Η ξαδέλφη μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια χαρά! Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου θέλω να μου συμβεί… Έχω μια ξαδέρφη που με καυλώνει από μικρό. Τον έχω παίξει για πάρτη της πολλές φορές.

Μόλις πέφτω για ύπνο την σκέφτομαι… σκέφτομαι με ποιον τρόπο να βρεθούμε μόνοι με την ξαδέρφη για να την γαμήσω, κάτι που φάνηκε πως το θέλει κι αυτή.

Μ’ αυτές τις σκέψεις αποκοιμάμαι με τον πούτσο κάγκελο!

Θέλω να μπω στο δωμάτιο της ξαδέλφης, να με περίμενε φορώντας μόνο ένα στρινγκάκι διάφανο.

Έτσι όπως είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι θέλω να ορμήξω ανάμεσα στα πόδια της και σκίζοντας το μικροσκοπικό της κιλοτάκι αρχίζω να την γλύφω το μουνάκι της…

Αυτή να είχε γίνει μούσκεμα και μετά θέλω να την νιώθω να χύνει ατέλειωτα από ηδονή… Να μπω με την μία μέσα και η μουνάρα της να είναι μούσκεμα.

Όπως της γαμώ την μουνάρα θέλω να τον βγάζω και την ακούω να λέει:

-    «Βάλτο πάλι μέσα!!!»

Της λέω πως ήρθε η ώρα να νιώσει την απόλυτη ηδονή.

Αρχίζω να τον τρίβω στην κωλοτρυπίδα της και τον σπρώχνω σιγά - σιγά μέχρι να μπει μέσα ο μισός περίπου και να την νιώσω να χαλαρώνει…

Τότε της τον καρφώσω με μια απότομη κίνηση. Η ξαδερφούλα να μουγκρίζει από τον πόνο αλλά εγώ να συνεχίζω και μετά από λίγο να αρχίζει να βογκάει από ηδονή και να λέει:

-    «Ναι… έτσι! Σκίσε την κωλάρα μου. Είμαι όλη δικιά σου…»

Σ’ αυτό το διάστημα να παίζω με την μουνάρα της και να την νιώθω να χύνει στα χέρια μου κι εγώ να της βάζω τα δάχτυλα μου στο στοματάκι της και να τα γλύφει…

Σε λίγο να χύνω πάνω στην κωλοτρυπίδα της και μετά να συνεχίσω να την γαμάω στον κώλο μέχρι που να μου ξαναέρθει και να την χύσω στο προσωπάκι της.

θέλω μαζί της να νιώσω το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου.