Αξέχαστο πήδημα με το γιο

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου, όπως θα καταλάβετε, είναι πέρα για πέρα αληθινή. Επειδή με τον άντρα μου είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, κοντά είκοσι πέντε χρόνια, χωρίσαμε σχετικά γρήγορα. Λόγω δυσχερειών μέναμε σε ένα μικρό δυάρι με το γιο μου. Εκείνος κοιμόταν σε ένα καναπέ κρεβάτι στο σαλόνι κι εγώ είχα μια μικρή κρεβατοκάμαρα.

Τα βράδια ερχόταν στο κρεβάτι μου για να δούμε τηλεόραση. Εγώ είχα το βίτσιο να του πιάνω το πουλάκι κάτω από το σεντόνι κι εκείνος καθόταν να τον χαϊδεύω. Αυτή η συνήθεια συνεχίστηκε για χρόνια έως ότου ο Γιώργος μπήκε στην εφηβεία. Το πουλάκι του είχε γίνει κανονικός πούτσος και γέμιζε πια τη χούφτα μου. Φτιαχνόμουνα πολύ όταν του τον έπαιζα κάτω από το σεντόνι, αλλά κι εκείνος το γούσταρε πολύ γιατί τον έβγαζε από μόνος του έξω για να του τον χαϊδέψω. Ποτέ όμως δεν έγινε κάτι παραπάνω.

Αν και κάποιες φορές που ήταν στο κρεβάτι μου προσπαθούσε να μου τον ακουμπήσει στον κώλο καθώς κοιμόμουνα, μα μόλις τον ένιωθα πάντα τον σταματούσα και τον έστελνα στο κρεβάτι του.

Ένα μεσημέρι του καλοκαιριού είχα ξαπλώσει φορώντας μόνο το κιλοτάκι μου και χάζευα στην τηλεόραση. Ο Γιώργος ήρθε κι αυτός να δει, μπήκε κάτω από το σεντόνι και ακούμπησε πλάι μου. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του κι άρχισα να του ανεβοκατεβάζω σιγά - σιγά τον πούτσο. Το καυλί του αμέσως σκλήρυνε κι ο Γιώργος άρχισε να κουνιέται κάπως πιο έντονα πιέζοντάς το πούτσο στα μπούτια μου. Είχα φτιαχτεί πολύ που τον ένιωθα καυλωμένο.

Ξαφνικά ο Γιώργος γέρνει προς τα μένα και πιάνει τη ρώγα μου με τα χείλη του. Τρελάθηκα, με πέρασε ηλεκτρισμός σε όλο το κορμί μου αλλά συγκρατήθηκα. Τον άφησα όμως να με πιπιλάει και συνέχισα να του τον παίζω λίγο πιο γρήγορα. Τότε σήκωσε το γόνατό του, το ακούμπησε πάνω στο μουνί μου και άρχισε να μου το τρίβει. Ένιωθα το μουνί μου να τρέχει από τα υγρά και άνοιξα ελαφρά τα πόδια μου για να τον νιώσω καλύτερα κι άρχισα να κουνιέμαι μαζί του.

Χωρίς καμιά κουβέντα μεταξύ μας, ανασήκωσε τη λεκάνη και την έστριψε ώστε να ακουμπήσει ο πούτσος του πάνω στη κιλότα μου. Πίεσε το μουνί μου κι ένιωσα το καυλί του μαζί με την κιλότα να χώνονται μέσα μου. Με όση λογική μου είχε απομείνει του ψιθύρισα:

-    «Γιώργο τι κάνεις εκεί;»

Εκείνος ντράπηκε κι αμέσως μαζεύτηκε. Εγώ όμως είχα τρελαθεί, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο γιος μου με είχε καυλώσει τόσο. Όταν σκεφτόμουνα εκείνη τη σκηνή αμέσως το μουνί μου έσταζε. Από τη μια ήμουν μια νέα γυναίκα με ανάγκες και από την άλλη ήμουν η μάνα του και δεν μπορούσα να κάνω το επόμενο βήμα.

Μετά από λίγες μέρες ξαναήρθε στο κρεβάτι κι άρχισα πάλι να του τον παίζω. Η ψωλή του έκαιγε κι ένιωθα τις φλέβες να πιέζουν το χέρι μου. Είχα τόσο καιρό να γαμηθώ και αποφάσισα να παίξω λίγο παραπάνω μαζί του. Του άφησα τον πούτσο καυλωμένο και γύρισα στο πλάι δήθεν να κοιμηθώ. Τούρλωσα το κώλο μου, σήκωσα λίγο το νυχτικό ώστε να φαίνεται το στρινγκ και περίμενα…

Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και η σκέψη ήταν αν θα προσπαθούσε κάτι ο Γιώργος. Μετά από λίγο γύρισε προς το μέρος μου και πλησίασε ακουμπώντας τον πούτσο του στη χαράδρα του κώλου μου. Έμεινα ακίνητη αλλά όλο μου το κορμί ριγούσε από ηδονή. Ο Γιώργος δειλά στην αρχή άρχισε να τον σπρώχνει ανάμεσα στα κωλομάγουλά. Αφού είδε ότι δεν αντιδρούσα μου άνοιξε τα κωλομάγουλα με το χέρι και τον έσπρωξε όλο μέσα.

Ήμουν μούσκεμα, τον ήθελα μέσα στο μουνί μου και περίμενα. Με το χέρι του παραμέρισε το στρινγκάκι και άρχισε να τον τρίβει από πίσω στο μουνί μου. Γλίστραγε μπρος πίσω και με τρέλαινε. Με το χέρι του χούφτωσε το βυζί μου κι άρχισε να τρίβει τη ρώγα. Δεν άντεχα άλλο και τέντωσα λίγο το κορμί μου ώστε να βάλω το πουτσοκέφαλό του στην άκρη της υγρής τρύπας μου. Και τότε άρχισε πια να τον σπρώχνει μέσα έξω στο μουνί μου.

Ήθελα να του φωνάξω, να με ξεσκίσει, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και συνέχισα να τον απολαμβάνω μέσα μου. Οι κινήσεις του άρχισαν να γίνονται πιο βαθιές και δυνατές. Τον ένιωθα να φτάνει μέχρι τη μήτρα μου και έσφιγγα το μουνί μου για να τον ρουφάω καλύτερα. Τον ένιωθα όλο μέσα μου, ώσπου δεν άντεξα κι άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου στο ρυθμό του για τον νιώθω ακόμα πιο βαθιά.

Με έσφιξε πάνω του κι άρχισε να τρέμει το κορμί του, έχυνε, έχυνε μέσα μου χωρίς σταματημό, με πλημμύριζε με το καυτό σπέρμα του. Το κορμί μου με μια απότομη κίνηση συσπάστηκε, έχυνα κι εγώ μαζί του και τα χύσια μας ανακατεμένα έτρεχαν από το μουνί μου πάνω στον κώλο και τα μπούτια μου. Θεέ μου, τι γαμήσι ήταν αυτό!

Μετά τον οργασμό μου έμεινα ακίνητη. Είχα τύψεις γι αυτό που έγινε.

Το απόγευμα συμπεριφερόμουν σα να μη συνέβη τίποτα, το ίδιο κι ο Γιώργος. Ωστόσο για πολύ καιρό έπαψα να τον αφήνω στο κρεβάτι μου. Το γαμήσι του όμως μου έμεινε χαραγμένο. Βάραγα το μουνί μου με τη φαντασίωση ότι με γάμαγε το παιδί μου. Οι καύλες μου όμως δε έσβηναν μόνο με το δάχτυλο.

Έτσι, μετά από καιρό έγινα πιο ελαστική πάλι κι άρχισα να τον αφήνω στο κρεβάτι μου και να του τον παίζω. Κατά βάθος ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έχανα πάλι τον έλεγχο. Αυτό δεν άργησε να γίνει...

Ήταν Κυριακή μεσημέρι. Είχα πέσει στο κρεβάτι μόνο με το νυχτικό, ξεβράκωτη από κάτω. Του τον έπαιξα καλά μέχρι να νιώσω τη σταγόνα της καύλας στην άκρη του πούτσου του. Μετά γύρισα πλευρό κι έκανα ότι κοιμάμαι. Ο Γιώργος σίγουρα κατάλαβε τι ήθελα. Γύρισε στο πλάι σχεδόν αμέσως και μου σήκωσε το νυχτικό μέχρι τη μέση. Οδήγησε τον πούτσο του κατευθείαν στο γυμνό μουνί μου κι άρχισε να κουνιέται με δύναμη. Σήκωσα λίγο το πόδι μου κι αμέσως εκείνος οδήγησε τη ψωλάρα του μέσα μου.

Μούγκρισα κι άρχισα να κουνιέμαι, να τον παίρνω όλο και πιο βαθιά. Ο Γιώργος με καβάλησε και με έστησε στα τέσσερα. Άρχισε να τη χώνει με όλη του τη δύναμη στο μουνί μου, με ξέσκιζε κυριολεκτικά. Ένιωθα τα αρχίδια να χτυπάνε στο κώλο μου κι άρχισε να βογκάω.

-    «Γάμα με, γάμε με καυλιάρη μου, γάμα την πουτάνα τη μάνα σου!»

Έπιασε τα βυζιά μου και έσπρωξε ακόμα πιο δυνατά. Μου τον κάρφωσε μέχρι τον πάτο κι άρχισε να φωνάζει:

-    «Χύνω, χύνω στη μουνάρα σου, πάρτα όλα, όλα!!!»

Τα χύσια του ήταν ατελείωτα… Γέμισε το μουνί μου κι άρχισαν να στάζουν στο σεντόνι. Εγώ όμως ήθελα κι άλλο γαμήσι.

-    «Μη σταματάς…», του είπα και συνέχισα να κουνάω κυκλικά τη λεκάνη μου. «Θέλω κι άλλο πούτσο, μη βγεις από μέσα μου…»

Έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα κουνιόμουνα συνέχεια κι άρχισε πάλι να σκληραίνει. Γύρισα και τον καβάλησα. Ανεβοκατέβαινα πάνω στο παλούκι του με όλη μου τη δύναμη. Εκείνος είχε κλείσει τα μάτια και με το ένα χέρι χούφτωνε τις βυζάρες μου και με το άλλο χάιδευε την κωλάρα μου. Τον γάμαγα με όλη μου την ψυχή. Ήμουν κυριολεκτικά σε έκσταση και μούγκριζα σα σκύλα…

-    «Έτσι σε γαμάω η πουτάνα! Χώστον βαθιά στο μουνί μου. Θέλω όλον τον πούτσο σου! Θέλω πούτσοoooo!!!»

Ο οργασμός μου ήρθε σαν κεραυνός.

-    «Ναι, ναι όλον μέσα, σε χύνω ψωλαρά μου σε χύνω, χύνω!!!», φώναζα και πίεζα τη το μουνί μου πάνω του με όλη μου τη δύναμη.

Εκείνος πίεσε τον κώλο μου με τα δυο του χέρια και ανασήκωσε τη λεκάνη του με δύναμη. Πόνεσα, κόντεψε να φτάσει στο στομάχι μου αλλά γούσταρα τρελά να τον παίρνω βαθιά.
Σηκώθηκα πάνω από το καυλί του ζαλισμένη και το χάζευα όπως γυάλιζε από τα χύσια μου.

Ο Γιώργος ήταν έτοιμος να εκραγεί στο μουνί μου αλλά δεν πρόλαβε. Σχεδόν σαν υπνωτισμένη έσκυψα και ξεκίνησα να τον ρουφάω. Τον πήρα όλον μέχρι τα αρχίδια κι άρχισα να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου και να τον κοιτάζω στα μάτια. Άρχισε πάλι να τρέμει το κορμί του και να ψιθυρίζει:

-    «Ρούφα πιο δυνατά, ρούφα τον όλο, χύνω, χύνω μουνάρα μου, ρούφα!»

Έπιασα τα αρχίδια του και τον ρούφηξα δυνατά. Τα πρώτα χύσια του πήγαν κατευθείαν στο λαρύγγι μου, τα υπόλοιπα τα σκούπισα με τη γλώσσα. Εκείνος έκανε συσπάσεις κι έστελνε και την τελευταία σταγόνα στο στόμα μου χαϊδεύοντας τα βυζιά μου.

Μόλις καταλάγιασε το πάθος, μας έζωσαν οι τύψεις γι’ αυτό που είχε γίνει. Μπορεί εκείνη την ώρα να ήταν το καλύτερο γαμήσι που έχω κάνει αλλά μετά νιώθαμε κι οι δυο μας πολύ άσχημα. Υποσχεθήκαμε ότι δε θα ξανασυνέβαινε ποτέ κι έτσι κι έγινε. Κάθε φορά όμως που τα θυμάμαι καυλώνω και χύνω για το γιο μου.

Ελπίζω και για εκείνον να ήταν το καλύτερο γαμήσι.