηκε αμέσως βάζοντας στο φιλί του όλο το πάθος ενός ερωτευμένου. Με φίλησε ακόμα μια φορά και πιάνοντας τον κώλο μου μ’ έσφιξε πάνω του. Ο συμφοιτητής μου πέρασε δίπλα μας αδιάφορα. Τραβήχτηκα από κοντά του και κοιτώντας τον πονηρά του είπα:

-    «Σ’ ευχαριστώ για τη βοήθεια. Ήσουν θαυμάσιος στο ρόλο του ερωτευμένου. Τι πάθος στα φιλιά σου! Μου κόπηκε η ανάσα! Μα γιατί μουτρώνεις;» ρώτησα.

-    «Γιατί νιώθω σαν μαλάκας!» απάντησε τσαντισμένος. «Γιατί δεν έπαιξα κανένα ρόλο ερωτευμένου! Γιατί τα φιλιά μου είχαν όλη την καύλα μου για σένα!» συνέχισε.

Του έδωσε ένα πεταχτό φιλί λέγοντας:

-    «Το κατάλαβα! Όπως κι ότι καύλωσες!» και του έτριψα τον πούτσο πάνω από το τζιν.

Άλλο ένα πεταχτό φιλί και συνέχισα:

-    «Δεν υπάρχει κανένας συμφοιτητής που μου κολλάει. Ο τύπος που γουστάρω είναι εδώ μπροστά μου, αλλά αν περίμενα από σένα να κάνεις την πρώτη κίνηση…».

Έμεινε να με κοιτάει άναυδος. Έπιασα το χέρι του και τον τράβηξα λέγοντας:

-    «Έλα να προλάβουμε το λεωφορείο…»

Όταν μπήκαμε στο σπίτι και κλείσαμε την πόρτα ρίχτηκα στην αγκαλιά του.

-    «Σε θέλω! Σε θέλω καιρό τώρα!» είπα και τον φιλούσα με το κορμί μου κολλημένο πάνω του και με τα μπράτσα μου δεμένα στο σβέρκο του.

Παραμέρισα μόνο τόσο όσο χρειάστηκε να βγάλω τη μπλούζα και το τζιν μου καθώς αυτός γδυνόταν. Μου ελευθέρωσε τα βυζιά από το σουτιέν κι άρχισε να παίζει με τις ρώγες τους. Βόγκηξα από ευχαρίστηση. Γονάτισα μπροστά του και πήρα το καυλί του στο στόμα μου.

Αναστέναξε ευτυχισμένος κι άρχισα να το γλύφω με μεγαλύτερο ενθουσιασμό όταν πίεσε το κεφάλι μου πάνω του. Με σήκωσε όρθια και φιλώντας με μου έβγαλε το σλιπάκι. Μπήκε με μια μόνο κίνηση και χωρίς δυσκολία στο ήδη υγρό μουνί μου. Με γύρισε προς τον τοίχο, μου άνοιξε τα πόδια και γλιστρώντας πίσω μου, χώθηκε ξανά στο μουνί μου.

Αναστέναξα ευχαριστημένη. Είχα σκύψει μπροστά, προσφέροντάς του τα καπούλια μου, με τα χέρια κολλημένα στον τοίχο και με τα βυζιά μου να ταλαντεύονται στο ρυθμό των διεισδύσεών του. Μπαινόβγαινε αρκετά μέσα μου αρπαγμένος με τα χέρια στους γοφούς μου. Τίναζα τη λεκάνη μου όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο βίαια, προλαβαίνοντάς τον.

-    «Χύνω αγόρι μου! Χύνω!» είπα ξέπνοα κάποια στιγμή κι έλουσα το καυλί του με τα υγρά μου.

Τραβήχτηκε και με παρέσυρε στο κρεβάτι, όπου στάθηκα πάνω του στα τέσσερα. Σ’ αυτή τη στάση μπορούσε να χωθεί ακόμα πιο βαθιά μέσα μου. Με τα χέρια ακουμπισμένα στο κρεβάτι και με σκυμμένη τη μέση, τον δέχτηκα μ’ ένα βογκητό καθώς οι γλουτοί μου χόρευαν γύρω από τον πούτσο του που με γέμιζε ολόκληρη.

-    «Χύνω αγόρι μου! Χύνω!» είπα ακόμα μια φορά μ’ έναν βαθύ αναστεναγμό και την ίδια στιγμή ένιωσα το σπέρμα του να πλημμυρίζει το μουνί μου.

Γείραμε στο κρεβάτι αγκαλιασμένοι κι ευτυχισμένοι. Όταν οι ανάσες μας βρήκαν πάλι τον κανονικό τους ρυθμό είπε ανήσυχος:

-    «Δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Δεν ήθελα να τελειώσω μέσα σου…»

-    «Μην ανησυχείς. Δεν είναι επικίνδυνες μέρες…» απάντησα, χαϊδεύοντας τρυφερά τ’ αρχίδια και τον πούτσο του.

-    «Σε θέλω για πάντα δικό μου…» του ψιθύρισα σε λίγο στ’ αφτί κι ανέβηκα πάνω στον ορθωμένο και σκληρό από τα χάδια πούτσο του.

Έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε κι ακόμα είναι δικός μου…