Ένα βράδυ με τη θεία μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Με λένε Τάκη και είμαι τριάντα δύο χρονών. Πριν από δέκα τέσσερα χρόνια έμενε κοντά στο σπίτι μας μια ξαδέλφη της μητέρας μου η Σωτηρία (ας πούμε επειδή με έσωσε).

Σαράντα ενός χρονών τότε, κάπως γεματούλα με πολύ πλούσιο στήθος και αφράτο κωλαράκι. Καυλιάρα γυναίκα (όπως αποδείχτηκε).


Όποτε την έβλεπα, καύλωνα αφάνταστα και πήγαινα και τον έπαιζα. Ήταν παντρεμένη με έναν πλασιέ μιας μεγάλης εταιρείας με αποτέλεσμα να λείπει κατά διαστήματα μια εβδομάδα. Κάποια εποχή, φθινόπωρο, πριν ανοίξουν τα σχολεία, έφυγε για περιοδεία και πήρε μαζί τους και το γιο τους.

Η θεία μου έμεινε μόνη στο σπίτι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα μου την παρακάλεσε αν μπορούσα να πάω να μείνω στο σπίτι της επειδή ήταν μονοκατοικία και φοβόταν μόνη της.

Εγώ άλλο που δεν ήθελα… Πήγα στο σπίτι, φάγαμε και κάτσαμε να δούμε τηλεόραση. Εγώ καθισμένος στον καναπέ κι αυτή ελαφρά ξαπλωμένη με τα πόδια της πάνω στα δικά μου.

Με λοξές ματιές εγώ κοιτούσα πότε τα μπούτια της και πότε το στήθος της. Κάποια στιγμή σηκώθηκε, πήγε για ύπνο κι εγώ ξάπλωσα στον καναπέ και βλέποντας τηλεόραση αποκοιμήθηκα…

Το βράδυ κάποια στιγμή άκουσα θόρυβο από το δωμάτιο της. Κατάλαβα ότι θα σηκωνότανε. Έβγαλα τον πούτσο μου ώστε να μπορεί να τον δει και έκανα τον κοιμισμένο…

Πραγματικά σηκώθηκε να πάει να πιει νερό. Ερχόμενη σταμάτησε στην πόρτα του δωματίου και με κοίταζε έντονα. Πήγε πάλι μέσα και ξάπλωσε.

Μετά από δέκα λεπτά σηκώθηκα και κάνοντας πως δεν την άκουσα πριν, πήγα στην άκρη της πόρτας της με τον πούτσο μου έξω και άρχισα να τον παίζω ξέροντας πως θα με έβλεπε επειδή ήμουν απέναντι από τον καθρέφτη του δωματίου της.

Ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά και το νυχτικό σηκωμένο μέχρι εκεί που άρχιζε το κιλοτάκι της. Εγώ συνέχιζα να τον χαϊδεύω όταν σε κάποια στιγμή ακούω:

-    «Τάκη! Τι κάνεις εκεί;»

Αμέσως έκανα πως φοβήθηκα και βάζοντας τον πούτσο μου πάλι στο μποξεράκι πήγα στο κρεβάτι. Σε ένα λεπτό ήρθε κι αυτή και μου ξαναλέει:

-    «Τι έκανες εκεί; Δεν ήταν σωστό αυτό…»

Εμένα βέβαια ο πούτσος μου ήταν ακόμα κάγκελο. Τότε μου λέει:

-    «Τουλάχιστον πήγαινε στο μπάνιο. Δεν πρέπει να μείνεις έτσι…»

Βρίσκοντας ευκαιρία απ’ αυτό, σηκώνομαι και της λέω:

-    «Θέλω να τελειώσω εδώ γιατί δεν αντέχω…» και άρχισα να τον χαϊδεύω πάνω απ’ το μποξεράκι.

Έβλεπα ότι ένιωθε κάπως παράξενα και τότε αποφασίζω να τα παίξω όλα για όλα. Την αγκαλιάζω και πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, την φιλάω στο στόμα ενώ προσπαθούσε να με απωθήσει.

Εγώ συνέχισα και της έβαλα το χέρι μου στα μπούτια της και το πήγα στο κιλοτάκι της που ήταν μούσκεμα. Τότε υποχώρησε… Την έγδυσα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ χαϊδευόμασταν.

Επειδή δεν άντεχα άλλο, την ξάπλωσα κάτω και βάζοντας το πούτσο μου στο μουνί της άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Σε δυο λεπτά έχυσα μέσα της…

Η συνέχεια άλλη φορά...