Ο daddy μου κι εγώ

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό να είμαι είκοσι χρονών και να θέλω να γαμηθώ με τον πατέρα μου. Όμως πολλές φορές αυνανίζομαι μαζί του. Όπως και χθες το μεσημέρι.

Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τον φανταζόμουνα να έρχεται γυμνός κι αυτός κοντά μου και να χώνει το καυλί του βαθιά στο στόμα μου.

Τον φανταζόμουνα να μου γαμάει άγρια όλες τις τρύπες, από πίσω κι από μπρος. Έχοντας αυτές τις εικόνες στο μυαλό μου, είχα κλείσει τα μάτια κι έπαιζα με το μουνί μου…

Σε μια στιγμή άκουσα μια φωνή να λέει τ’ όνομά μου και να ρωτάει:

-    «Τι κάνεις εκεί;».

Άνοιξα τα μάτια κι είδα τον πατέρα μου. Στεκόταν στην πόρτα και με κοιτούσε που με ανοιχτά τα σκέλια έτριβα άγρια την κλειτορίδα μου.

-    «Για σένα daddy! Μαλακίζομαι για σένα!» απάντησα.

Καθώς με κοιτούσε ακίνητος κι έκπληκτος συνέχισα:

-    «Έλα γάμησέ με daddy! Δεν μπορώ άλλο… έλα, γάμησέ με! Σε θέλω πολύ!»

Δίστασε για μια στιγμή, αλλά με πλησίασε και κάθισε δίπλα μου. Απομάκρυνε το χέρι μου από το μουνί μου και το χούφτωσε με το δικό του. Έπιασα τον πούτσο του μέσα από την πιτζάμα που φορούσε και τον έβαλα βαθιά στο στόμα μου.

Το μουνί μου άρχιζε να στάζει καθώς το γαμούσαν δυο δάχτυλά του και το στόμα μου το γαμούσε ο πούτσο του. Έσκυψε το κεφάλι του στο στήθος μου κι άρχισε να μου βυζαίνει τις θηλές απαλά στην αρχή και μετά από λίγο σχεδόν να μου τις δαγκώνει.

Τη στιγμή που έχυσα στο χέρι του το σπέρμα του πλημμύρισε το στόμα μου. Το κατάπια αργά κι απολαυστικά χωρίς ν’ αφήσω ούτε μια σταγόνα να πάει χαμένη.

Εκείνο το μεσημέρι, αλλά και το βράδυ με γάμησε οχτώ ολόκληρες φορές και κάθε φορά από διαφορετική τρύπα.

Ακόμα και τώρα, δυο χρόνια μετά, εξακολουθούμε να γαμιόμαστε σχεδόν καθημερινά, γιατί είναι ότι το καλύτερο να σε γαμάει ο daddy σου.