Τα ξώφτερνα της μαμάς (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

...είχα καυλώσει τόσο πολύ που τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα. Τρελή μαλακία. Πέρασε λίγη ώρα κλεισμένη στο μπάνιο ενώ η αγωνία μου είχε φτάσει στο κατακόρυφο μη ξέροντας τι να κάνω…

Ώσπου άκουσα πάλι την πόρτα του μπάνιου να ανοίγει. Έβαλα μέσα τον πούτσο μου και έκατσα πάλι στην γωνιά μου ακούνητος και αμίλητος. Το θέαμα τώρα, ήταν τελείως γυμνό. Και το μουνί της τελείως ξυρισμένο.

Ω θεέ μου πόσο ήθελα να μπορούσα να το γλύψω... τι καύλα ένιωσα εκείνη τη στιγμή δεν περιγράφεται. Το μόνο που φορούσε ήταν τα ξώφτερνα της. Το στήθος της έπαιζε δεξιά - αριστερά ενώ περπάταγε και οι χοντρές θηλές της βγάζανε μάτια.

Αυτή τη φορά δεν πήγε στο δωμάτιο της αλλά στην κουζίνα. Εγώ περίμενα να βγει για να την αντικρύσω πάλι ξεχνώντας πάντα το κίνδυνο να με δει. Ρίσκο για πολλοστή φορά μέσα σε λίγη ώρα σκέφτηκα αλλά η καύλα που μου είχε δώσει εν αγνοία της τα υπερνικούσε όλα.

Αργούσε να βγει. Ξαφνικά άκουσα τον αποχυμωτή να κάνει θόρυβο... σηκώθηκα και πήγα προς την κουζίνα. Κοντοστάθηκα στην πόρτα βλέποντας την γυρισμένη με την πλάτη να φτιάχνει χυμό.

Αυτή τη φορά ο κώλος της ήταν σε πρώτο πλάνο. Μια κωλάρα έτοιμη από καιρό για πολλά γαμήσια. Πως να ήταν στα τέσσερα άραγε με ανοιχτή την κωλοτρυπίδα της..

Ω θεέ μου, τι σκεφτόμουν! Ενοχές, ηδονή και φόβο συγχρόνως. Γρήγορα περάσανε από το μυαλό μου διάφορες εικόνες να την γαμάω.

Οι θηλές της καθώς άνοιγε τα ντουλάπια φαινόντουσαν από τα πλάγια κι εγώ τις έτρωγα με τα μάτια. Πόσο ήθελα να γεμίσω το στόμα μου με τις ρώγες της. Να βάλω τα χέρια μου κάτω από τις βυζάρες της να τις ανασηκώσω.

Δεν άντεξα για πολύ το μυαλό μου είχε ήδη θολώσει για πολλή ώρα. Πήρα μια βαθιά ανάσα και το πήρα απόφαση. Έβγαλα παπούτσια και παντελόνι και την πλησίασα από πίσω.

Την αγκάλιασα και κόλλησα το σώμα μου και τον καυλωμένο πούτσο μου από πίσω της ανάμεσα στα σκέλια της... Δεν ήξερα τι έκανα εκείνη τη στιγμή!

Της ψιθύρισα με ανάσα τρεμάμενη μόνο μία λέξη: «Μαμά…».

Εκείνη σάστισε.....

Η συνέχεια στο επόμενο…