Τα ξώφτερνα της μαμάς (1ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σε όλους.. Θα σας διηγηθώ κι εγώ μια προσωπική εμπειρία με την μητέρα μου. Διαβάζω εδώ και καιρό τις ιστορίες σας και τελικά το πήρα απόφαση να στείλω κι εγώ. Δεν είμαι ο μόνος και είναι μια καλή ευκαιρία να το βγάλω από μέσα μου. Ανώνυμα. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι κι εγώ μένω εδώ και τρία χρόνια με την μητέρα μου. Η μητέρα μου δεν είναι ούτε η κλασική μαμά ούτε η μαμά μοντέλο. Είναι όμως μια γυναίκα με καμπύλες, μεγάλο στήθος και πάντα χαμογελαστή και γλυκιά.

Επειδή είναι μετρίου αναστήματος φοράει ψηλά τακούνια πάντα και το καλοκαίρι επίσης πέδιλα με τακούνι.

Από ένα σημείο και ύστερα άρχισα να παρατηρώ τα πόδια της με έντονη ερωτική διάθεση! Αυτό ήταν και η αρχή που άρχισα να την βλέπω διαφορετικά... Όταν έλειπε πήγαινα στα συρτάρια της και έβλεπα τα εσώρουχα της. Πολλές φορές όταν άλλαζε στο δωμάτιο της προσπαθούσα να πάρω μάτι χωρίς επιτυχία. Άλλες φορές προσπαθούσα όταν έκανε μπάνιο. Πάλι χωρίς να καταφέρω τίποτα.

Οι ενοχές μου σιγά - σιγά σβηνόντουσαν από την επιθυμία μου να δω στα κρυφά πως είναι οι ρώγες της και πως είναι το μουνί της. Το έχει ξυρισμένο, έχει αφήσει γραμμή ή κάποιο άλλο σχήμα, τα μουνόχειλα της είναι μεγάλα ή μικρά;

Κάποια στιγμή με τον καιρό η τύχη μου χτύπησε την πόρτα. Είχε ρεπό, δεν δούλευε στο πολυκατάστημα που είναι σαν πωλήτρια. Εγώ είχα γυρίσει νωρίτερα από την δουλειά λόγω διακοπής του ρεύματος που θα κρατούσε όλη μέρα όπως μας ενημέρωσαν. Με το που μπαίνω στο σπίτι πάω να μπω στο δωμάτιο μου και ακούω από το μπάνιο να τρέχει το ντους.

Κατάλαβα αμέσως ότι έκανε μπάνιο αλλά δεν έκανα τίποτα από την κλειδαρότρυπα γιατί ήξερα ότι πάλι δεν θα μπορούσα να δω κάτι. Πηγαίνω λοιπόν και κάθομαι σε μια γωνιά στο σαλόνι. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα του μπάνιου και βγαίνει.

Το δωμάτιο της μητέρας μου είναι στην άλλη άκρη του σπιτιού. Δηλαδή περνάς από το σαλόνι για να πας εκεί.

Με το που πέρασε από το σαλόνι (χωρίς να με δει) εγώ έμεινα κάγκελο, δάγκωσα την γλώσσα μου! Ήταν σχεδόν ολόγυμνη! Δηλαδή το μόνο που φορούσε ήταν ένα νεγκλιζέ τελείως διάφανο και ανοιχτό. Τα μάτια μου αντίκρισαν δύο υπέροχες βυζάρες για την ηλικίας της με μεγάλες ρώγες και χοντρές θηλές. Το μουνί της το είχε κοντοκουρεμένο χωρίς σχήμα.

Έκατσα αμίλητος και δεν αντέδρασα. Δεν ήξερα τι να κάνω... Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξαναβγήκε και πήγε στο μπάνιο πάλι γυμνή. Εγώ ακούνητος αμίλητος και καυλωμένος φουλ!

Η συνέχεια στο επόμενο παιδιά γιατί δεν είναι απλό...