Η φιλοξενία της θείας

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σε όλες και όλους. Είμαι ο Γιάννης και θα γράψω για μια αναπάντεχη κατάσταση που μου συνέβη πριν λίγο καιρό. Εργάζομαι στην Αθήνα εδώ και αρκετά χρόνια και έχω αγοράσει ένα διαμέρισμα. Επειδή κατάγομαι από άλλη μεγάλη πόλη της Ελλάδας, πολλές φορές τυχαίνει να φιλοξενώ κάποιους συγγενείς οι οποίοι κατεβαίνουν Αθήνα για δουλειές.

Η τελευταία συγγενής που φιλοξένησα ήταν η θεία μου η Όλγα, η οποία κατέβηκε Αθήνα για να περάσει ένα σεμινάριο εξειδίκευσης πάνω στην δουλειά της. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που περνούσα τις διακοπές στο πατρικό. Εκεί σε ένα οικογενειακό τραπέζι άκουσα την θεία μου να ψάχνει για ένα φτηνό ξενοδοχείο για να μείνει δεκαπέντε μέρες. Πάνω στην κουβέντα η μητέρα μου της είπε να μην το συζητάει και να έρθει να μείνει στο διαμέρισμα μου μιας και είναι τριάρι. Αρχικά εκείνη δεν ήθελε, επειδή ήταν πολλές οι μέρες αλλά μετά τις πιέσεις των γονέων μου συμφώνησε. Έτσι και έγινε.

Την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη έφτασε η θεία μου με ένα κάρο αποσκευές. Η Όλγα είναι ελεύθερη και δυο φορές χωρισμένη. Είναι σαράντα τριών ετών, με ύψος 1.65, σώμα με μερικά πιασίματα, καστανά μακριά μαλλιά. Το πρόσωπο της δεν είναι πανέμορφο αλλά είναι πολύ καυλιάρικο. Έχει μια σοβαρότητα στο πρόσωπο της που δεν αφήνει περιθώρια για να της την πέσεις. Σου δίνει την εντύπωση ότι αν την πλησιάσεις και δεν σε κάνει κέφι θα σε προσβάλει. Το στήθος της είναι αρκετά μεγάλο και εντυπωσιακό αλλά όχι αγελαδινό. Ο κώλος της είναι σφιχτός λόγω γυμναστικής αλλά το ντύσιμο της δεν ευνοεί το χάζεμα, μιας και φοράει συνέχεια ταγέρ.

Κατέβηκα και την βοήθησα να κουβαλήσει τα πράγματα. Της παραχώρησα την κρεβατοκάμαρα μου για να νιώθει πιο άνετα και μεταφέρθηκα εγώ στο καθιστικό.
Οι πρώτες μέρες κυλούσαν φυσιολογικά. Ξυπνάγαμε την ίδια ώρα, παίρναμε πρωινό, πηγαίναμε στις δουλειές μας, επιστροφή στο σπίτι και τα σχετικά. Ήταν η καλύτερη μου γιατί μου έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού και τακτοποιούσε τα πάντα.

Με έφτιαχνε η ιδέα που έμενα με μια μουνάρα αλλά δεν μπορούσα και δεν μου έδινε κάποιο σημάδι να κάνω κάτι. Ένα απόγευμα γύρισα σπίτι από την δουλειά, η θεία δεν είχε γυρίσει ακόμα, και μπήκα στο μπάνιο για να κάνω ένα ντους. Την ώρα που μπανιαριζόμουν έγινε διακοπή ρεύματος και έμεινα στο μαύρο σκοτάδι. Αναγκάστηκα να διακόψω το μπάνιο και να βγω έξω να δω αν έπεσε η ασφάλεια.

Πιστεύοντας ότι δεν είναι η Όλγα σπίτι, δεν έριξα τίποτα πάνω μου. Δυστυχώς η ευτυχώς μόλις βγήκα από το μπάνιο και έφτασα στον πίνακα με τις ασφάλειες, ήρθα φάτσα κάρτα με την Όλγα η οποία μόλις είχε κλείσει την πόρτα του διαμερίσματος και πήγαινε κι αυτή στον πίνακα να δει τι συμβαίνει.

Με το που αντιληφθήκαμε τι συνέβη βγάλαμε και οι δύο από μια κραυγή. Η Όλγα για το γυμνό θέαμα κι εγώ γιατί φοβήθηκα βλέποντας έναν άνθρωπο στο διαμέρισμα. Με το που κατάλαβα ότι ήταν εκείνη είπα είναι «Sorry» και έστριψα προς το δωμάτιο μπάνιο ξανά.

Μετά από τρία - τέσσερα λεπτά ξανάρθε το ρεύμα, τελείωσα το μπάνιο, ντύθηκα και πήγα στο καθιστικό. Εκεί βρήκα την Όλγα να κάθεται και να βλέπει τηλεόραση. Με το που την αντίκρισα της λέω:

-    «Βρε θεία τι έγινε; Sorry αλλά δεν σε άκουσα που μπήκες μέσα».

-    «Ευτυχώς που ήταν σκοτάδι και είδα μόνο σκιά», μου απάντησε εκείνη. «Παραλίγο να σου ξαναδώ το πουλάκι σου μετά από τόσα χρόνια!», συμπλήρωσε.

-    «Και πάλι συγγνώμη…», της είπα.

-    «Έλα μην τρελαίνεσαι. Εξάλλου στο έχω δει πολλές φορές όταν ήσουν μικρός. Αυτά τα αναπάντεχα τα έχουν οι συγκατοικήσεις».

Σκέφτηκα από μέσα μου να της πω ότι τώρα ήθελα να το δει αλλά κώλωσα. Για να σπάσω την αμηχανία μου την ρώτησα αν θέλει καφέ.

-    «Αμέ!, απάντησε. «Θα πάμε πουθενά;», με ρώτησε.

-    «Αν θες πάμε!», της είπα.

-    «E τότε μην φτιάχνεις, πάμε να τον πιούμε έξω. Πάω να ετοιμαστώ…»

-    «Πάω κι εγώ να αλλάξω», της απάντησα.

Όντως βγήκαμε και πήγαμε Κηφισιά. Στον δρόμο καθώς περπατάγαμε και μιλούσαμε μου έπιανε το χέρι για να μου δείξει καμιά βιτρίνα, χασκογελούσαμε και γενικά ήμασταν σαν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Μάλλον είχε καιρό η Όλγα να βγει ανέμελα έξω και το χαιρότανε. Κάτσαμε σε ένα μαγαζί για ποτάκι και εκεί άρχισε τις προσωπικές ερωτήσεις. Ότι είναι μια βδομάδα και δεν με έχει δει με καμιά κοπέλα και άλλα σχετικά.

Εγώ της απάντησα ότι δεν θέλω να φέρνω κοπέλες σπίτι τώρα που είναι κι αυτή, για να πάρω την απάντηση ότι δεν την νοιάζει αρκεί να μην την ξεσηκώνουμε. Πίνοντας το ποτό, η γάτα παρατήρησε μια γυναίκα γύρω στα τριάντα πέντε να με λοξοκοιτάει και μου είπε:

-    «Ανιψιέ, σήμερα είσαι πολύ άτυχος γιατί θα χάσεις αυτό το κελεπούρι που δεν έχει τραβήξει τα μάτια της από πάνω σου…»

-    «Μαλακία. Θα την χάσω την γκόμενα αλλά δεν πειράζει γιατί συνοδεύω μια εξίσου ωραία!», της είπα.

-    «Δεν είναι το ίδιο. Έτσι πως την βλέπω αυτή θα πέρναγες καλά σήμερα, ατυχούλη! Μπορεί να βρεις κάτι άλλο…» μου είπε με νόημα.

Εκεί ψιλοκόλλησα γιατί κατάλαβα ότι έχει κακή διάθεση για το σπίτι. Αφού πληρώσαμε μετά από λίγο, φύγαμε και φτάσαμε στο σπίτι. Στο ασανσέρ με ξαναρώτησε αν σκέφτομαι ακόμα την γυναίκα στο καφέ.

-    «Ναι», της είπα. «Ήταν πολύ ωραία αλλά θα ξαναπάω μήπως την ξαναπετύχω…»

-    «Κατάλαβα. Θα περάσεις άσχημο βράδυ που θα σκέφτεσαι αυτήν», είπε με υπονοούμενο.

-    «Δεν γαμιέται. Πρώτη φορά είναι που γίνεται αυτό», της είπα την ώρα που έφτανε το ασανσέρ.

Μπήκαμε μέσα στο σπίτι, εκείνη πήγε προς το δωμάτιο να αλλάξει κι εγώ στο μπάνιο. Γυρνώντας στο καθιστικό την είδα σκυφτή να μου στρώνει στον καναπέ.

-    «Δεν είναι ανάγκη να στρώσεις. Θα το κάνω εγώ».

-    «Όχι μωρό μου. Σιγά, τι θα πάθω. Μετά από τέτοιες λαχτάρες που σου έκανα σήμερα…» (μια που με είδε γυμνό και μια η χαμένη γκόμενα), «πρέπει να κάνω κάτι για σένα…»

-    «Άσε να κάτσουμε λίγο. Μην κοιμηθούμε από τώρα. Σάββατο αύριο δεν έχουμε δουλειές…»

-    «Έχεις δίκιο», μου απάντησε.

Αφού κάτσαμε και συνεχίσαμε την κουβέντα μου πέταξε την ατάκα:

-    «Είχε καλό γούστο πάντως αυτή. Ήξερε που κοίταζε. Ο πιο όμορφος ήσουν εκεί μέσα!»

-    «Έλα βρε, τα παραλές!», της είπα.

-    «Όχι αγόρι μου. Κι εγώ θα σε κοίταζα όπως αυτή, λοξά. Όπως και σε κοίταζα. Μην κοιτάς που ήμουν απέναντι σου και σε είχα φάτσα κάρτα, τόσο ωραίο παιδί…»

Κάπου εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι θα γίνει πανικός με την θεία.

-    «Τι κοίταζες βρε θεία; Πρώτη φορά με βλέπεις;»

-    «Όχι αγόρι μου. Πρώτη φορά σε είχα απέναντι μου και ένιωθα έτσι για σένα…», μου είπε ζυγώνοντας προς το μέρος μου και κάνοντας κίνηση να με φιλήσει.

Της πιάνω κι εγώ το πρόσωπο και την φιλάω παθιασμένα.

-    «Θέλω αγόρι μου να σου δώσω τον έρωτα που θα έκανες με αυτήν σήμερα. Σε θέλω πολύ! Με έχεις τρελάνει μια βδομάδα τώρα…»

Συνέχισα να την φιλάω πιο πολύ και ταυτόχρονα να την βγάζω την μπλούζα. Στην θέα του στήθους της χάζεψα. Άρχισα να ρουφάω και να φιλάω εναλλάξ τις ρώγες της και να βάζω το χέρι μου μέσα από το κιλοτάκι της. Εκείνη μέσα σε μια ηδονή, έβγαζε μικρές κραυγές και βογκητά. Με μια κίνηση με έσπρωξε, γονάτισε στο πάτωμα, μου κατέβασε την πιζάμα και το εσώρουχο και άρχισε να χαϊδεύει το καυλί μου. Έδινε απαλά φιλιά στην αρχή, του χάιδευε τον κορμό και ρούφαγε τα αρχίδια μου.

Εγώ είχα φύγει εντελώς. Η καύλα μου με κυρίευε ήταν απίστευτη. Αφού μου το έφτυσε δυο - τρεις φορές το έβαλε όλο στο στόμα της και ξεκίνησε μια φανταστική πίπα. Εγώ είχα πιάσει με τα χέρια μου τα μαλλιά της σαν αλογοουρά και της έσπρωχνα το κεφάλι.

Μετά από κανένα πεντάλεπτο πίπας, σηκώνεται και μου ζητάει να την γλύψω. Κάθεται μπρούμυτα στο καναπέ, γονατίζω εγώ στο πάτωμα και αρχίζω να γλύψω εναλλάξ το υγρό μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της. Την έγλυφα με μανία και όσο βόγκαγε τόσο με τρέλαινε και συνέχιζα.
Μετά από λίγο άρχισε σπασμούς και κατάλαβα ότι τελείωσε. Γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε:

-    «Γάμησε με τώρα. Θέλω να σε νιώσω μέσα μου…»

Της σήκωσα τα πόδια και τα ακούμπησα στους ώμους μου και άρχισα να την γαμάω με πολύ δύναμη. Εκείνη να φωνάζει και να με παρακαλάει να την γαμάω πιο δυνατά. Ο πούτσος μου στο υγρό και καυτό της μουνί έμπαινε και έβγαινε με πολύ ευκολία και χωνότανε όλος μέσα.
Την ώρα που κόντευα να τελειώσω, φώναξε:

-    «Χύνωωωωωωω!!!».

Τραβήχτηκα και έφερα το καυλί μου μπροστά στο πρόσωπο της. Τα χύσια μου πετάχτηκαν με δύναμη στο στόμα και το πρόσωπο της. Πήρε τον πούτσο μου στα χέρια της και άρχισε να τον τρομπάρει μέχρι που βγήκε και η τελευταία σταγόνα. Την ώρα που άρχισε να πέφτει ξεκίνησε πάλι να με τσιμπουκώνει μέχρι που σκλήρυνε ξανά. Εκεί τραβήχτηκα και της είπα:

-    «Θέλω σας τρελός τον κώλο σου. Θέλω πολύ να σε σκίσω από πίσω!»

-    «Δικός σου γαμιά μου!» μου είπε και γυρνώντας με παρακάλεσε να την γαμήσω όσο πιο δυνατά μπορώ.

Εγώ στην θέα του τουρλωμένου κώλου της, άρχισα να της γλύφω την κωλοτρυπίδα και με τα υγρά του μουνιού της να της βάζω ένα δάχτυλο.

-    «Ναι, ναι, ναι. Έτσι θέλω μωράκι μου. έτσι να με σκίζεις. Έλα βάλε και το καυλί στην θεία σου που σε αγαπάει, έλα χαρά μου.

Βάζω λίγο το καυλί μου στο υγρό μουνάκι της για να γλιστράει και το καρφώνω στην κωλάρα της. Η αίσθηση ήταν μαγική. Εγώ να γαμάω την μουνάρα που φαντασιωνόμουνα χρόνια και εκείνη να φωνάζει σαν τρελή.
Μετά από ένα δεκάλεπτο σφυροκόπημα, έχυσα μέσα της. Έβγαλα τον πούτσο μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

-    «Χαρά μου ήταν να μην κάνω την κίνηση με σένα. Τώρα που την έκανα θα περάσουμε ένα μήνα φωτιά μαζί!», μου είπε.

Έτσι και έγινε. Ένα μήνα ήμασταν σαν ζευγάρι. Περάσαμε και οι δυο φανταστικά και παρακαλάμε πότε θα ξανατύχει κανένα να σεμινάριο.

Εύχομαι να σας άρεσε η εμπειρία μου και να μην ήμουν βαρετός.