Γιος και εραστής

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έγινε χτες το βράδυ, μετά τη γιορτή γενεθλίων του γιου μου, που ήταν πλέον δεκαεννιάχρονος. Χτένιζα τα μαλλιά μου καθισμένη μπροστά στον καθρέφτη. Ήμουν ακόμα με το μπουρνούζι του μπάνιου. Χτύπησε η πόρτα και στο άνοιγμά της στάθηκε ο γιος μου… Ήταν με το μποξεράκι του.

Τον κάλεσα κοντά μου. Δεν είχε διάθεση να βγει με τους φίλους του. Με ρώτησε αν ήθελα παρέα και να μου έκανε μασάζ όσο χτενιζόμουν. Του απάντησα καταφατικά.

Στάθηκε πίσω μου κι έτριβε τους ώμους μου. Σε μια στιγμή πέρασε τα χέρια του μπροστά κι έπιασε τα βυζιά μου μέσα απ’ το μπουρνούζι. Τα χάιδεψε. Πριν προλάβω ν’ αντιδράσω, αντέδρασε το κορμί μου. Οι ρώγες μου ορθώθηκαν και πέτρωσαν!

Χωρίς να σταματήσει να τις χαϊδεύει, με φίλαγε στο λαιμό. Τρελάθηκα! Η βούρτσα ξέφυγε απ’ το χέρι μου. Ακίνητη από έκπληξη τον κοιτούσα μέσα απ’ τον καθρέφτη. Άνοιξε το μπουρνούζι. Το ένα του χέρι κατέβηκε χαμηλά και χάιδεψε το μουνί μου. Το άλλο οδήγησε το δικό μου μέσα στο μποξεράκι του.

Έπιασα τον πούτσο του. Ήταν σκληρός και τεράστιος! Τον έσφιξα με δύναμη στο χέρι μου. Ακούμπησε την κλειτορίδα μου, που πρήστηκε και σκλήρυνε. Την έτριψε απαλά, ψιθυρίζοντας στ’ αφτί μου πόσο πολύ με θέλει. Το κορμί μου ηλεκτρίστηκε και τινάχτηκα απ’ το κάθισμα.

Η λογική μ’ εγκατέλειψε και με κυρίεψε η επιθυμία για ηδονή. Στροβιλίστηκα χωρίς τύψεις στη δίνη της. Το μπουρνούζι βρέθηκε στο πάτωμα δίπλα στο μποξεράκι. Με σήκωσε στα μπράτσα του. Τύλιξα τα δικά μου γύρω στο λαιμό του και τα πόδια μου στη μέση του. Τα χέρια του έσφιξαν την πλάτη και τη μέση μου.

Κρατώντας με στην αγκαλιά του προχώρησε και στήριξε το κορμί μου στον τοίχο. Τραβήχτηκε λίγο προς τα πίσω, ανασήκωσε τον κώλο μου και έμπηξε αργά τον σκληρό του πούτσο στο μουσκεμένο μουνί μου.

Ο κόλπος μου έκλεισε σφιχτά γύρω του. Πατώντας γερά στο πάτωμα και με τεντωμένη την πλάτη προς τα πίσω έσπρωχνε με δύναμη τον πούτσο του προς τα πάνω. Σε κάθε σπρώξιμο το κορμί μου τιναζόταν κι αυτό προς τα πάνω.

Άρχισε να περπατάει σε όλο το δωμάτιο μ’ εμένα καρφωμένη στον πούτσο του χωρίς να παύει να τον σπρώχνει προς τα πάνω.

Το κορμί μου αναπηδούσε σε κάθε βήμα του. Τα βυζιά μου, που το βλέμμα του ήταν συνεχώς καρφωμένο πάνω τους, χόρευαν σαν τρελά. Κάθε τόσο σταματούσε να περπατάει, για να σκύψει και να γλύψει τις ορθωμένες ρώγες μου.

Τα μουνόχειλα μου έκλεισαν κι έσφιξαν τον πούτσο του στην προσπάθειά μου να πιαστώ από κάπου. Το μουνί μου έσταζε ασταμάτητα. Τ’ αρχίδια του, που χτυπούσαν μ’ ορμή στα κωλομάγουλα έγιναν μούσκεμα από τα υγρά μου.

Έπνιξα τις κραυγές του οργασμού μου βυθίζοντας τα δόντια μου στη σάρκα του ώμου του. Συνέχιζε να προχωράει και να με γαμάει. Ακούμπησε την πλάτη μου στον τοίχο κι άρχισε να σπρώχνει με γρήγορα και δυνατά χτυπήματα τον πούτσο του βαθιά στον κόλπο μου…

Έχυσα ακόμα μια φορά μαζί του βγάζοντας ατέλειωτες κραυγές ηδονής.

Με κράτησε στην αγκαλιά του και κάθισε στην καρέκλα. Έγειρα πάνω του, για να συνέλθω, χωρίς να τραβηχτώ από τον πούτσο του. Μείναμε για λίγη ώρα αγκαλιασμένοι χωρίς να μιλάμε.

Ύστερα άρχισα να κουνιέμαι αργά… τον ένιωσα που καύλωσε και πήγαμε αγκαλιά στο κρεβάτι…