Η πρώτη ξαδέλφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Τασία είναι πρώτη μου ξαδέλφη σαράντα τεσσάρων χρονών, παντρεμένη με έναν μαλάκα που την δέρνει συχνά και έχει τρία παιδιά. Δεν είναι κακός χαρακτήρας ούτε πολύ όμορφη αλλά έχει φοβερό σώμα και πολύ καυλιάρικο στυλ. Δεν είχαμε πολλές σχέσεις αλλά την πετύχαινα μερικές φορές τα πρωινά που έφευγε για δουλειά.

Την έπαιρνα με το αμάξι και μόλις έβλεπα τα μεγάλα βυζιά της με το βαθύ ντεκολτέ και το κάτασπρο κορμάκι της με τρέλαινε... Αλλά κι αυτή μέσα στο αμάξι ήταν πολύ διαχυτική! Όλο με κοιτούσε με άγγιζε στο πόδι και στο κεφάλι.

Ένα βράδυ, καθώς γυρνούσα από την δουλειά, είχα κάτι νεύρα που σκότωνα άνθρωπο. Την βλέπω που μόλις είχε κατέβει από το λεωφορείο για να πάει σπίτι.

Τι φορούσε η καριόλα! Μια άσπρη φόρμα κολλητή που ξεχώριζε το στρινγκάκι της, ένα μπλουζάκι κολλητό με βαθύ ντεκολτέ με μαύρο σουτιέν που της σήκωνε το στήθος στα ουράνια...

Την πήρα στο αμάξι και κατάλαβε ότι είχα νεύρα και μου πρότεινε να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Οδηγώντας φτάσαμε στην Χασιά στα δάση. Σταμάτησα σε ένα έρημο μέρος και βγήκα πρώτος έξω. Η Τασία έρχεται πάνω μου και μου δίνει ένα πεταχτό φιλί και μου λέει:

-    «Μην τρελαίνεσαι ρε!»

Την αρπάζω πάνω μου και την αρχίζω στα φιλιά ενώ έχω σφίξει τα χέρια μου στα κωλομάγουλα της και την έχω κολλήσει επάνω μου. Νιώθω τις χειλάρες της να έχουν πρηστεί από τα φιλιά, τις ρώγες της να τρυπούν το μπλουζάκι της και το ένα της χέρι να έχει χωθεί μέσα στο παντελόνι μου και να μου παίζει τον πούτσο μου που είχε γίνει τούμπανο...

Μου κατεβάζει το παντελόνι, σκύβει και αρχίζει να μου τον παίρνει πίπα. Μόλις κατάλαβε μάλιστα ότι είμαι ξυρισμένος άρχισε σαν τρελή να μου γλύφει τα αρχίδια, την κοιλιά και να μουγκρίζει σαν σκύλα!

Τον έπαιρνε βαθιά στο λαρύγγι της και μου πιπίλαγε το πουτσοκέφαλο μέχρι που δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο στόμα της ενώ αυτή συνέχιζε να μου τον παίζει σαν τρελή μέχρι που τα ρούφηξε όλα...

Ενώ ήμουν ακόμα σε υπερένταση την σπρώχνω μέσα στο αμάξι στο πίσω κάθισμα και της κατεβάζω την άσπρη φόρμα και το μικρό της στρινγκάκι. Σκέφτηκα: «Τέτοια ευκαιρία δεν την βρίσκεις κάθε μέρα! Θα την σκίσω πριν το μετανιώσουμε και οι δύο...».

Πέφτω ανάμεσα στο μουνί της που ήταν ξυρισμένο. Τρελάθηκα με την αίσθηση του! Ήταν χαμηλομούνα και στενομούνα και μύριζε όμορφα! Της το ρούφαγα όλο μέσα στο στόμα μου και το έγλυφα σαν τρελός. Πρέπει να έχυσα δύο φορές γιατί ένιωσα τα υγρά της στο στόμα μου και τα άσπρα μπουτάκια της γέμισαν υγρά.

Παρ' όλη την κούραση μου, είχα πάλι καυλώσει και όπως την είχα μπροστά μου με ανοιχτά τα πόδια, της τον χώνω με την μία και πέφτω πάνω της με δύναμη. Εκείνη τρελάθηκε, ούρλιαξε και άρχισε να φωνάζει σαν τρελή!

Της τον έχωνα τόσο βαθιά που ένιωθα τον πάτο της. Αυτή μούγκριζε και φώναζε από την καύλα σαν τρελή...

Μόλις μου ήρθε να χύσω, βγαίνω από μέσα της και της τον πετάω πάνω από τα ιδρωμένα της βυζιά και μπροστά από το στόμα της. Έχυσα με τόσο ένταση που την έκανα χάλια, πρόσωπο, στόμα, μαλλιά.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί η καριόλα, άρχισε να γλύφει τα χύσια από το καυλί μου με τέτοια λύσσα που την άφησα να το γλύφει μέχρι που το καθάρισε όλο...

Όταν τελικά πήγα σπίτι δεν μπορούσα να διανοηθώ το τι έγινε μα την ξαδέλφη! Είχα ένα άγχος αλλά το ξεπέρασα.

Από τότε συναντιόμαστε μερικές φορές με την Τασία και πραγματικά ξεσκιζόμαστε...