Ο δικός μου daddy

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν 20άχρονη σπουδάστρια κι έμενα με τον πατέρα μου. Ο θάνατος της μητέρα μου πριν από τέσσερα χρόνια μας είχε φέρει πιο κοντά αφού ο ένας φρόντιζε τον άλλον στα πρακτικά ζητήματα της ζωής… Με τον daddy μου ήθελα να γαμηθούμε και το ίδιο υποπτευόμουν ότι ήθελε κι αυτός. Οι υποψίες μου έγιναν βεβαιότητα όταν χθες το βραδύ βρέθηκε έξω από το δωμάτιό μου την ώρα που γδυνόμουν.

Δεν έφυγε όσο γρήγορα έπρεπε, αλλά στάθηκε να με κοιτάζει. Τον είδα μέσα από τον καθρέφτη, χωρίς να με αντιληφθεί. Όπως είδα και το γεμάτο πόθο βλέμμα του και την ασυναίσθητη κίνηση τού χεριού του, που έπιασε τον πούτσο του.

Συνέχισα το γδύσιμό μου, παίρνοντας τις προκλητικές πόζες που παίρνει μια γυναίκα, όταν πιστεύει πως βρίσκεται μόνη, με το κορμί και τον καθρέφτη της. Είχα μείνει με το σλιπάκι και έβαζα το νυχτικό μου, όταν με πλησίασε, για να μου δώσει το δώρο για τα αυριανή γιορτή μου.

Το απροσδόκητο δώρο του, ένα σετ σέξι και διάφανων εσώρουχων μου επιβεβαίωσε τις ερωτικές προθέσεις του.

-    «Σ’ αρέσει; Είναι το νούμερό σου;», με ρώτησε.

Ρίχτηκα στην αγκαλιά του και τυλίγοντας τα χέρια μου στο σβέρκο του τον φίλησα στο στόμα.

-    «Είναι πολύ ωραίο!» απάντησα. «Θα με βοηθήσεις να το δοκιμάσω;» συνέχισα μ’ ένα πονηρό χαμόγελο.

Γύρισα και στάθηκα όρθια μπροστά στον καθρέφτη. Με πλησίασε από πίσω και μ’ αγκάλιασε. Άρχισε να με φιλάει και να με δαγκώνει απαλά στο λαιμό, ενώ τα χέρια του εξερευνούσαν το κορμί μου πάνω από το νυχτικό. Χάιδεψε τα βυζιά μου και τσίμπησε τις ρώγες τους, που ορθώθηκαν και πέτρωσαν.

-    «Είσαι τόσο όμορφη! Και σε θέλω τόσο πολύ…» μου ψιθύρισε στ’ αφτί.

Συνέχισε να με δαγκώνει απαλά στο λαιμό, κι όπως με κρατούσε από πίσω, έβαλε το χέρι του κάτω από το νυχτικό μου. Χάιδεψε αργά το εσωτερικό των μηρών μου, ανέβηκε πιο πάνω, παραμέρισε το σλιπάκι μου, ακούμπησε τα δάχτυλά του πάνω στην κλειτορίδα μου κι άρχισε να τη χαϊδεύει ρυθμικά.

Ένας δυνατός αναστεναγμός ευχαρίστησης ξέφυγε από τα χείλη μου. Άνοιξα όσο μπορούσα περισσότερο τα πόδια κι έγειρα με την πλάτη στο στήθος του. Ένα δάχτυλό του χώρισε τα μουνόχειλα και γλίστρησε ανάμεσά τους. Το έχωσε βαθιά μέσα μου.

Η παλάμη του έτριψε την κλειτορίδα μου, που πρήστηκε και μεγάλωσε απ’ τα χάδια του. Έχωσε δεύτερο και τρίτο δάχτυλο γαμώντας με ξέφρενα, ενώ με την παλάμη του εξακολουθούσε να μου τρίβει την καυλωμένη κλειτορίδα.

Ένιωσα το κορμί μου να καίγεται από ηδονή καθώς πλησίαζα σε οργασμό. Έχυσα στο χέρι του μουγκρίζοντας.

Γύρισα προς το μέρος του σε λίγο και τον κοίταξα ενώ του έσφιξα δυνατά τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

Μιλήσαμε με τα μάτια...

Τον έσπρωξα μαλακά να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού και γονάτισα μπροστά του. Πήρα στο χέρι μου τον καυλωμένο πούτσο του, αφού του τον έβγαλα από το παντελόνι, κι άρχισα να τον παίζω με αργές κινήσεις. Το άλλο μου χέρι χάιδευε απαλά τ’ αρχίδια του.

Στρογγυλεύοντας τα χείλια μου τ’ ακούμπησα πάνω στο κεφάλι του πούτσου του κι άρχισα να τον ρουφάω σιγά - σιγά όλον μέσα μου. Τον έβγαλα από το στόμα και τον φίλησα απαλά ξανά. Με τη γλώσσα μου έγλυψα δυνατά την τρύπα στην άκρη του καυλιού του. Η τρύπα άνοιξε και μια σταγόνα διάφανο υγρό φάνηκε πάνω της.

Αναστέναξε…

Τον ρούφηξα αργά και βαθιά μέσα στο στόμα μου. Άφησα τα δόντια μου να ακουμπήσουν ελαφρά πάνω στη σάρκα και τράβηξα το στόμα μέχρι που μόνο το κεφάλι να μείνει μέσα. Τα χέρια του σφίχτηκαν άγρια στα μαλλιά μου καθώς άρχισα να του γλύφω πάνω - κάτω τον κορμό του πούτσου του, να σφίγγω τα χείλια μου στο πουτσοκέφαλο και να το ρουφάω παθιασμένα.

Μου τράβηξε δυνατά το κεφάλι προς το μέρος του στέλνοντας τον πούτσο του στο άνοιγμα του λαιμού μου. Τραβήχτηκα γρήγορα και τύλιξα το χέρι στο καυλί του. Το έπαιξα μπρος - πίσω και κάθε φορά άφηνα να μπαίνει λίγο περισσότερο στο στόμα μου. Του το χάιδευα κυκλικά με τη γλώσσα.

Άρχισε να βογκάει ηδονικά και να λέει πως θα χύσει. Σε λίγο το στόμα μου πλημμύρισε από το σπέρμα του, που το κατάπια απολαυστικά κοιτάζοντας τον στα μάτια.

Δεν δοκίμασα τα εσώρουχα εκείνο το βράδυ. Μόνο το καυλί του daddy μου δοκίμασα που έμπαινε κι έχυνε σ’ όλες μου τις τρύπες…