Γλυκιά μου μαμά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου είναι αληθινή. Είμαι τριάντα ετών και θα σας διηγηθώ κάτι που έγινε πριν έξι χρόνια. Η μαμά μου πενήντα τριών ετών, είναι χωρισμένη εδώ και δώδεκα χρόνια και ζούμε μαζί. Είναι μέτρια στο ύψος προς παχουλή, με κωλάρα και απλά τεράστιες υπέροχες βυζάρες. Γενικά είναι μια συνηθισμένη γυναίκα και ποτέ δεν προκαλεί.

Ένα μεσημέρι όταν έκανα το στρατιωτικό μου και είχα off, ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου και ψιλοκοιμόμουν. Όμως προφανώς είχα κάποια ονείρωξη και είχα γεμίσει το σλιπάκι με χύσια. Εκείνη την στιγμή σχόλασε η μαμά μου και μπήκε σπίτι. Δεν την κατάλαβα και ήρθε στο δωμάτιό μου εγώ ήμουν ξεσκέπαστος και δεν είχα αντιληφθεί ότι το σλιπάκι ήταν μέσα στα χύσια.


Η μαμά μου με χαιρέτησε αλλά πρόσεξα ότι το βλέμμα της εστίασε χαμηλά στο σλιπάκι μου. Μόλις βγήκε και κοίταξα χαμηλά, ντράπηκα που με είδε έτσι αλλά και καύλωσα ταυτόχρονα. Εκείνη την στιγμή ακούω την μαμά μου να κάνει ντους.

Ξαφνικά την ακούω να με φωνάζει να της πάω μια πετσέτα γιατί είχε ξεχάσει να πάρει πριν μπει για ντους. Μόλις μπαίνω της την δίνω στο χέρι που είχε βγάλει από την κουρτίνα και την ακούω να μου λέει να αλλάξω και εσώρουχο γιατί είναι χάλια. Εγώ κόμπλαρα και της ζήτησα συγνώμη για αυτό που είδε πριν και της είπα ότι δεν θα ξαναγίνει. Εκείνη μου είπε ότι δεν πειράζει και ότι όλοι οι νέοι το παθαίνουν, ειδικά αν έχουν καιρό να κάνουν έρωτα (η αλήθεια είναι πως είχα χωρίσει κανένα πεντάρι μήνες).

Ξαφνικά η μητέρα μου νομίζοντας ότι βγήκα μετά την σύντομη κουβέντα μας, ανοίγει την κουρτίνα και τι να δω; Δυο τεράστιες βυζάρες με σκούρες ρώγες κάγκελο! Τρελάθηκα! Η μάνα μου πήγε να καλυφτεί με την πετσέτα και μου είπε να βγω έξω. Εγώ βγήκα αμέσως.

Μετά από κανένα πεντάλεπτο, μόλις φόρεσε την νυχτικιά της, ήρθε αυτή και μου ζήτησε συγγνώμη για ότι είδα μέσα στο μπάνιο. Της εξήγησα ότι είμαι παιδί της και ότι δεν πειράζει, επίσης της είπα ότι είναι πολύ όμορφη.

Ξαφνικά έλαμψε. Πόσα χρόνια θα είχε να ακούσει κομπλιμέντο; Μόλις άκουσε αυτά χαλάρωσε και άρχισε να με ρωτά αν έχω κοπέλα. Εγώ απάντησα «όχι» και στην συνέχεια την ρώτησα αν έχει κάνει σχέση μετά τον μπαμπά. Αυτή απάντησε αρνητικά. Την ρώτησα επίσης αν νιώθει την ανάγκη για έρωτα και αν της έχει συμβεί αυτό που έπαθα το μεσημέρι. Μου είπε «ναι» κουνώντας το κεφάλι.

Ξαφνικά, με πήρε αγκαλιά και μου χάιδεψε τα μαλλιά. Ασυναίσθητα το βλέμμα μου έπεσε στην χαράδρα των βυζιών της που φαίνονταν από το νυχτικό. Σκύβω και την φιλάω στον λαιμό. Καμιά αρνητική αντίδραση.. Συνεχίζω και πιο χαμηλά εκεί που ξεκινά το στήθος και νιώθω την ανάσα της βαριά.

Μου σηκώνει το κεφάλι και ενώνουν τα χείλια μας. Με μια κίνηση της βγάζω το νυχτικό και αυτή το σλιπάκι μου και μένουμε και οι δύο γυμνοί μάνα και γιος. Άρχισα να της χαϊδεύω και να φιλάω τις ρώγες της και αυτή τα αρχίδια μου. Με βάζει κάτω και παίρνει το παπάρι μου όλο στο στόμα της. Ωωω θεέ μου! Τέτοια πίπα καμιά ως τώρα δεν μου έκανε.

Μετά πιάνει τις βυζάρες της και αρχίζει να τις τρίβει στο πουτσοκέφαλο.

-    «Μαμά θα χύσω…» της λέω.

Αμέσως έρχεται και κάθεται πάνω μου. Το μουνί της ήταν τόσο υγρό και ζεστό που ένιωσα μια απίστευτη ζεστασιά… Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει αργά και ταυτόχρονα κουνιόταν οι βυζάρες της. Σε κάποια στιγμή της λέω:

-    «Χύνω…»

-    «Ρίξτα όλα μέσα μωρό μου…» μου λέει.

Και τότε μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος το εναπόθεσα στην μήτρα της. Αμέσως με πήρε αγκαλιά και άρχισε να μου λέει πόσο με αγαπά και να με φιλάει.

Από τότε, όποτε βρίσκουμε ευκαιρία το κάνουμε… έτσι απλά και τρυφερά, σαν μάνα και γιος.