Η μετακόμιση

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν λίγο καιρό νοικιάσαμε με την γυναίκα μου νέο σπίτι. Αρχίσαμε λοιπόν να το φτιάχνουμε. Τα πάντα ήταν καινούργια και όμορφα. Η μαμά της γυναίκας μου είναι μια γυναίκα σαράντα πέντε χρονών και την λένε Λένα. Είναι καστανή απλά μια όμορφη γυναίκα. Μάλλον καλύτερα θα έλεγα πως είναι μια σέξι γυναίκα. Αδύνατη με αρκετά όμορφο στήθος και πιασιματάκια και πανέμορφα οπίσθια.

Η μετακόμιση γινόταν για καιρό αφού το σπίτι το φτιάχναμε σιγά - σιγά. Αραιά και που ερχόταν και η Λένα και μας βοηθούσε σε διάφορες δουλειές. Η γυναίκα μου γυρίζει σπίτι μετά τις έξι, εγώ γυρίζω στις τρεις.

Μια μέρα που ήμουν σπίτι και έκανα κάποια μαζέματα, χτύπησε το κουδούνι. Ήταν η Λένα με κάποια ψώνια. Εγώ είχα κάποιες δουλειές και προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει. Η ζέστη ήταν ανυπόφορη και ο ιδρώτας έσταζε.

Η Λένα φορούσε ένα τζιν και μία μπλουζίτσα άσπρη με λίγο ντεκολτέ. Από ψηλά όμως η "θέα" μου ήταν καλή. Μούσκεμα στον ιδρώτα το μπλουζάκι της είχε κολλήσει πάνω της. Σε μια φάση την είπα:

-    «Λένα δεν μπορώ άλλο…»

-    «Ζέστη;» μου λέει.

Κατεβαίνω κάτω, την κοιτάω στα μάτια και φτάνω τα χείλη μου σε απόσταση μικρή από τα δικά της. Αυτό ήταν. Με αγκάλιασε και με φίλησε. Έπιασα την μεσούλα της και φιλιόμασταν για πολύ ώρα. Ήταν ο πόθος μου για χρόνια.

Αρχίσαμε να γδυνόμαστε πολύ γρήγορα. Έκατσα στον καναπέ και άρχισε το στοματικό.
Λίγο έλειψε να τελειώσω. Της χάιδευα παράλληλα το στήθος της που είχαν πετρώσει οι ρώγες της. Ήρθε από πάνω μου.

Απίστευτη η αίσθηση ότι μπαίνω μέσα της! Πήρα στο στόμα μου τις μεγάλες της ρώγες και άρχισα να τις ρουφάω. Μούγκριζε. Την γύρισα στην πλάτη του καναπέ και ήρθα πίσω της ενώ της τραβούσα τα βυζιά. Της άρεσε αυτή η στάση μου το είπε. Βογκούσε πιο δυνατά!

Δεν άντεξα για πολύ, τελείωσα μέσα της τραβώντας δυνατά τα βυζιά της και αφήνοντας την να φωνάζει.

Βγήκα από μέσα της και μου έκανε πάλι στοματικό να μαζέψει ότι περίσσευε.

Κάτσαμε για λίγα λεπτά, ντύθηκε και έφυγε χωρίς να πούμε κουβέντα.