Αδερφικό σκίρτημα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία είναι αληθινή. Καλοκαίρι. Είμαι φοιτητής στο μαθηματικό και έχω αναλάβει την μικρότερη αδερφή μου που προετοιμαζόταν για Γ’ Λυκείου. Συνήθως κάνουμε μάθημα στο σπίτι μας. Εγώ θα πήγαινα για διάβασμα στο εξοχικό μιάμιση ώρα από το σπίτι και θέλησε να με ακολουθήσει για να της κάνω εκεί μάθημα.

Το μέρος εκεί είναι ερημικό σχετικά. Η αδερφή μου με συνόδεψε κεφάτη και φορούσε ένα φουστάνι που έκρυβε λίγα.


Για πρώτη φορά την είδα διαφορετικά αφού στη διαδρομή -πηγαίναμε με συγκοινωνία και περπάτημα 700 μέτρα- αρκετές φορές με κάποιες κινήσεις αποκάλυπτε εσώρουχα και μπούτια ως επάνω. Προσπάθησα να σκεφτώ κάτι άλλο. Όσο κάναμε μάθημα έκανα αγώνα να συγκεντρωθώ. Μου χαμογελούσε συνεχώς και κουνιόταν δείχνοντας πολλά…

Όταν τελείωσε το μάθημα και άρχισα το δικό μου διάβασμα, χόρευε στο απέναντι δωμάτιο αφήνοντας να φανεί ολόκληρο το αιθέριο εσώρουχο της. Δεν με άφηνε να συγκεντρωθώ. Την κοιτούσα συνεχώς. Κάποιες στιγμές με χαιρετούσε, μου μιλούσε ή χαμογελούσε. Χαμογελώντας κι εγώ την πλησίασα κι αρχίσαμε να χορεύουμε.

Κάποια στιγμή σταματήσαμε και κοιταχτήκαμε στα μάτια για πέντε λεπτά χωρίς να μιλάμε. Φιληθήκαμε και οι γλώσσες έπαιζαν πολύ ώρα. Την χάιδευα παντού. Γδυθήκαμε… Άρχισα να τη γλύφω. Ύστερα από δέκα λεπτά μπήκα μέσα της. Βογκούσε και φώναζε από ηδονή. Έχυσε κοντά έξι με επτά φορές.

Δήλωσε πολύ ερωτευμένη μαζί μου καιρό τώρα. Για χάρη μου είχε διακόψει τη σχέση της. Μόλις μου το είπε, καύλωσα τόσο πολύ που τελείωσα μέσα της χωρίς να σκεφτώ συνέπειες. Όλη νύχτα κάναμε ασταμάτητα έρωτα. Χάσαμε δυο - τρία  κιλά το τριήμερο που της έκανα "μάθημα" στο εξοχικό. Το μουνάκι της ήταν γεμάτο συ-νε-χώς.

Μακράν οι πιο όμορφες ερωτικές μας στιγμές. Από τότε κρυφά βέβαια είμαστε ζευγάρι. Σε κάθε ευκαιρία χανόμαστε στην ερωτική μας δίνη.