Γαμήσια με το σόι του (9ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εντωμεταξύ στο χωριό...

Ο Κώστας άνοιξε την πόρτα του χαμηλού αγροτόσπιτου και μπήκε στο σαλόνι. Από το δωμάτιο της κόρης του άκουσε πνιχτά βογγητά ηδονής και ο καυλιάρης σάτυρος ένιωσε την σφυροκέφαλη ψωλή του να σκληραίνει μέσα στο παντελόνι του.

Με αργά βήματα πήγε στην πόρτα του υπνοδωματίου και έριξε μια ματιά μέσα. Το θέαμα ήταν απόλυτα καυλωτικό. Η κόρη του η Γιάννα και η ανιψιά του η Σταυρούλα ήταν ολόγυμνες στο κρεβάτι και έτριβαν με μανία τα μουνάκια τους το ένα πάνω στο άλλο σε μια στάση ψαλιδιού. Η Γιάννα είχε τα δάκτυλα του ενός ποδιού της ξαδέρφης της στο στόμα της ενώ η Ντίνα έχωνε ένα δάχτυλο στον μικρό στενό πισινό της για να ενισχύσει την απόλαυση της. Κατακόκκινος από πόθο ο ακόλαστος αιμομίκτης άνοιξε τελείως την πόρτα και μπήκε μέσα.

-    «Τι κάνετε εδώ πουτανάκια; Μουνοτρίβεστε και αφήνετε εμένα γέρο άνθρωπο να ξεροχύνω;», φώναξε με ψεύτικο θυμό.

-    «Καλώς το μπαμπακούλη μου!», έκανε γεμάτη καύλα η κόρη του και απλώνοντας το χέρι της άρχισε να τρίβει το χοντρό στειλιάρι του πάνω από το ύφασμα.

-    «Καλησπέρα θείε. Ωωωωχχχ... Η ξαδέρφη μου, μου είπε ότι θα μαγειρέψεις κάτι σπέσιαλ απόψε και είπα να κάτσω κι εγώ για φαγητό... Μμμμμμμ…!», βόγκηξε ξεδιάντροπα η ανιψιά του και άρχισε κι αυτή να τρίβει τα κρεμαστά αρχίδια του πάνω από το παντελόνι.

Ο Κώστας κατέβασε το παντελόνι του απελευθερώνοντας το καυλί του που συσπώνταν από καύλα. Η Γιάννα γονάτισε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να ρουφάει αργά το τεράστιο πουτσοκέφαλο. Την ίδια στιγμή η Ντίνα γονάτισε κι αυτή στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια του θείου της και πήρε τα μεγάλα αρχίδια του στο στόμα της βάζοντας ταυτόχρονα ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα του. Η τριπλή απόλαυση που δεχόταν από το πέος, τα αρχίδια και την κωλότρυπα του έκαναν την γιγάντια ψωλή του να φουσκώνει ακόμα περισσότερο. Τα δυο ακόρεστα νυμφίδια καταλαβαίνοντας την καύλα του Κώστα αύξησαν το ρυθμό τους.

Η κόρη του είχε πιάσει την πατρική ψωλή με τα δυο της χέρια και την μαλάκιζε σαν τρελή βάζοντας ταυτόχρονα την γλώσσα της στην μεγάλη του χυσότρυπα ενώ η Ντίνα τραβούσε τις γεμάτες σπέρμα μπάλες του βίαια προς τα κάτω γαμώντας την ίδια στιγμή με μανία τον κώλο του. Ξαφνικά ο γαμιάς πατέρας τράβηξε την ψωλή του από το στόμα της κόρης του και την σήκωσε στα μυώδη του χέρια. Η Γιάννα αφού πασάλειψε το ματσούκι του με μουνοχύματα το οδήγησε στην ξεσκισμένη πίσω τρύπα της. Με μια βίαιη κίνηση ο τρελαμένος από καύλα αιμομίκτης έχωσε και τα 20 εκατοστά της σφυροκέφαλης πούτσας του στα ζεστά σωθικά της κόρης του.

-    «Αααααααααα... Έτσιιιιιιιιι... Όλο μέσα μπαμπάκαααααααααα!», ούρλιαξε από πόνο και ηδονή η ακόλαστη ξανθιά.

-    «Μμμμ... Ωωωωωχχχχ... Σ’ αρέσει μωράκι μου; Σ' αρέσει ο πούτσος του μπαμπά σου στην κωλάρα σου; Ααααχχχχ!», βόγκηξε ο Κώστας ανεβοκατεβάζοντας με δύναμη τον πισινό της κόρης του πάνω στο έτοιμο να σκάσει ματσούκι του.

-    «Ναι πατερούληηηηη... Ωωωωωχχχχ! Σε νιώθω μέχρι το λαιμόοοοο... Αααααχχχ... Θα χύσωωωω μπαμπάκαααα... Ωωωωωωχχχχ! Χύνωωωωωωωωωωωωω!», φώναξε γεμάτη ηδονή η Γιάννα και άρχισε να συσπάται βίαια από τον έντονο οργασμό πάνω στην υπερφυσική ψωλάρα του πατέρα της.

Αφού ικανοποίησε την κόρη του ο ακούραστος επιβήτορας με το σφυροκέφαλο πέος του πιο καυλωμένο από ποτέ, άρπαξε την ανιψιά του που όλη αυτή την ώρα συνέχιζε να ρουφάει τα αρχίδια του και να δαχτυλογαμεί τον κώλο του, και την πέταξε πάνω στο κρεβάτι. Η μικρή καυλιάρα τον κοίταξε με αυθάδεια στα μάτια και άνοιξε τα μακριά της πόδια αφήνοντας τον θείο της να δει το πεταχτό στενό μουνάκι της που έσταζε μουνόκρεμα.

-    «Η Γιάννα μου είπε πως γαμιέστε μόνο από πίσω... Είμαι σίγουρη ότι σου έχει λείψει η αίσθηση από ένα καυτό μουνάκι που βυζαίνει την ψωλάρα σου... Δεν είναι έτσι θειούλη;», είπε η Ντίνα και έβαλε τρία δάχτυλα στην ορθάνοιχτη τρυπούλα της.

Ο Κώστας χωρίς να απαντήσει γονάτισε ανάμεσα στα μπούτια της ανιψιάς του και άρχισε να χώνει το κτηνώδες πέος του στον στενό της κόλπο. Η μικρή ανώμαλη ένιωθε την τεράστια σφυροκεφαλή να τη σκίζει στα δύο και άρχισε να βογκάει δυνατά από καύλα και πόνο.

-    «Πονάωωωωωω... Ααααααχχχχ! Πονάω αλλά μ' αρέσει θείεεεεεεε... Ωωωωωωχχχχ! Γάμησε μεεεε... Αααααααα!»

-    «Σε γαμώ μωράκι μου... Σε γαμώ βαθιάααα... Μμμμμ! Θα γεμίσω το μουνάκι σου σπέρμα μέχρι να μείνεις έγκυος. Αααααχχχχ!», έκανε γεμάτος γλύκα ο Κώστας.

Εκείνη τη στιγμή η Γιάννα επέστρεψε στο δωμάτιο έχοντας φορέσει έναν μεγάλο μαύρο δονητή που γυάλιζε από τη βαζελίνη που είχε απλώσει πάνω του. Η ακόλαστη ξανθιά πήρε θέση πίσω από τον πατέρα της και άρχισε να γεμίζει την κωλοτρυπίδα του με λιπαντικό.

-    «Μμμμ... Τι κάνεις εκεί πίσω μανάρι μου;», έκανε με απορία ο Κώστας.

-    «Σε γαμώ πατέρα!», έκανε ξερά η Γιάννα και έχωσε με δύναμη το πλαστικό καυλί στον κώλο του πατέρα της.

-    «Ωωωωωχχχχ! Πουτανάκιιιιιι... Ξέρεις τι αρέσει στον μπαμπάκα έεεε; Μμμμμ!», φώναξε γεμάτος καύλα ο εξηντάρης γαμιάς και άρχισε να σκίζει την ανιψιά του με πιο γρήγορο ρυθμό.

Το θέαμα ήταν φοβερά καυλωτικό, με τη Ντίνα να παίρνει όλον μέσα της τον τεράστιο πούτσο του Κώστα που με τη σειρά του ρούφαγε στην αχόρταγη σούφρα του τον γιγάντιο δονητή με τον οποίο τον ξέσκιζε η κόρη του.

-    «Αααααααααααχχχχχχχχ! Χύνωωωωωωω θείεεεεεεεεεε! Χύνωωωωωωωωωωωω!», ούρλιαξε η Ντίνα και άρχισε να συσπάται βίαια από τον πιο δυνατό οργασμό της ζωής της.

-    «Κι εγώωωωωωω! Ωωωωωωωχχχχχ! Σε γεμίζω χύσια καύλααααααααα! Ααααααααχχχχχ!», έκανε ο Κώστας και άρχισε να χύνει λίτρα σπέρματος από τα φουσκωμένα αρχίδια του γεμίζοντας την ορθάνοιχτη μήτρα της ανιψιάς του με το σπόρο του.

Αρκετά δευτερόλεπτα μετά πατέρας, κόρη και ανιψιά κατέρρευσαν από την ανείπωτη ηδονή αγκαλιασμένοι πάνω στο μουσκεμένο από τα χύσια στρώμα.

-    «Λοιπόν ξαδέρφη... Πως σου φαίνεται ο μπαμπάς μου;», έκανε με πουτανιά η Γιάννα.

-    «Είναι ο πιο καλός επιβήτορας που έχω πάρει! Και η ψωλή του με έσκισε όπως καμία άλλη... Μμμ!», απάντησε η Ντίνα και έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα της ξαδέρφης της.

-    «Πορνίδια... Θα με πεθάνετε!», μουρμούρισε με ένα χαμόγελο ο Κώστας και γύρισε στο πλάι για να κοιμηθεί...