Αχ το παλαμάρι του Η (Gay)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Νίκος και είμαι εικοσιενός ετών. Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα με άνδρα αν και συχνά φαντασιώνομαι άνδρες να με ξεσκίζουν αλύπητα, ωστόσο γουστάρω και γυναίκες.

Ο «Η» είναι γνωστός μας, είναι μετρίου αναστήματος, ελαφρά αξύριστος, με πολύ μάγκικο στιλ. Είναι γενικό γκόμενος σκέτος, επίσης είναι και... άνεργος προς στιγμήν. Τον γουστάρω πολύ και έτσι μια μέρα έχοντας πάρει εκατό ευρώ χαρτζιλίκι από τον μπαμπά, πήγα και του μίλησα στην ψύχρα:

-    «Αν σου δώσω εκατό ευρώ θα με πηδήξεις;»

Στην αρχή έμεινε μαλάκας, αλλά μετά όπως περίμενα ενέδωσε. Εκατό ευρώ ήταν ότι έπρεπε για τα μικροέξοδα του. Έτσι πήγα σπίτι του. Μύριζε αντρίλα ρε παιδί μου. Όχι δεν βρώμαγε, απλώς ένιωσα αμέσως ότι μπήκα στο σπίτι ενός εργένη.

-    «Ξεβρακώσου και ξάπλωσε!», μου είπε.

Το έκανα… εκείνος τα έβγαλε όλα εκτός από το μαύρο μποξεράκι του. Ήταν τριχωτός στο στήθος αν και μόλις εικοσιπέντε ετών. Ήρθε και κάθισε στο στήθος μου και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου. Δεν περίμενε να τον γλύψω, απλά τον κατέβασε μέσα στο λαρύγγι μου. Εγώ πνίγηκα αλλά άρχισα να παίρνω πίπα. Τι καύλα ήταν αυτή! Τα αρχίδια του είχαν κολλήσει στο σαγόνι μου πάνω, τριχωτά φουσκωτά αρχίδια.

-    «Σ’ αρέσει ρε πηδιόλη;», με ρώτησε.

Φυσικά δεν περιμένει απάντηση, ήταν απλά ερωτήσεις της καύλας. Ο πούτσος του μέσα στα σάλια βγήκε από το στόμα μου.

-    «Γύρνα τώρα!»

Ήταν αυταρχικός. Εγώ στήθηκα στα τέσσερα και μου τον έβαλε χωρίς προετοιμασία. Φώναξα απίστευτα δυνατά, αλλά γούσταρα. Με ξέσκισε αλύπητα! Έφαγα και ξυλιές… όλα σε μια ώρα, αλλά φάνηκε αιώνας για το ξεσκισμένο κωλαράκι μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")