Ο αδελφός μου με τη γυναίκα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Αγαπητό xstream. Τυχαία έπεσα στην σελίδα σου και μου άρεσε πολύ. Έτσι βρήκα κι εγώ κάπου να πω αυτό που δεν μπορώ να πω πουθενά. Εδώ και έξι μήνες περίπου έχω ανακαλύψει ότι ο αδελφός μου πηδάει την γυναίκα μου.

Εγώ είμαι τριάντα δύο ετών η γυναίκα μου η Μαίρη είναι είκοσι έξι και ο αδελφός μου εικοσιένα και είναι ποδοσφαιριστής. Πήγαινε συχνά στο ινστιτούτο της Μαίρης (έχει ινστιτούτο αισθητικής) και έκανε αποτρίχωση στα πόδια του όπως συνηθίζουν οι ποδοσφαιριστές.

Πριν επτά - οκτώ μήνες είχα ψυλλιαστεί κάτι γιατί τους είδα πολύ κοντά να μιλάνε και να νιώθει η Μαίρη πολύ άνετα μαζί του. Αν και δεν το πίστευα είχα αποφασίσει να το ψάξω, γι’ αυτό ένα Σάββατο που είχε ραντεβού ο μικρός στο ινστιτούτο στις οκτώ η ώρα είχα αποφασίσει να πάω εκεί και να κρυφτώ για να δω τι γίνεται.

Έτσι και έκανα πήγα πριν από την Μαίρη και κρύφτηκα σε μια μικρή αποθήκη που υπήρχε. Γύρω στις έξι είχε έρθει η Μαίρη και φορούσε μια πολύ κοντή φούστα τζιν με ένα στενό μπλουζάκι και άρχισε να ετοιμάζει το ινστιτούτο.

Τότε σήκωσε την μπλούζα και έβγαλε το σουτιέν της, παίδεψε λίγο τις ρώγες της και κατέβασε την μπλούζα της. Είχαν σκληρύνει οι ρώγες της όπως φαινόντουσαν και δεν το κρύβω ότι άρχισα να ερεθίζομαι με την φαντασία μου.

Μετά από λίγο ήρθε ο μικρός, χαιρετιστήκανε και τότε πήγε ο μικρός και κάθισε στο κρεβάτι και της είπε:

-    «Έλα, γδύσε με…»

-    «Οκ!», του είπε η Μαίρη.

Πήγε εκεί και άρχισε να τον γδύνει μέχρι που του έβγαλε όλα τα ρούχα του. Τότε της είπε:

-    «Θέλω να μου πάρεις πίπα μέχρι να χύσω για να μπορέσω μετά να αντέξω περισσότερο…»

Αυτή χωρίς δισταγμό τον πήρε στο στόμα της και άρχισε να τον πιπώνει. Περάσανε τρία - τέσσερα λεπτά και της είπε ο αδελφός μου:

-    «Σήμερα θα τελειώσω στο στόμα σου!»

Αυτή θύμωσε και του είπε:

-    «Αποκλείεται!»

Τότε σηκώθηκε ο μικρός και της λέει:

-    «Γονάτισε μωρή πουτανίτσα και θα τα πιεις όλα!»

Έτσι και έγινε. Τον ρούφηξε μέχρι τελευταία σταγόνας. Ο αδελφός μου μετά κάθισε σε μια καρέκλα και της είπε:

-    «Τώρα θα μου κάνεις στριπτίζ και θέλω να σε δω να χαϊδεύεσαι μέχρι να μου ξανασηκωθεί…»

Άρχισε η Μαίρη και γδυνόταν σαν πραγματική πουτάνα και μετά να χαϊδεύει και να χώνει δάχτυλα μία στο μουνί και μία στον κώλο. Τώρα όπως ήταν απέναντι μου ο μικρός μπορούσα άνετα να διακρίνω τον πούτσο του που ήταν πελώριος και να τον ακούω να την φωνάζει:

-    «Έλα μωρή καριόλα να καθίσεις πάνω στο πούτσο μου!»

Πηγαίνει αυτή και κάθεται και της τον χώνει στον κώλο κι αυτός με τα χέρια του της χαϊδεύει το μουνί με μανία και της τα δίνει να τα γλύφει.

Παρεμπιπτόντως, εγώ είχα καυλώσει τόσο πολύ που τον έβγαλα έξω και τον έπαιζα. Δεν πέρασε πολλή ώρα όπου την έχυσε και σηκώθηκε πάνω και την έβαλε να ανοίξει τον κώλο της να πέσουν τα χύσια.

Τελείωσαν και δεν είχαν δώσει ούτε ένα φιλί. Τότε κατάλαβα ότι βρίσκονται μόνο για γαμήσι και δεν υπάρχει συναίσθημα και τέτοια.

Φεύγοντας ο μικρός της πήρε και το εσώρουχο και της είπε:

-    «Αυτό μου αρέσει! Θα το φυλάξω…»

Ντύθηκε η Μαίρη και συνέχισε με τα ραντεβού της και χωρίς εσώρουχο.

Αυτή είναι η ιστορία μου… Ξέρω ότι ο αδελφός μου ξεκωλιάζει την γυναίκα μου. Καυλώνω όμως και μου αρέσει. Έχω κάνει ακόμα δύο φορές μάτι στο ινστιτούτο και μου αρέσει.