Σκλάβος της πεθεράς μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Είμαι τριάντα ετών παντρεμένος και θα σας πω πως έγινα σκλάβος της πεθεράς μου. Η γυναίκα μου είναι είκοσι τεσσάρων ετών, νοσηλεύτρια, η πεθερά μου πενήντα δύο ετών, πολλά χρόνια χήρα, πολύ καλοδιατηρημένη. 1.75, 70 κιλά, ξανθό κοντό μαλλί και τέλειες ποδάρες για τις οποίες έριξα πολλές μαλακίες.

Όλα έγιναν το καλοκαίρι ένα σαββατοκύριακο στο εξοχικό που είχαμε μείνει εγώ και η πεθερά μου μόνοι γιατί η γυναίκα μου είχε εφημερία στο νοσοκομείο. Ήμουν μόνος, η πεθερά είχε πάει μια βόλτα, και τότε βρήκα την ευκαιρία και πήρα κάτι παντόφλες της κι άρχισα να βαράω μαλακία γλύφοντας την μία κι έχοντας την άλλη στον πούτσο μου.

Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και με κάνει τσακωτό σ’ αυτήν την φάση και γίνεται έξαλλη. Τότε άρχισα να την ικετεύω να μην πει τίποτα. Την παρακαλούσα και της έλεγα ότι θα έκανα τα πάντα. Τότε μου λέει:

-    «Τα πάντα;»

-    «Ναι!», της λέω.

Τότε αυτή με αυστηρό ύφος μου λέει:

-    «Από 'δω και πέρα θα σε έχω σκλάβο και θα κάνεις ότι λέω. Εντάξει;»

-    «Ναι...», της απάντησα.

-    «Τσακίσου στα τέσσερα και περίμενε με!»

Και εμφανίζεται γυμνή με ψηλοτάκουνες παντόφλες κι έναν πούτσο μαύρο δεμένο στην μέση της. Έπαθα πλάκα.

-    «Εμπρός! Ξεκίνα! Γλείφε μου τα πόδια!» μου λέει. «Κι απόψε αν δεν το κατάλαβες, θα σε γαμήσω γαμπρούλη μου…»

Εγώ έτρεμα. Καθώς της έγλειφα τα πόδια, πήρε το τηλέφωνο κι άρχισε να μιλάει με κάποιον και να τον προσκαλεί στο σπίτι. Πρέπει να ήταν ο γαμιάς της. Ενώ εγώ έγλειφα τα πόδια της η πεθερά μου έβλεπε τηλεόραση και που και που με έβριζε κιόλας.

Μετά από λίγο χτυπάει το κουδούνι. Σηκώνεται κι ανοίγει όπως ήταν. Εγώ καταντράπηκα. Μπήκε ένας νέος είκοσι πέντε ετών και λέει:

-    «Τι γίνεται εδώ;»

-    «Κάτσε να δεις σόου… Θα γαμήσω τον γαμπρό μου και θα είσαι θεατής…», του λέει.

Κάθεται στον καναπέ, κατεβάζει το παντελόνι κι αρχίζει να τον πιπώνει. Μετά από λίγο με διέταξε να πάω στο κρεβάτι και ήρθαν και οι δυο. Με έβαλε στα τέσσερα με τον κώλο προς τα πάνω και μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια.

Μετά πήγε πίσω μου, άρχισε να μου βάζει δάχτυλα με βαζελίνη μαζί, ενώ με έβριζε. Ο νεαρός έβλεπε και τον έπαιζε. Ξαφνικά μου λέει:

-    «Τώρα θα σε ξεπαρθενέψω!»

Αρχίζει τότε να βάζει τον δονητή στον κώλο μου κι άρχισε να με γαμάει και να με βρίζει.

Από τότε έχουμε βρεθεί πολλές φορές μόνοι και με έχει εξευτελίσει με πολλούς τρόπους

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")