Πως έγινα σκλάβος της θείας μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια! Η ιστορία μου ξεκινάει πριν έξι μήνες όταν κατέβηκα Αθήνα να με φιλοξενήσει μια θεία μου δεύτερη ξαδέρφη της μάνας μου, σαράντα οκτώ χρονών, 1.65, 70 κιλά, ξανθιά, μέχρι να βρω δουλειά. Πάντα μου άρεσαν τα πόδια της και πολλές… άπειρες φορές, τον έπαιζα για πάρτη της. Εγώ είμαι είκοσι επτά χρονών, 1.70, 70 κιλά.

Μια μέρα έψαχνα στο συρτάρι της να βρω κανένα στρινγκ και ανακάλυψα έναν δονητή με λουριά που τον φοράνε στην μέση. Από τότε έκανα σκέψεις ότι είμαι ο σκλάβος της και έχυνα μόνο γι’ αυτήν. Έβλεπα τέτοιου είδους τσόντες από τότε ώσπου μια μέρα με τσάκωσε στα πράσα.

-    «Τι είναι αυτά;», μου λέει. «Τι βλέπω ανιψιέ; Σου αρέσουν τέτοια πράγματα και δεν τα λες στην θεία;»

-    «Ναι…» λέω τρέμοντας.

Πιάσαμε κουβέντα… με ρωτούσε τι μου αρέσει και της είπα ότι ήθελα να γίνω ο σκλάβος της. Μου είπε:

-    «Ok, μπορεί να γίνει αυτό και να μείνει μυστικό, με την προϋπόθεση ότι θα λειτουργείς μόνο παθητικά όσο θα είσαι σκλάβος».

Εγώ κόμπιασα… δεν το είχα ξανακάνει, και μου είπε:

-    «Σκέψου και απάντησε μου…»

Την άλλη μέρα μετά από πολύ σκέψη της λέω το ναι τελικά.

-    «Ωραία!», μου λέει. «Κι από τώρα είσαι δικός μου. Πέσε στα γόνατα και φίλα τα πόδια μου!»

Ήμουν πολύ τυχερός που φιλούσα αυτά τα πόδια.

-    «Κάνε μπάνιο και να με περιμένεις γυμνός στα γόνατα μέχρι να έρθω. Πάω να αγοράσω κάτι πράγματα και έρχομαι…», μου λέει.

Έρχεται μετά από μια ώρα. Της φιλάω τα πόδια… μου βάζει ένα λουρί στον λαιμό και με ένα πλαστικό μου κλειδώνει τον πούτσο.

-    «Πέσε στα γόνατα και περίμενε…», μου λέει.

Πάει στην κρεβατοκάμαρα και εμφανίζεται με κάτι παντόφλες με τακούνι μαύρες, έναν δονητή στην μέση φορεμένο μαύρο, και γυμνή. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί αλλά τον κρατούσε το πλαστικό.

-    «Τώρα θα μάθεις τι θα πει σκλάβος που θες να είσαι…! Ήρθε η ώρα να σε ξεπαρθενέψω!», μου λέει.

Με στήνει στα τέσσερα και αρχίζει μου βάζει βαζελίνη και δάχτυλα μέχρι που μου βάζει το strap on και με γαμάει. Αυτό ήταν το πρώτο γαμήσι. Από τότε με πηδάει δυο φορές την μέρα. Μου βάζει την παλάμη μέσα και τον τελευταίο μήνα με γαμάει με το πόδι της καθώς μου έχει ανοίξει πολύ τον κώλο μου.

Πλέον πάω στην δουλειά μόνο και μετά στο σπίτι όλη μέρα να την περιμένω. Δεν έχω ξαναγαμήσει από τότε. Μου έχει πάντα κλειδωμένο τον πούτσο. Δεν μπορώ ούτε μαλακία να τραβήξω και χύνω μόνο όταν με γαμάει χωρίς να αγγίζω τον πούτσο μου.

Με έχει ξεχειλώσει από πίσω. Μόνο με fisting με γαμάει γροθιά και με το πόδι της. Είμαι ο σκλάβος της θείας μου…