Μόνο για ξεκαύλωμα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Διαβάζω καιρό τις ιστορίες και αποφάσισα να γράψω και την δική μου. Είμαι εικοσιεννιά χρονών και με λένε Λίζα. Έχω έναν αδερφό έναν χρόνο μεγαλύτερο. Από μικρά παιδιά μεγαλώσαμε πολύ κοντά και ήμασταν πολύ δεμένοι, υπερβολικά θα έλεγα!

Ξεκινήσαμε να χαϊδευόμαστε από μικρά, χωρίς να ξέρουμε τι κάνουμε ακριβώς, απλά μας άρεσε. Με την πρώτη ευκαιρία ο αδερφός έχωνε το χέρι του κάτω από την φούστα μου, μέσα στο βρακί μου και με χάιδευε. Εγώ καθόμουνα γιατί μου άρεσε πολύ. Καμιά φορά του έπιανα κι εγώ το καυλάκι του.

Καμιά φορά ακουμπούσε το καυλωμένο παλουκάκι του στα μουνόχειλά μου και το έτριβε πάνω. Θυμάμαι ότι μας άρεσε και στους δυο μας αυτό. Αυτό γινόταν για αρκετά χρόνια, κρυφά από τους γονείς μας βέβαια.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που με γάμησε κανονικά. Καλοκαίρι μεσημέρι, οι γονείς μας κοιμούνταν. Ξαπλωμένη στο δωμάτιο μου, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την ζέστη, τον βλέπω να μπαίνει μέσα γυμνός και μου κάνει νόημα να κάνω ησυχία. Ο πούτσος ήταν σηκωμένος και το βλέμμα του καυλωμένο γυάλιζε.

Δεν μιλήσαμε καθόλου, ήταν σαν να είχε έρθει η ώρα. Έπεσε πάνω μου και μου έβγαλε το κιλοτάκι, χούφτωσε τα βυζάκια μου ψιλο-άγρια και έτριψε τον πούτσο του στα μουνόχειλα μου, όπως είχε κάνει τόσες φορές. Αυτή την φορά όμως δεν έμεινε εκεί. Άρχισε σιγά - σιγά να τον βάζει στο παρθένο, αλλά υγρό και απίστευτα καυλωμένο μουνάκι μου.

Δεν αντέδρασα, αντίθετα ανασήκωσα τον κώλο μου λιγάκι, να μου μπει καλύτερα, είχα καυλώσει πολύ. Πόνεσα στην αρχή αλλά μου άρεσε και πολύ. Τράβηξα τον κώλο του με τα χέρια μου να μπει πιο βαθιά. Αυτό ήταν, με ξέσκισε κανονικά.

-    «Τον θες πιο βαθιά πουτανίτσα;» με ρώτησε σιγά.

-    «Πιο βαθιά και πιο δυνατά!» του απάντησα καυλωμένα.

Ήθελα μόνο να γαμηθώ εκείνη την στιγμή, δεν με ένοιαζε με ποιον. Ήμουνα σαν πουτάνα που ήθελε πούτσο. Με κάρφωνε ανελέητα και το μουνί μου ανταποκρινόταν στον πεινασμένο πούτσο του, τον ρούφαγε κυριολεκτικά. Τον ένιωθα να με καρφώνει, να φτάνει στον πάτο του μουνιού μου.

-    «Γάμα με!» του ζήτησα σιγά, «γάμα με δυνατά! Αυτό θέλω…»

Μου τον έχωνε βαθιά, με ξέσκιζε με όλη του την δύναμη. Τελειώσαμε σχεδόν μαζί.
Το ίδιο βράδυ ήρθε στο δωμάτιο μου μόλις κοιμήθηκαν οι δικοί μου. Κοιμόμουνα κι εγώ και ξύπνησα με έναν πούτσο στα σκέλια μου. Ανέβηκα πάνω του και τον πήρα βαθιά, μέχρι την μήτρα μου.

Γαμιόμασταν όλη την νύχτα, είχε απίστευτες αντοχές. Ήταν απίστευτη η καύλα του απαγορευμένου. Ήθελα να μου λέει βρωμόλογα, με έφτιαχνε πολύ.

-    «Σε ξεσκίζω πουτανάκι μου! Είσαι μεγάλη πουτάνα! Σε καρφώνω με τον πούτσο μου, το νιώθεις; Σου γαμάω το μουνί, σε ξεχειλώνω ψώλα μου! Σε γαμάει ο αδερφός σου πουτανάκι μου. Σε σκίζει!!!» και άλλα τέτοια.

Μετά από λίγο καιρό το κάναμε και από κώλο. Αυτή ήταν η απόλυτη καύλα, όταν τέλειωσα πρώτη φορά από κώλο.

Από τότε με την πρώτη ευκαιρία το κάναμε συχνά, μέχρι που έφυγε για φοιτητής σε άλλη πόλη. Δεν το κάναμε πλέον συχνά, αλλά πότε - πότε μου έριχνε έναν πούτσο, πολλές φορές στα κρυφά και στα όρθια, έτσι για το ξεκαύλωμα.

Δεν φιληθήκαμε στο στόμα ποτέ, δεν είμαστε ερωτευμένοι, ο καθένας κάνει την ζωή του. Ακόμα και σήμερα που έχουμε σχέση και οι δύο μας, όταν βρεθούμε μόνοι, με γαμάει καλά.