Καλώς ήρθες στο όνειρο (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

…Κυριακή πρωί ξεκινήσαμε για να συναντήσουμε και το υπόλοιπο σόι. Στο δρόμο πιάσαμε κουβέντα για διάφορα θέματα προσωπικά. «Θείε πως και δεν έχεις παντρευτεί; Δουλειά, σπίτι, αμάξι, τρέλα, έχεις όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσεις οικογένεια…»

-    «Γλυκό μου κορίτσι δεν με κρατάει μια γυναίκα. Για να παντρευτώ θα πρέπει η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου να βγάζει γούστα και πιο πολύ τρέλα από εμένα…»


-    «Δηλαδή, τι εννοείς;», απάντησε αυτή.


-    «Θέλω να πω πως από τη στιγμή που δεν μπορώ να είμαι πιστός σε μια γυναίκα, το ιδανικό θα ήταν, όποια θα είναι δίπλα μου να γουστάρει να κάνουμε παιχνίδι με άλλες γυναίκες. Μόνο έτσι μπορώ να μείνω και να μη βαρεθώ τη σχέση…»


Με κοίταξε μένα πολύ αινιγματικό βλέμμα και απλά χαμογέλασε… Η ανιψιά μου έμενε έξω από την πόλη τους σ' ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο της περιοχής. Πήγαμε για καφέ και το μεσημεράκι περάσαμε από το σπίτι της, αφήσαμε τα πράγματα μας και πήραμε μια φίλη της Γερμανίδα που φιλοξενούσε.


Η συνάντηση με τους υπόλοιπους έγινε σε ένα από τα αδέλφια που είχε το μεγαλύτερο σπίτι, με όλα τα τυπικά, χαρές, φιλιά, δώρα και τα παρελκόμενα που υπάρχουν σε τέτοιου είδους συναντήσεις, πολύ κουβέντα και φαγητό μέχρι σκασμού. Κατά το απόγευμα και αφού είχαμε χαλαρώσει και κάναμε σχέδια για βραδινή έξοδο, πετάγεται η ανιψιά:


-    «Ξέχασα την τσάντα μου στο σπίτι. Πρέπει να πάω να την πάρω».


Τότε πετάγεται ο ένας από τους γαμπρούς της και της προτείνει να την πάει στο σπίτι της (15 χλμ. απόσταση) να πάρει την τσάντα.


-    «Άσε, θα με πάει ο θείος καλύτερα. Έχεις πρόβλημα να με πας σπίτι για λίγο;», με ρωτάει.


-    «Όχι βέβαια! Ίσα - ίσα θα ξεμουδιάσω λιγάκι…»


Φεύγουμε και μετά από λίγη ώρα μπαίνουμε στο σπίτι. Πριν προλάβει να κλείσει την πόρτα την αρπάζω από τη μέση και τη φιλάω με πάθος. Παραδίνεται άνευ όρων σ’ ένα υγρό και παρατεταμένο γλωσσόφιλο. Τα χέρια μου, ξέροντας ότι δεν έχουμε πολλή ώρα στη διάθεση μας, λύνουν τη ζώνη του παντελονιού της και χώνονται μέσα σ' ένα καυτό και απίστευτα υγρό μονοπάτι.


-    «Σε θέλω!»


-    «Κι εγώ κούκλα μου. Περίμενα πως θα μπορέσουμε να μείνουμε για λίγο μόνοι…»


Την βάζω να ακουμπήσει σ’ έναν καναπέ, της κατεβάζω το παντελόνι και το μικροσκοπικό στρινγκάκι, σήμα κατατεθέν της ανιψιάς. Στήνει το κωλαράκι και τα υπέροχα υγρά και κατακόκκινα μουνόχειλα της πετάχτηκαν έτοιμα να ρουφήξουν την σκληρή σάρκα που με παίδευε μέσα στο δικό μου παντελόνι.


Γονατίζω και αρχίζω να ρουφάω με μανία και ελαφρές δαγκωματιές το μουνάκι της. Βογκούσε κι έτρεμαν τα πόδια της. Έχωνα τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στη μουνότρυπα της και έπινα κάθε σταγόνα μουνοχύματος που κυλούσε από μέσα της. Σπαρταρούσε σαν ψάρι…


Δεν άντεχα άλλο… Σηκώνομαι, κατεβάζω το παντελόνι κι ελευθερώνω την πούτσα μου. Σκυμμένη όπως είναι πάνω από τον καναπέ την καρφώνω με δύναμη, βαθιά.


-    «Αααααχχχ. Έτσι, δυνατά! Ξέσκισε με! Σε θέλω βαθιά και δυνατά!!!»


-    «Πάρτην καύλα μου, πάρτην πουτανάκι μου. Πάρε την πούτσα του θειούλη σου βαθιά στη μουνάρα σου. Νιώσε πως σε ξεσκίζει ο θείος σου γαμιολίτσα μου!»


Το μουνί της είχε πάρει φωτιά! Έτρεχε υγρά σε απίστευτη ποσότητα.


-    «Πιο βαθιά, γάμα με πιο δυνατά θείε σε παρακαλώ… Είμαι το πουτανάκι σου. Κάνε με ότι θέλεις. Γάμα με, γάμα με!!! Δεν αντέχω… Θείε σε χύνω, ατέλειωτα σε χύνω!!!»


Βγαίνω από μέσα της και αρχίζω να ρουφάω με μανία τον καταρράκτη που βγαίνει μέσα από το κατακόκκινο μουνάκι της. Με χύνει στο στόμα κι εγώ τρελαίνομαι. Τι πιο θεϊκό από το να παίρνεις τα υγρά ενός καυλωμένου μουνιού.


Ξαναμπαίνω μέσα και αρχίζω πάλι να τη γαμάω με δύναμη. Το μουνί της με ρουφάει σαν δίνη μέσα του. Βογκάει, φωνάζει…


-    «Σκίσε μου τη μήτρα! Γάμησε με την πουτάνα!!!»


Τη νιώθω ότι έχει χάσει την επαφή από την καύλα κι αυτό με κάνει να την γαμάω με μεγαλύτερη ένταση. Από το σφυροκόπημα με πονάει η ρίζα της πούτσας μου, αλλά δε σταματάω…


-    «Θείε σε ξαναχύνω, δεν μπορώ, δεν κρατιέμαι…»


Έχω ανοίξει τα κωλομάγουλα και τη γαμάω όσο πιο βαθιά και δυνατά γίνεται.


-    «Χύνω γαμιόλη άντρα χύνω. Χύνω η γαμιόλα!»


Ένα δεύτερο κύμα καυτού μουνοχύματος πέφτει με ορμή, πάνω στην πούτσα μου αυτή τη φορά. Σαν να κατουράει… μια απίστευτη εικόνα για μένα! T’ αρχίδια μου είναι έτοιμα να αδειάσουν καυτό σπέρμα, το νιώθω έρχεται…


Πεσμένη όπως είναι στον καναπέ και πριν προλάβει να συνέλθει από το χύσιμο που έκανε, της βάζω την πούτσα μου στο στόμα και της αδειάζω, ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ταλαιπωρούσε τα πρησμένα μου αρχίδια. Καυτό, πηχτό σπέρμα που κατάπινε με βουλιμία κι ευχαρίστηση.


Μετά από λίγη ώρα κι αφού πήραμε ανάσες και φτιαχτήκαμε λίγο, πήραμε το δρόμο για να ξανασυναντήσουμε και τους υπόλοιπους...


Συνεχίζεται…