Ο αδερφός μας γαμούσε υπέροχα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Όλα άρχισαν τελείως απρόσμενα για μένα. Ήμασταν με κάτι φίλες στο σπίτι και λέγαμε διάφορα. Εγώ με την αδερφή μου. Έφτασε η συζήτηση περί των σεξουαλικών μας φαντασιώσεων. Είπαμε διάφορα κοινότυπα. Μετά που έφυγαν οι άλλες η αδερφή μου έριξε την πρώτη κατραπακιά. Αυτά που σας είπα είναι ψέματα. Εγώ πάντα μια ερωτική φαντασίωση είχα. Ένα οργιάκι μου λέει με εσένα και τον Κώστα τον αδερφό μας.

Συνέχισε να λέει πως το φαντάζεται. Μου έλεγε δηλαδή ότι το φαντάζεται να κάνουμε σεξ οι δυο μας και να μας πιάνει ο Κώστας και να μας τιμωρεί με το πράμα του, όπως έλεγε για την πούτσα του Κώστα. Καλά επειδή την ήξερα τι ρόλο βαράει, νόμιζα ότι το έλεγε για την πλάκα και ότι απλώς περιγράφει κάποια τσόντα που είδε πρόσφατα. Για να σας βάλω για λίγο στο κλίμα εμείς μένουμε όλοι μαζί. Σε δύο διαμερίσματα. Στο ένα μένει ο Κώστας και με τους γονείς μαζί και στο άλλο εμείς. Είναι δίπλα δίπλα. Η Ελένη δεν έχανε την ευκαιρία να μου το λέει στην πλάκα βέβαια. Αυτή μάλιστα δεν έχανε την ευκαιρία να πετάει υπονοούμενα και άλλα ακόμα και όταν ο Κώστας ήταν μπροστά.

Εγώ δημιούργησα μια πολύ λανθασμένη άποψη για το θέμα. Κάποτε μάλιστα έφτασε στο σημείο να του πει και για την συζήτηση με τα κορίτσια και πως δεν τους είπε την πραγματικότητα της την οποία του την αποκάλυψε χωρίς κανένα ενδοιασμό. Επειδή και ο Κώστας δεν έδειχνε να μην είναι ξαφνιασμένος και γενικά συμμετείχε στην συζήτηση αυτή πήρε θάρρος και άρχισε να λέει διάφορες μαλακίες αλλά ο Κώστας δεν έδειχνε να χαλιέται καθόλου απεναντίας φαινόταν να περνάει καλά. Ο αδερφός μας είναι λίγο πιο μικρός από εμάς κάνει καιρό γυμναστήριο και γενικά είναι πολύ ωραίο παιδί . Δεν ξέρω, άρχισα να αγχώνομαι για το θέμα.

Μια μέρα έρχεται δίπλα ο Κώστας και εμείς καθόμασταν στον καναπέ και χωρίς να χάσει ευκαιρία ρίχνει το καλό - κρίμα λέει και εγώ περίμενα να σας βρω γυμνά να παίζεται για να παίξουμε μαζί. Η Ελένη δεν έχασε την ευκαιρία και του προτείνει να παίξουμε κατευθείαν. Τον πλησιάζει και χωρίς κανένα κόλλημα απλώνει το χέρι της και αρχίζει να τον χαϊδεύει στα επίμαχα σημεία. Και αυτός που ήταν μέχρι τότε άνετος φάνηκε να κολλάει δεν το περίμενε. Η άλλη συνέχισε. Τον κοιτούσε στα μάτια. Του ανοίγει το παντελόνι και πατιέται έξω το ‘’πράμα” του. Το πιάνει και αρχίζει την τρόμπα. Εμείς και οι δυο έχουμε χαθεί. Αυτή συνεχίζει να τον παίζει όλο και πιο γρήγορα. Το ρώτησε αν ήθελε να σταματήσει. Αυτός δεν είπε δεν μπορούσε μάλλον να μιλήσει. Σε λίγο άρχισε να χύνει. Στο πρόσωπο της έβλεπες μια ευχαρίστηση μεγαλειώδης.

Ο Κώστας σηκώθηκε μάζεψε άρον άρον τα ρούχα του και έφυγε. Εγώ είχα πάθει τα ίδια με τον Κώστα δεν είχα κουράγιο ούτε να μιλήσω. Δεν είπαμε τίποτα. Πήγα για ύπνο και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Το σκεφτόμουν συνέχεια. Από εκεί που είχα του ενδοιασμούς μου άρχισα να το σκέφτομαι και να γουστάρω και εγώ και κάθε μέρα που τον έβλεπα γούσταρα ακόμα περισσότερο. Η Ελένη από την άλλη δεν κρατιόταν. Μετά από κανα δύο μέρες η Ελένη μου είπε ότι τελικά έγινε το μοιραίο και πηδήχτηκε με τον Κώστα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το συναίσθημα μου ήταν μόνο ζήλια.

Ένα απόγευμα ήρθε ο Κώστας στο σπίτι. Η Ελένη προθυμοποιήθηκε να με κάνει να πιστέψω το όσα μου είχε πει. Τον πλησιάζει και του βγάζει τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα της. Μπροστά μου του έκανε μια τρελή πίπα και αυτός το απολάμβανε. Έβγαλε την μπλούζα της και έτριβε το πράμα του στα βυζιά της. Μου ζητήσανε να συμμετάσχω. Δεν το έκανα έμεινα να κοιτάω μέχρι που ο Κώστας άρχισε και πάλι να χύνει ασταμάτητα πάνω στα βυζιά της. Νόμιζα ότι θα προχωρήσουν αλλά δεν έγινε τίποτα. Ζήλευα αφάνταστα. Ο Κώστας το κατάλαβε.

Την άλλη μέρα ήμουν σπίτι μόνη μου. Έρχεται ο Κώστας νόμιζα ότι θα λέγαμε αλλά αντί αυτού με το που μπήκε και αφού μιλήσαμε έτσι όπως καθόμασταν κοντά απλώνει το χέρι του και αρχίζει να χαϊδεύει το μπούτι μου. Κόλλησα, αυτός συνέχισε προσπάθησα να απομακρυνθώ και με στρίμωξε στην άκρη του καναπέ. Το χέρι του έφτανε όλο και πιο ψηλά. Το ξέρω πως γουστάρεις μου λέει και βάζει το χέρι του μέσα από την πιζάμα μου. Φτάνει στο μουνάκι μου. Όλες οι αντιστάσεις μου κάμφθηκαν. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό. Λύθηκα τελείως. Μου βγάζει πιζάμα και βρακάκι μαζί με ξαπλώνει στον καναπέ και αμέσως βγάζει το παντελόνι του. Μπαίνει ανάμεσα στα μπούτια μου και χωρίς πολλά πολλά μπαίνει στο μουνάκι μου.

Άρχισε να με γαμάει τρυφερά και χωρίς να κάνει γρήγορες κινήσεις. Το μουνάκι μου απολάμβανε αυτό το τρυφερό γαμήσι. Σιγά σιγά άρχισε να κινείται γρηγορότερα. Το μουνάκι μου γούσταρε αφάνταστα. Σε λίγο έχασα το έλεγχο.. Το σώμα μου άρχισε να ανατριχιάζει. Ήταν η πρώτη φορά που τελείωσα πριν από άντρα. Σε λιγάκι τελείωσε και αυτός. Το βραδάκι έρχεται η Ελένη. Το έμαθε τι είχε γίνει. Έγινες κι εσύ μου λέει . Γρήγορα μου λέει έχω κανονίσει να μας πιάσει στα πράσα ο Κώστας πάμε μέσα στο δωμάτιο. Με παίρνει από το χέρι και πάμε μέσα. Με βάζει να ξαπλώσω κα βγάζει τα ρούχα της και άρχιζε να με ξεντύνει. Η κατάσταση εκτός ελέγχου.

Αρχίζει να με γλύφει παντού. Κάνει μια κλήση στον άλλον. Σε λίγο έφτασε στο μουνάκι μου. Με έγλυφε τρελά. Ούτε που το κατάλαβα είχε δώσει κλειδιά στον Κώστα και ήταν κι αυτός μέσα στο δωμάτιο. Άρχισε να μας βρίζει( στην πλάκα βέβαια) πουτανάκια λεσβίες κ.α και συγχρόνως να βγάζει τα ρούχα του. Το καβλί του πετάχτηκε σαν κοντάρι. Θα σας τιμωρήσω. Πιάνει την Ελένη από τα μαλλιά και της βάζει τον πούτσο του στο στόμα της. Έλα και εσύ καριόλα μου λέει και λέει ‘όπως ‘ήταν ‘όρθιος εμείς οι δυο στα γόνατα του γλείφαμε το καβλί του. Μας βάζει στο κρεβάτι και αρχίζει να γλείφει τα μουνάκια μας. Μια το δικό μου λίγο της Ελένης. Αφού μας έγλειψε για λίγο σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου. Σε βλέπω μου λέει εσένα θα γαμήσω πρώτα μου λέει και έρχεται αναμμένα στα πόδια μου. Βάζει το πράμα του στο μουνάκι μου και αρχίζει το γαμήσι. Η Ελένη ήταν δίπλα μου ήρθε και αυτή και άρχισε να παίζει με το μουνάκι μου ενώ με γαμούσε ο Κώστας.

Ξαφνικά με καβάλησε και βρέθηκα με το μουνάκι της στο πρόσωπο. Μύριζε πολύ ωραία και χωρίς σκέψη έβαλα την γλωσσά μου στην τρυπούλα της. Αυτή έβγαλε το καβλί του Κώστα από το μουνάκι μου και το έβαλε στο στόμα της. Ο Κώστας γαμούσε έμενα και όταν τον έβγαζε το έβαζε στο στόμα της, όπως ήταν φυσικό δεν άντεξε. Έβγαλε τον πούτσο του από το μουνάκι μου και το έβαλε στο στόμα της. Άρχισε να βρίζει την Ελένη πάρτα λεσβία παλιοπουτάνα αυτή η τιμωρία σου και άλλα τέτοια στην πλάκα βέβαια. Η Ελένη άλλο που δεν ήθελε δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη και ρούφηξε τα πάντα. Ο Κώστας ξάπλωσε δίπλα μου. Η επόμενη θα είναι δική σου μου λέει. Η Ελένη δεν τον άφησε να ησυχάσει καθόλου ήρθε από πάνω του και άρχισε να ρουφάει τα καβλί του και πάλι. Σε λίγο ήταν έτοιμος και πάλι τον καβαλάει και κάθεται πάνω στο καβλί του. Την γάμησε για λίγο και μετά μας σήκωσε και μας έβαλε στα τέσσερα δίπλα δίπλα και της δύο. Έβαζε την πούτσα του μια στο μουνάκι μου μια στης Ελένης, σε λίγο μου λέει να γυρίσω και είμαι στα τέσσερα με το πρόσωπο προς τον Κώστα δίπλα στον κώλο της Ελένης. Γαμούσε την Ελένη έβγαλε το πράμα του και το έβαλε στο στόμα μου μετά ξανά στο μουνί της Ελένης.

Ετοιμάσου μου λέει και βάζει το καβλί του στο στόμα μου. Άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου και να γεμίζει το στόμα μου με χύσια. Γυρνάει και η Ελένη προς το μέρος μου και αρχίζει να σκουπίζει ότι είχε μείνει στο καβλί του Κώστα. Τότε γυρίζει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος. Με ξάπλωσε κάτω μπήκε αναμμένα στα πόδια μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου ενώ δεν σταματήσαμε στιγμή να φιλιόμαστε. Περάσαμε λίγη ώρα μέχρι που ο Κώστας ήταν έτοιμος και ακολούθησε ένας ακόμα γύρος με κατάληξη του σπέρματός του στο στόμα μου και πάλι...  δεν φτάνει που ξαναγαμήθηκαμε με το Κώστα το θέμα είναι ανακάλυψα άλλη μια πλευρά του σεξ με το ίδιο φύλο…