Η καυλιάρα αδερφή μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν ένα βράδυ χειμώνα όπου βρισκόμουνα σπίτι χωρίς να κάνω κάτι το αξιόλογο, απλά χαζεύοντας στην τηλεόραση. Όπως καθόμουν στο κρεβάτι ακούω βήματα στην σκάλα (μένουμε σε μονοκατοικία). Κατάλαβα ότι ήταν η αδερφή μου λόγω του ότι ακουγόντουσαν οι γόβες της καθώς ανέβαινε τα σκαλοπάτια. Αμέσως κλείνω την τηλεόραση και κάνω πως κοιμάμαι. Η αδερφή μου είχε την συνήθεια να βγάζει τα ρούχα της μέσα στο δωμάτιο και να μένει κυριολεκτικά με το στρινγκάκι και μόνο. Αυτό το πράγμα γίνονταν μόνο όταν έλειπα ή όταν κοιμόμουνα και δεν την άκουγα. Το είχα καταλάβει από καιρό ότι αυτό γινότανε και αποφάσισα ένα βράδυ να την κρυφοκοιτάζω για να δω με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της.

Είναι πολύ ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα αρκετά καλό στήθος, όχι πολύ ψηλή μόλις 1.60 αλλά αρκετά καυλιάρα λόγω του ότι ντύνεται σέξι. Όντως και αυτή τη φορά είχε μείνει μόνο το στρινγκ της το οποίο μόλις το είδα έκανε τον πούτσο να φουσκώσει απότομα από καύλα.

Ενώ την έπαιρνα μάτι που ήτανε γυμνή έτριβα απαλά τον πούτσο μου χωρίς να χύσω. Ήρθε η ώρα να ξαπλώσει στο κρεβάτι σχεδόν γυμνή, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι την έχω καταλάβει. Ξάπλωσε και άνοιξε την τηλεόραση να δει τι είχαν τα κανάλια. Για καλή μου τύχη έπεσε πάνω σε ερωτική ταινία σχετικά ακατάλληλου περιεχομένου.

Δεν άλλαξε κανάλι, αντιθέτως της άρεσε και την παρακολούθησε, ενώ παράλληλα το χέρι της ήτανε ήδη μέσα στο στρινγκάκι της, όπου έτριβε απαλά το μουνάκι της. Άρχισε να βγάζει μικρές κραυγές καύλας κάτι το οποίο με τρέλανε εντελώς και μη μπορώντας να αντισταθώ στον πειρασμό, σηκώθηκα από το κρεβάτι γυμνός με την ψωλή μου να είναι σε όρθια στάση.

Μόλις με είδε φοβήθηκε και προσπάθησε να καλύψει το υπέροχο μουνάκι της με τα σκεπάσματα. Της λέω:

-    «Με έχεις τρελάνει εδώ και πολύ καιρό! Δεν αντέχω άλλο… θέλω να σε πάρω εδώ στο κρεβάτι σου. Να σου ξεσκίσω το μουνάκι κάτι το οποίο λαχταράς πολύ!»

Τελικά της άρεσε αυτή μου η εξομολόγηση και με προσκάλεσε να ξαπλώσω δίπλα της για να μου δείξει πόσο καυλωμένη είναι.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα στο στόμα ενώ της χάιδευα απαλά το μουνάκι της το οποίο ήτανε τρελά καυλωμένο. Η αδερφή μου αναζητούσε μια αντρική ψωλή όπως μου έλεγε μιας και δεν είχε δεσμό εκείνη την περίοδο.

Αφού είχαμε καυλώσει και οι δύο μας, εκείνη παίζοντας λίγο με την ψωλή μου κι εγώ με το μουνάκι το οποίο ήτανε ξυρισμένο ελαφρά, μου ζήτησε να της παραβιάσω την μουνότρυπά της άγρια. Άρχισα να μπαινοβγαίνω δυνατά μέσα στο μουνί της, το οποίο ήταν κάπως στενό (δεν είχε πολλές εμπειρίες απ’ ότι μου είπε).

Την είχα τρελάνει τελείως και της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα να την πάρω. Το έκανε αμέσως και της άρεσε αρκετά να την πηδάω έτσι. Καθ' όλη την διάρκεια που πηδιόμασταν δεν σκεφτήκαμε μην μας ακούσουν οι γονείς μας, κάτι το οποίο ευτυχώς δεν συνέβη.

Η αδερφή μου είχε φτάσει πλέον στην αποκορύφωση της καύλας όπου εκεί της ζήτησα να ανέβει πάνω στην ψωλή μου για να της αποτελειώσω το υγρό πλέον μουνάκι της το οποίο είχε ερεθιστεί στον μέγιστο βαθμό του.

Καθώς την πήδαγα δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο τα υγρά μου και την κατεβάζω με μια αστραπιαία κίνηση από τον πούτσο μου, την ξαπλώνω στο κρεβάτι, παίζω απαλά την ψωλή μου και χύνω πάνω στα βυζιά της κάτι το οποίο δεν το περίμενε αλλά της άρεσε απ ότι κατάλαβα.

Ξαπλώσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο χαϊδευόμασταν και παράλληλα λέγαμε ο ένας στον άλλο πόσο ωραία περάσαμε.

Αυτό συνεχίστηκε για λίγο καιρό ακόμη αλλά όχι πλέον στο σπίτι, αλλά σε διάφορα ξενοδοχεία όπου πηγαίναμε για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας ακούσει κανείς.