Γαμήσια με την θεία μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλημέρα φιλαράκια. Θα σας πω κι εγώ την ιστορία μου με μια θεία μου καυλιάρα. Την λένε Αρετή και είναι ψηλή με ξανθά μαλλιά, κάτι βυζάρες για γλύψιμο και έναν πολύ πεταχτούλι κώλο. Μια μέρα καθώς ήμουνα στο σπίτι χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω και βλέπω την θεία μου.

-    «Καλημέρα!», της λέω.

-    «Καλημέρα!», μου λέει κι εκείνη. «Μπορείς να με πας στο συνεργείο να πάρω το αμάξι μου;»

-    «Βεβαίως και μπορώ!», της λέω.

Ντύνομαι βιαστικά και μπαίνουμε στο αμάξι μου να πάμε στο συνεργείο. Φορούσε μια άσπρη διάφανη μπλούζα χωρίς σουτιέν και φούστα πολύ κοντή που σκέπαζε ίσα - ίσα τα κωλομέρια.

Με το που ξεκινήσαμε αρχίσαμε να μιλάμε για τον θείο μου και την σχέση τους και μου είπε ότι είχαν να κάνουν σεξ δύο μήνες. Τότε σκέφτηκα ότι ήταν η καλύτερη στιγμή να την ξαναβάλω στις καύλες…

Άπλωσα το χέρι μου και έπιασα τα μπουτάκια της. Αυτή γυρνάει σαστισμένη με κοιτάει και μου λέει στο αφτί:

-    «Σε θέλω πολύ αλλά είσαι ανιψιός μου και δεν κάνει…»

Αλλάζω κατεύθυνση και αντί για το συνεργείο πήγαινα για ένα ξενοδοχείο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο, της πετάω την πούτσα μου έξω και αρχίζει και την γλύφει με στιλ και τρόπο μεγάλης πουτάνας. Της σηκώνω την φούστα και της βάζω δαχτυλάκι στην κωλότρυπα. Εκείνη μου λέει:

-    «Σκίσε με καυλιάρη μου!!!»

Αμέσως την γυρνάω, την ρίχνω στα τέσσερα και της τον χώνω από τον κώλο με μανία. Εκείνη με παρακαλούσε να σταματήσω να την γαμάω με μανία αλλά εγώ συνέχιζα.

Ξαφνικά φωνάζει:

-    «Χύνω, χύνωωωω!!!»

Και νιώθω ασταμάτητα υγρά να περιλούζουν την ψωλή μου. Τον βγάζω και της τον δίνω στο στόμα. Τον σουρώνει και της τον βάζω στην μουνάρα της. Αρχίζω και την γαμάω με μανία λες και ήθελα να της δώσω την μήτρα στο χέρι.

Σε κάποια στιγμή ήμουν έτοιμος να χύσω. Τον βγάζω και τελικά έχυσα στο στόμα και στα βυζιά της. Αφού μετά κάναμε ένα μπανάκι και ντυθήκαμε φύγαμε να πάμε να πάρουμε το αμάξι της.

Από τότε όταν συναντιόμαστε κρυφά από τον θείο μου και την ξεκωλιάζω συνέχεια.