Εγώ η θεία μου και ο συμπαίκτης μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν, αυτό συνέβη πέρυσι τα Χριστούγεννα στο μέρος που σπουδάζω. Ήταν γύρω στις οκτώ το απόγευμα και η θεία μου είχε έρθει σπίτι μου για να το καθαρίσει. Από μικρό με άναβε απίστευτα αλλά δίσταζα να το δείξω.

Πήρα λοιπόν την απόφαση να της στήσω μια "ψιλο-κομπίνα". Είπα σε έναν συμπαίκτη μου από την ομάδα ποδοσφαίρου να έρθει σπίτι μου όταν του κάνω αναπάντητη.

Ενώ η θεία μου καθάριζε το δωμάτιο μου, εγώ της είπα πως θα μπω για ένα μπανάκι γιατί ήμουν κουρασμένος από την προπόνηση. Μπήκα στο μπάνιο και έκανα αναπάντητη στον φίλο μου που περίμενε κάτω από το σπίτι.

Έκανα γρήγορα ένα ντους, έβαλα το μπουρνούζι και βγήκα ακριβώς πίσω από τη θεία μου που είχε πάει να ανοίξει την πόρτα. Ο φίλος μου φορούσε μόνο μια φόρμα της προπόνησης από κάτω, και από πάνω ήταν γυμνός.

Το γεγονός ότι η σαραντάρα θεία μου ήταν ανάμεσα σε δυο νεαρά και όμορφα παιδιά, την εξίταρε άγρια.. Έτσι δίχως δεύτερη σκέψη, έβγαλα το μπουρνούζι και την χούφτωσα από πίσω. Ο φίλος μου έβγαλε κι αυτός τα ρούχα του, αφού έκλεισε την πόρτα, και άρχισε να τη φιλάει και να τη χουφτώνει.

Η θεία στην αρχή πήγε να αντισταθεί αλλά.. κατέληξε να την πηδάω εγώ στα τέσσερα και ο φίλος μου να την τσιμπουκώνει. Ύστερα από δέκα λεπτά, φύγαμε από το χολ και πήγαμε στο δωμάτιο μου.

Άρχισα να της βάζω δάχτυλο στον κώλο και αυτή έδειχνε να γουστάρει. Σάλιωσα λίγο τον "Ρόκο" και μετά από λίγες διεισδύσεις της τον έβαλα όλον μέσα από πίσω. Τα επίπεδα ηδονής είχαν χτυπήσει κόκκινο και καταλήξαμε να την ξεσκίζουμε από μουνί και κώλο ταυτόχρονα.

Ύστερα από δεκαπέντε λεπτά ατέλειωτης ηδονής και βογγητού, ένιωσα ότι τα μπαλάκια μου ήταν έτοιμα να εκραγούν. Έτσι, πήγα από μπροστά της, τον έβαλα μέσα στο στόμα της και έχυσα μέσα της φωνάζοντας:

-    «Πουτάνα θεία! Πάντα ήθελα να σε ξεσκίσω!»

Αυτή απάντησε με ψιλο-μπουκωμένο στόμα:

-    «Κι εγώ καύλαρε μου! Πάντα ήθελα να με ξεσκίσεις!»

Ύστερα από δύο λεπτά, τελείωσε και ο φίλος μου μέσα στον κώλο της..  Αυτή η απολλώνια "όαση" θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα στο μυαλό μου καθώς και βαθιά χαραγμένη στον κώλο της θείας μου, και στα αρχίδια του φίλου μου που παρεμπιπτόντως ήταν υδραυλικός..

Από τότε, κάθε Σάββατο που ερχόταν η θεία για να μου καθαρίσει, καταλήγαμε εξαντλημένοι στο κρεβάτι.. εγώ.. η θεία μου.. και ο συμπαίκτης μου (τόσο στο γήπεδο όσο και στο κρεβάτι)..

Έπεται συνέχεια..