Η κόρη μου κι εγώ

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Η Κατερίνα, η δεκαεννιάχρονη μοναχοκόρη μας, είναι μια κοπέλα με μακριά ξανθά μαλλιά, μεγάλα βυζιά και σφιχτό πεταχτό κώλο. Όπως μου εκμυστηρεύτηκε αργότερα, από τότε που μας είδε να κάνουμε σεξ με τη μητέρα της, φαντασιώνεται πως την πηδάω, πως την ξεσκίζω και χύνει συνεχώς…

Της φάνηκε απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο πήδαγα τη μητέρα της και η εικόνα που ο μεγάλος μου πούτσος μπαινόβγαινε σαν λυσσασμένος στο μουνί της ήταν διαρκώς στην σκέψη της.

Από εκείνη την ημέρα το μουνί της ήθελε τον πούτσο του πατέρα της και ζητούσε ευκαιρία να κάνουμε σεξ μαζί. Έτσι το ίδιο απόγευμα που έφυγε η μητέρα της για επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, αφού πρώτα με είδε στο μπάνιο να παίζω τον μεγάλο μου πούτσο, ήρθε στο σαλόνι, όπου έβλεπα τηλεόραση…

Φορούσε ένα πολύ κοντό άσπρο φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του χωρίς σουτιέν στήθους της κι επέτρεπε να διακρίνεται το μικροσκοπικό σλιπάκι της. Η πρόκλησή της να με καυλώσει ήταν φανερή και το κατάφερε, αλλά δεν έκανα καμιά κίνηση, παρ’ όλο που ο πούτσος μου τρελαινόταν, όπως και το μουνί της για γαμήσι.

Όλο το σαββατοκύριακο που ακολούθησε κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνή στο σπίτι μόνο με τα εσώρουχα, λόγω ζέστης όπως δικαιολογήθηκε. Ώσπου ένα βράδυ, προφασιζόμενη πως φοβόταν, ήρθε στο κρεβάτι κι έπεσε δίπλα μου να κοιμηθούμε αγκαλιά. Ήταν με νυχτικό και σλιπάκι κι εγώ με μποξεράκι.

Σε μια στιγμή πέρασε το χέρι της μέσα του κι έπιασε τον πούτσο μου. Τον χάιδεψε και τον έσφιξε δυνατά. Πριν προλάβω να τη ρωτήσω τι κάνει είπε:

-    «Μπαμπά γάμησέ με! Έλα τώρα… σε θέλω πολύ! Σε είδα τις προάλλες πως γαμούσες τη μαμά και δεν μπορώ… Γάμησέ με! Το μουνάκι μου είναι υγρό και οι ρώγες μου σκληρές… Με καυλώνεις!»

-    «Θα σε γαμήσω Κατερινάκι! Θα σε γαμήσω από παντού! Θα σου γαμήσω ακόμα και το μυαλό, αφού μπορείς με τόση ευκολία να λες και να κάνεις τέτοιες μαλακίες!», απάντησα.

Αλλά… «Τι λέω; Πως μπορώ να της γαμήσω το μυαλό αφού είναι ξανθιά κι επομένως ανεγκέφαλη;», αναρωτήθηκα. Όμως οι όποιοι ενδοιασμοί μου δεν εμπόδισαν, όπως λέει και η ίδια, τον πούτσο μου να βρεθεί στο στόμα της και το δάχτυλό μου στο υγρό μουνί της.

Να καταπίνει τα χύσια μου και να γλύφω τα δικά της. Να την γαμώ με μαεστρία, γλύφοντας και δαγκώνοντας συνεχώς τα βυζιά της. Να μου κάνει το πιο τέλειο τσιμπούκι, που μου έκαναν ποτέ. Να με κάνει να χύσω πάνω από πέντε φορές εκείνο το βράδυ. Να της γαμήσω την κωλοτρυπίδα, αφού πρώτα έβαλα βαζελίνη στον πούτσο μου και να χύσω μέσα της, όπως μου το ζήτησε.

Να ακολουθήσει ένα τρελό 69 και στη συνέχεια ισπανικό. Να γαμιόμαστε σαν τρελοί μέχρι να κοιμηθούμε αγκαλιά. Να γαμιόμαστε συνεχώς και να κοιμόμαστε μαζί μέχρι να γυρίσει η μητέρα της από το ταξίδι. Να εξακολουθούμε ακόμα και τώρα, δυο χρόνια μετά, να γαμιόμαστε σχεδόν καθημερινά, γιατί είναι ότι το καλύτερο να την γαμάει ο μπαμπάς της…

Ξύπνησε απότομα από τον ήχο του τηλεφώνου. Απάντησε θυμωμένη σε ότι της είπαν γιατί της είχαν χαλάσει το πιο όμορφο όνειρο... Το πιο όμορφο όνειρο μιας ξανθιάς...