Ο μπαμπάς μου κι εγώ

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Ονομάζομαι Κατερίνα και η ιστορία είναι αληθινή 100%. Είμαι δεκαεννιά χρονών, 1.74, 60 κιλά, με μακριά ξανθά μαλλιά, μεγάλα βυζιά και σφικτό κωλαράκι. Ζω με τους γονείς μου στην Κύπρο και είμαι η μοναχοκόρη της οικογένειας.

Ο πατέρας μου είναι σαράντα δύο χρονών γυμνασμένος και πολύ καυλιάρης. Η μητέρα μου περνάει ώρες ηδονής μαζί του. Πριν δύο χρόνια μια νύχτα έτυχε να τους δω να κάνουν σεξ στο σαλόνι, νόμιζαν πως κοιμόμουνα.


Ο τρόπος που πηδούσε την μάμα μου ήταν απίστευτος! Ο μεγάλος του πούτσος μπαινόβγαινε στο μουνί της σαν λυσσασμένος. Γύρισα στο κρεβάτι μου και φανταζόμουνα πως έκανα εγώ σεξ μαζί του, πως με ξέσκιζε και έχυνα συνεχώς.


Πέρασαν πολλές μέρες και στην σκέψη μου ήταν πάντα η εικόνα που είδα εκείνη την νύχτα. Το μουνί μου ήθελε τον πούτσο του πατέρα μου…


Μετά από ένα μήνα περίπου η μητέρα μου έφυγε ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Ήταν η ευκαιρία μου τότε…


Το ίδιο απόγευμα, καθώς γύρισα σπίτι από τα φροντιστήρια, έπιασα τον μπαμπά μου να κάνει μπάνιο και να παίζει τον μεγάλο του πούτσο. Αυτός δεν με είδε και συνέχισε.


Πήγα στο δωμάτιο μου, άλλαξα ρούχα, έβαλα ένα πολύ κοντό καυτό μαύρο φορεματάκι χωρίς σουτιέν και ένα μικροσκοπικό στρινγκάκι. Ήθελα να με κάνει δική του εκείνη την στιγμή.


Κατέβηκα στο σαλόνι και τον βρήκα να βλέπει τηλεόραση. Η αλήθεια είναι πως μόλις με αντίκρισε καύλωσε αλλά δεν είπε τίποτα. Κάθισα δίπλα του και τον "προκαλούσα" αλλά δεν έκανε καμία κίνηση. Το μουνί μου τρελαινόταν και ο πούτσος του το ίδιο.


Κατά τις μια πήγε για ύπνο, κι εγώ έμεινα στο σαλόνι να γαμιέμαι μόνη μου. Έχυσα και μόνο που τον σκεφτόμουνα γυμνό. Πέρασαν δυο - τρεις μέρες όπου κυκλοφορούσα σχεδόν γυμνή με το στρινγκάκι και το σουτιέν αλλά ποτέ δεν μου είπε ή έκανε κάτι.


Ώσπου μια νύχτα, προφασιζόμενη πως φοβόμουνα, πήγα και έπεσα μαζί του. Αυτός με το μποξεράκι κι εγώ με τα εσώρουχα. Στην αρχή μιλούσαμε γενικά και όταν αποφασίσαμε να κοιμηθούμε με πήρε αγκαλιά.


Πέρασε κανένα μισάωρο και δεν άντεξα.. έβαλα το χέρι μου στο σώβρακο του. Ο πούτσος του ήταν σκληρός. Έσκυψα να τον γλύψω και ο πατέρας μου ξύπνησε.


-    «Κατερίνα! Τι κάνεις;


-    «Μπαμπά, γάμησε με!», του είπα.


-    «Τι; Τι λες;»


-    «Έλα τώρα… σε θέλω πολύ! Σε είδα τις προάλλες πως γαμούσες την μαμά και δεν μπορώ… Γάμησε με! Το μουνάκι μου είναι υγρό και οι ρώγες μου σκληρές. Με καυλώνεις!»


Αυτό ήταν. Σε δευτερόλεπτα ο πούτσος του βρέθηκε στο στόμα μου και το δάκτυλο του στο υγρό μου μουνάκι. Έχυσε στο στόμα μου και κατάπια τα καυτά του χύσια κι εκείνος έγλυψε τα δικά μου.


Με γαμούσε με μαεστρία. Έγλυφε και δάγκωνε συνεχώς τα βυζιά μου. Εγώ πάλι του έκανα το πιο τέλειο τσιμπούκι που έκανα ποτέ μου. Έχυσε πάνω από πέντε φορές εκείνο το βράδυ.


Σε λίγο βρέθηκε από πίσω μου, έγλυψε την κωλοτρυπίδα μου και έβαλε δυο δάκτυλα μέσα. Στην αρχή πόνεσα αλλά μετά μου άρεσε. Έβαλε βαζελίνη στον πούτσο του και με πήρε από πίσω. Του ζήτησα να χύσει μέσα μου όπως και έκανε.


Μετά ακολούθησε τρελό 69 και ισπανικό. Γαμιόμασταν σαν τρελοί. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά και το πρωί που ξυπνήσαμε φιληθήκαμε και κάναμε ξανά έρωτα. Μέχρι να γυρίσει η μαμά από το ταξίδι γαμιόμασταν συνεχώς και κοιμόμασταν μαζί.


Ακόμη και τώρα, δύο χρόνια μετά, γαμιόμαστε σχεδόν καθημερινά και είναι ότι καλύτερο να με γαμάει ο μπαμπάς μου.