Η μητριά και η ανιψιά της

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πολλά χρόνια πριν, όταν ήμουν δεκαοκτώ χρονών και πήγαινα στην τρίτη λυκείου. Ζούσα τότε με τον πατέρα μου και τι δεύτερη σύζυγο του, την Όλια. Αυτή ήταν τότε τριάντα χρονών, ωραία γυναίκα, με όμορφο πρόσωπο,...

ξανθό μαλλί, αρκετές καμπύλες (μάλλον παχουλή), και μεγάλα βυζιά! Ήταν η εποχή που ακόμα δεν είχα πάει με γυναίκα, και η αγαπημένη ασχολία μου, όταν δε διάβαζα, ήταν να φαντασιώνομαι μουνιά, βυζιά και γαμήσια και να χύνω... στην παλάμη μου, στην τουαλέτα. Ευτυχώς είχαμε μια τουαλέτα για τον καθένα στο σπίτι, κι έτσι είχα άνεση χρόνου!

Μία από τις φαντασιώσεις μου ήταν η γυναίκα του πατέρα μου η Όλια! Ένιωθα πως και μόνο η φαντασίωση ήταν κακό πράγμα, με ενοχλούσε λίγο αυτό, αλλά συγχρόνως με καύλωνε ακόμα περισσότερο!

Ήταν ένα Σάββατο, ο πατέρας μου έλειπε από το σπίτι, δε θυμάμαι γιατί, εγώ ήμουν φυσικά εκεί και διάβαζα για τις πανελλήνιες που πλησίαζαν. Στο σπίτι ήταν η μητριά μου η Όλια και μια ανιψιά της η Εύη. Η Εύη ήταν τότε είκοσι δύο - είκοσι τριών χρονών, ξανθιά, όμορφη πολύ κοπέλα, με μεγάλο στήθος, το οποίο ήταν πολύ έντονο δεδομένου ότι δεν ήταν παχουλή καθόλου. Και η Εύη αποτελούσε φυσικά μία από τις αγαπημένες μου φαντασιώσεις, για την οποία είχα χύσει πολλές φορές, χωρίς η με πολύ λιγότερες ενοχές..

Ήταν μεσημεράκι λοιπόν, και είχε φτάσει η ώρα να κάνω ένα διάλειμμα από το διάβασμα. Μέχρι τότε ήμουν κλεισμένος στο δωμάτιο μου, και αμφιβάλλω αν με είχα καλά - καλά δει όλη μέρα. Βγαίνω να πάω στην τουαλέτα και γυρίζοντας περνάω έξω από το δωμάτιο του πατέρα μου και της Όλιας. Η πόρτα ήταν ανοιχτή, υπάρχει πρώτα ένα μικρός διάδρομος με ντουλάπα και τουαλέτα, και πιο μέσα βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα. Εκείνη τη στιγμή, κοιτώντας ίσως και ασυναίσθητα μέσα στο δωμάτιο, βλέπω την Όλια μπροστά μου, να πηγαίνει στην τουαλέτα, φορώντας μόνο το κιλοτάκι της! Τα μάτια μου πήγαν κατευθείαν πάνω στα εντυπωσιακά βυζιά της, ίσως να μην είδα καν το πρόσωπο της.

Τα χάνω και μετά από ένα με δύο δευτερόλεπτα αλλάζω βλέμμα, κατεύθυνση, και πάω στο δωμάτιο μου σαστισμένος. Ήμουν σίγουρος ότι με είδε κι αυτή, κυρίως λόγω του ότι βρέθηκα στο ένα μέτρο από αυτήν, και όχι γιατί την είδα να με κοιτάζει, αφού δεν είχα δει το πρόσωπο της.

Μπήκα στο δωμάτιο μου έντρομος, αγχωμένος, με ταχυπαλμία και με μια τεράστια καύλα! Ο πούτσος μου είχε τεντωθεί, με πόναγε μέσα στο παντελόνι αφού ένιωθα ότι δεν χωρούσε εκεί. Είχα συνέχεια μπροστά μου τα βυζιά της Όλιας, ένιωθα ντροπή, και συγχρόνως ήθελα να τον βγάλω έξω και να χύσω. Δεν το έκανα, επειδή ντρεπόμουν να βγω από το δωμάτιο και να πάω στην τουαλέτα.

Μετά από λίγη ώρα, χτυπά η πόρτα. Ήταν η Όλια, η οποία με φώναξε να κατέβω να φάμε. Βγήκα διστακτικός, αμήχανος και με τον πούτσο μου να έχει, επιτέλους, αρχίσει να ηρεμεί.. Βρίσκω στην κουζίνα την Όλια και την Εύη, να φοράνε νυχτικά, και να έχουν σερβίρει. Είχα αποφασίσει να κάνω το κορόιδο, να μην πω τίποτα και να κάνω σα να μη συμβαίνει τίποτα. Την Όλια την είχα δει πολλές φορές με νυχτικό, αυτή τη φορά όμως η εικόνα των άσπρων, ζουμερών βυζιών, δεν έλεγε να φύγει από το μυαλό μου, και το λευκό νυχτικό που φορούσε, μακό εφαρμοστό με βαθύ ντεκολτέ, δε με βοηθούσε καθόλου να ξεχάσω την εικόνα αυτή! Η Εύη φορούσε ένα ακόμα πιο κοντό και πιο αραχνοΰφαντο κόκκινο νυχτικάκι, και η εμφάνιση της αυτή με τρέλανε ακόμα περισσότερο! Ένιωθα ότι αυτό που βλέπω είναι λίγο περίεργο.. ένιωσα αμήχανος, και εκεί ήρθε η Όλια να μου πει:

-    «Είχαμε ξαπλώσει λιγάκι, και λέμε να ξαναπάμε να κοιμηθούμε λίγο…»

-    «Ναι..», λέω, χωρίς να πολυκοιτάζω πουθενά, προσπαθώντας να έχω ένα απαθές βλέμμα, αφού ένιωθα πως αν το αφήσω, θα πάει και θα καρφωθεί σε επίμαχα σημεία..

Ξεκινάμε να τρώμε, και είμαι μάλλον αμίλητος. Ρίχνω κλεφτές ματιές, όταν νομίζω ότι δεν γίνομαι αντιληπτός, πότε στα βυζιά της Όλγας και πότε στα βυζιά της Εύης.. Το νυχτικό της έχει μικρότερο ντεκολτέ, αλλά έχει ένα κορδονάκι που ζορίζεται πολύ να τα κρατήσει κλειστά, αφού είναι φανερό ότι χωράνε δύσκολα μέσα εκεί. Θέλουν να βγούνε έξω, θέλουν να πεταχτούν έξω από το νυχτικό και εγώ αρχίζω να τα φαντάζομαι ήδη έξω. Η Εύη σηκώνεται κάποια στιγμή να πάει στο ψυγείο και παρατηρώ ότι το νυχτικό της είναι τόσο κοντό που ίσα που κρύβει το κιλοτάκι της. Νιώθω πως αν σκύψει λίγο θα δω τον καμπυλωτό της κώλο, αλλά.. δεν το κάνει. Ευτυχώς εγώ φοράω ένα τζιν, κι έτσι ο καυλωμένος μου πούτσος δεν γίνεται αντιληπτός, αν και νιώθω έτοιμος να χύσω, χωρίς να τον έχω καν αγγίξει!

Τελειώνουμε το φαΐ και ξαναγυρίζω στο δωμάτιο μου. Η Όλια με ρωτάει αν θέλω καφέ, και προσφέρεται να μου τον φέρει στο δωμάτιο μου. Ανεβαίνω, μπαίνω στο δωμάτιο μου και κλείνω την πόρτα. Κάθομαι στο γραφείο μου, αλλά το μυαλό μου ταξιδεύει.. Αδύνατο να συγκεντρωθώ και να διαβάσω. Χτυπά η πόρτα και ανοίγει η Εύη.

-    «Έφερα τον καφέ σου», μου λέει και μπαίνει κλείνοντας πάλι την πόρτα.

Αφήνει τον καφέ στο γραφείο μου και κάθεται σε μια πολυθρόνα που είχα ακριβώς απέναντι. Φοράει το νυχτικό ακόμα, και όταν κάθεται ανεβαίνει τόσο, που η θέα μου κόβει την ανάσα. Μπούτια έξω, με καυλώνουν προτού καν περάσει δευτερόλεπτο.

-    «Η Όλια πήγε να ξαπλώσει μου λέει. Να κάτσω λίγο να τα πούμε;»

-    «Ναι, βέβαια!», απαντάω, και σκέφτομαι ότι θα έχω περισσότερη ώρα να την κοιτάζω..

Μου είναι αδύνατο όμως να μην καρφωθώ! Αυτή κάθεται τόσο άνετα και δείχνει σαν να απολαμβάνει το μπανιστήρι. Έχω καυλώσει και νιώθω ήδη τον πούτσο μου υγρό. Μιλάμε ελάχιστα, σχεδόν καθόλου..

-    «Σου αρέσει αυτό που βλέπεις;», με ρωτάει, και τα χάνω ακόμα περισσότερο.

Πιάνει το κορδόνι του νυχτικού που φυλακίζει τα βυζιά της και το τραβάει! Τα βυζιά της ξεχύνονται έξω από το νυχτικό. Είναι τεράστια, γεμίζουν το στέρνο της, και έχουν φοβερές μεγάλες ρώγες. Νιώθω το μυαλό μου να βουίζει και τα πόδια μου να τα χτυπά ρεύμα!

-    «Έλα να τα αγγίξει», μου λέει, «αφού σου αρέσουν τόσο..»

Σηκώνομαι και πλησιάζω. Μένω όρθιος μπροστά της κι αυτή καθιστή στην πολυθρόνα με τα βυζιά γυμνά μπροστά μου.

-    «Έχεις ξαναδεί από κοντά βυζιά;», με ρωτάει.

-    «Όχι..», απαντώ.

Απλώνει το χέρι της και ακουμπάει τον πούτσο μου, πάνω από το τζιν, ο οποίος είναι σκληρότερος από πέτρα. Μένω ακίνητος και σαστισμένος! Μου πιάνει το χέρι και το πηγαίνει πάνω στα βυζιά της. Γονατίζω και αρχίζω να τα ζουλάω, στην αρχή με το ένα χέρι, μετά με τα δύο! Πιάνει το κεφάλι μου και το κολλάει πάνω τους. Αρχίζω να τα φιλάω και μετά να τα γλύφω. Πιπιλίζω τις ρώγες της με μανία και αρχίζω να τις θηλάζω.

Σηκώνεται όρθια, με σηκώνει κι εμένα, έρχεται από πίσω μου, περνά τα χέρια της μπροστά μου και αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Το κατεβάζει κάτω, όλο μαζί, μαζί με το σλιπάκι μου, και μένω με το μακό μου και τον πούτσο έξω, κάγκελο! Μένει ακόμα πίσω μου, κολλημένη τόσο ώστε τα βυζιά της να έχουν κολλήσει στην πλάτη μου και μου πιάνει τον πούτσο. Μου τον χαϊδεύει και αρχίζει να μου τον παίζει, πάντα κολλημένη πίσω μου. Σε ελάχιστο χρόνο αρχίζω να χύνω σε όλο το δωμάτιο, τόσο ώστε να βλέπω τα χύσια μου να φτάνουν στον τοίχο.

Αφού μου τον στράγγιξε με το χέρι, έρχεται μπροστά μου σκύβει, τον πιάνει και αρχίζει να τον γλύφει σα να θέλει να τον καθαρίσει.. Βγάζει εντελώς το νυχτικό της και στέκεται γυμνή μπροστά μου. Βλέπω τα πελώρια βυζιά της και οι ρώγες της τώρα πετάνε περισσότερο από ποτέ. Γυρίζει ώστε να δω τη θέα του υπέροχου κώλου της. Σφιχτός και γεμάτος, με εμφανή τα σημάδια από το μάλλον μικρό μαγιό της. Σκύβω και χώνω τη μούρη μου πάνω του. Γλύφω τη χαραμάδα ανάμεσα στα κωλομέρια της και έχω πάλι καυλώσει!!

Πέφτει δίπλα στο κρεβάτι, ανάσκελα, και ανοίγει τα πόδια της οστά να φανεί καλά το μουνάκι της. Είναι σχεδόν ξυρισμένο, ροδαλό και η θέα του και μόνο με τρελαίνει!

-    «Γλύψε το μου λίγο..», μου λέει.

Βγάζω τα υπόλοιπα ρούχα και χώνω τη γλώσσα μου μέσα του. Το ρουφάω μα μανία, και όσο εγώ το ρουφάω τόσο αυτό βγάζει χυμούς. Είμαι τόσο καυλωμένος που χωρίς σκέψη δεύτερη, χωρίς να σκεφτώ αν πρέπει να βάλω ή όχι προφυλακτικό (είχα στο δωμάτιο μου για όταν κάτι θα προέκυπτε..), της τον χώνω μέσα τόσο βαθιά, που νόμισα πως την έσκισα! Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που τον έβαζα σε μουνί!

Συνεχίζω να τη γαμάω, με δύναμη και απίστευτη καύλα... Ώσπου νιώθω μια περίεργη αίσθηση στα αρχίδια μου. Τα νιώθω υγρά, δροσερά σε σχέση με τη φωτιά που καίει τον πούτσο μου. Κοιτάζω λίγο προς τα πίσω, παίρνοντας το βλέμμα μου από τις βυζάρες της Εύης που βλέπω όση ώρα την γαμάω, και βλέπω... την Όλια, γυμνή εντελώς, να μου γλύφει τα αρχίδια!! Η γυναίκα του πατέρα μου με έβλεπε να γαμάω την ανιψιά της και μου έγλυφε και τα αρχίδια. Θα έχυνα αμέσως αν δε με σταμάταγε η Εύη!

-    «Βγες μωρό μου…», μου λέει.

Βγαίνω και με βάζει να ξαπλώσω ανάσκελα εγώ. Κάθεται δίπλα μου στο κρεβάτι και από την άλλη πλευρά κάθεται η Όλια. Και οι δύο μαζί αρχίζουν να μου την παίζουν και μετά η μίια τον κράταγε και η άλλη τον ρούφαγε. Μέσα στη καύλα χώνω το ένα χέρι στο μουνί της Εύης και με το άλλο χουφτώνω τα βυζιά της μητριάς μου. Σε λίγο της πιάνω τα βυζιά και με τα δυο χέρια ενώ η Εύη συνεχίζει να ρουφάει τον πούτσο μου. Είμαι έτοιμος να χύσω και τότε.. Η Εύη τον βγάζει από το στόμα της, κάνει ένα νόημα στην Όλια, η οποία σηκώνεται κάθεται πάνω μου και χώνει όλο τον πούτσο μου μέσα στο μούνο της, ενώ τα βυζιά της σκαμπιλίζουν το πρόσωπο μου!

Δεν αντέχω άλλο, χύνω ασταμάτητα μέσα στο μουνί της μητριάς μου και συγχρόνως δαγκώνω τις ρώγες της. Με ξεκαβαλικεύει, και αρχίζει και αυτή τον ίδιο καθαρισμό, με την ανιψιά της! Το καθαρίζει με τη γλώσσα της, ενώ η Εύη κάθεται δίπλα της και την κοιτάει. Ήταν τόσο καυλωτικό που δεν άργησε να μου ξανασηκωθεί, ενώ ακόμα μου τον περιποιόταν η Όλια. Τον δίνει στην Εύη, η οποία αρχίζει να μου τον παίζει πάλι. Η Εύη τον έπαιζε και η Όλια τον ρούφαγε.. Δεν άργησα να χύσω πάλι, μέσα στο στόμα της Όλιας, που αχόρταγα τα ρούφηξε όλα, μην αφήνοντας τίποτα για την ανιψιά.

Σηκώθηκαν, άνοιξαν την πόρτα, κι έφυγαν, κλείνοντας την.
Από τότε δεν έγινε ποτέ αναφορά σε αυτή τη μέρα, δεν ξανάκανα ποτέ τίποτα με καμιά τους, και μόνο η ανάμνηση μου έμεινε χαραγμένη ανεξίτηλα μέσα μου. Ακόμα και σήμερα, πολλές φορές ενώ βρίσκομαι με άλλες γυναίκες, θυμάμαι εκείνη την ώρα και καυλώνω περισσότερο!