Εγώ και η ξαδέρφη μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Την μάνα μου και την ξαδέρφη μου της πήρε ο ύπνος. Ξαφνικά εκεί που η ξαδέρφη μου κοιμόταν, ακούμπησε το κεφάλι της και το ένα της χέρι πάνω μου. Αντίκριζα τα μεγάλα της στήθια να προβάλλονται μπροστά μου.

Έκανα κινήσεις έτσι ώστε το χέρι της να περάσει πάνω στον πούτσο μου. Και έτσι έγινε. Εκεί που απολάμβανα την στιγμή καταλαβαίνω το χέρι της ξαδέρφης μου να τρίβει τον σηκωμένο πούτσο μου. Τρελάθηκα! Η ξαδέρφη μου ξύπνησε και μου έτριβε τον πούτσο. Εγώ ένιωσα τρελή αμηχανία. Ξαφνικά πετάγομαι απάνω και τραβιέται και αυτή. Την βλέπω με κοιτάζει με ένα βλέμμα παραπονιάρικο.

Το μετάνιωσα αλλά βλέπετε ήταν και η μητέρα μου και ντρεπόμουν. Όταν φτάσαμε και ενώ οι άλλοι πήγαν αμέσως για μπάνιο εγώ η ξαδέρφη μου ο αδερφός μου και η θεία μου μείναμε στο σπίτι περιμένοντας να βγει η θεία μου από το μπάνιο για να πάμε και εμείς στην παραλία. Βγαίνει η θεία μου και η ξαδέρφη μου λέει:

-    «Πηγαίνετε εσείς και θα κάτσω εγώ με τον Γιώργο εδώ γιατί έχω να του πω κάτι που θέλω».

Τέλος πάντων έφυγαν και μείναμε τα δυο μας. Έρχεται προς τα πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει. Με ρίχνει στον καναπέ και μου βγάζει το σορτσάκι. Αρχίζει το παίζει και στην συνέχεια το βάζει όλο στο στόμα της. Απίστευτο! Η ξαδέρφη μου, μου έπαιρνε πίπα. Με έκανε να χύσω και μετά μου είπε:

-    «Αφού εγώ σε ικανοποίησα τώρα θα το κάνεις κι εσύ».

Μου κατέβασε το μαγιό της και είδα μπροστά μου το ξυρισμένο μουνάκι της. Άρχιζα να το φιλάω και να το πιπιλάω. Ήταν τέλεια αίσθηση. Της έβαλα δυο δάχτυλα και άρχιζε να φωνάζει σαν τρελή.  Δεν άντεξε και έχυσε πάνω στο πρόσωπο μου. Μετά μου είπε:

-    «Τώρα θέλω τον πούτσο σου μέσα μου, δεν αντέχω άλλο…»

Της το βάζω σιγά - σιγά στην αρχή και αύξανα στην συνέχεια. Φώναζε σαν τρελή:

-    «Γάμα με ξαδερφούλη μου. Γάμα με. Χύνω ξαδερφούλη, χύνωωωωωωω!!!»

Έχυσε ενώ ο πούτσος μου ήταν μέσα της. Δεν άντεξα κι εγώ… Τον έβγαλα και έχυσα πάνω στα βυζάκια της. Αυτή άρριζε τα έγλειφε και ζουλούσε τα βυζάκια της.  Στη συνέχεια μου έγλειψε τον πούτσο μου μέχρι να τον στραγγίξει.

Αυτό συνεχιζόταν κάθε μέρα με την ξαδέρφη μου μέχρι να φύγουμε από τις διακοπές μας…