Η αποπλάνηση της αδερφής μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία μου αναφέρεται στην εποχή που είχα αρχίσει να έχω τις πρώτες μου ερωτικές αναζητήσεις. Ήταν η εποχή που ανακάλυπτα τις επιθυμίες μου και άρχιζα να μοντάρω στο μυαλό μου τις πρώτες μου φαντασιώσεις. Μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο με την μικρή μου αδερφή και μου ήταν δύσκολο να εκτονώνω την καύλα μου, ξέροντας ότι μπορεί να δει και να ακούσει το παραμικρό.

Ένα πρωί σηκώθηκα να ετοιμαστώ για το σχολείο και τότε ήταν η πρώτη φορά που ερεθίστηκα βλέποντας την αδερφούλα μου να κοιμάται και το κωλαράκι της να προβάλλει κάτω από το πάπλωμα που την μισοσκέπαζε. Κοντοστάθηκα και χάζευα το φρέσκο κωλαράκι και ταυτόχρονα ένιωθα τον πούτσο μου να χτυπάει κόκκινο από την καύλα. Δεν άντεξα και ακούμπησα το χέρι μου στα μαγουλάκια της και την χάιδεψα όσο πιο απαλά γινόταν για να μην ξυπνήσει. Δεν αντέδρασε καθόλου και αφού χάιδεψα για μια στιγμή τον πούτσο μου, ντύθηκα και έφυγα.

Δεν μπορούσα όλη μέρα να συγκεντρωθώ καθώς στο κεφάλι μου είχα συνέχεια την εικόνα της αδερφής μου. Περίμενα πως και πως να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να την ακουμπήσω ξανά! Το επόμενο πρωί πάλι ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω ότι το κορμάκι της μικρούλας μου ήταν πάλι ξεσκέπαστο και το νυχτικό είχε τραβηχτεί τόσο, ώστε να φαίνεται το βρακάκι της και μερικές τριχούλες από το μουνάκι της.

Καύλωσα και χωρίς να το σκεφτώ πολύ άρχισα να την χαϊδεύω ενώ παράλληλα μαλάκιζα τον πούτσο μου και τον ακούμπαγα απαλά στο δερματάκι της. Κάποια στιγμή πήγα να ακουμπήσω το μουνάκι της αλλά άλλαξε στάση μόλις την ακούμπησα και φοβούμενος ότι θα ξυπνήσει, άφησα την εξερεύνηση μου στη μέση.

Αυτά τα αγγίγματα συνεχίζονταν για καιρό, χωρίς όμως να καταφέρω να ακουμπήσω την αδερφούλα μου κάπου αλλού. Μια μέρα, ήταν καλοκαίρι πλέον, είχα πάρει μια τσόντα και περίμενα να μείνω μόνος για να τι βάλλω στο dvd. Το απόγευμα έφυγαν οι δικοί μου μαζί με τις δυο μεγάλες αδερφές μου και πήγαν για καφέ με τους κουμπάρους τους. Εγώ βρήκα κάποια δικαιολογία και έμεινα σπίτι αλλά μαζί έμεινε και η μικρή που είπε ότι θα καθίσει μαζί μου.

Ήταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση, όταν έβαλα την τσόντα. Άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο μου όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα. Με είδε που έβαλα τον πούτσο μου στο σορτσάκι και βλέποντας την τσόντα, άρχισε να γελάει αμήχανα. Τότε της είπα αν θέλει να καθίσει να την δούμε παρέα. Ήρθε δίπλα μου και όσο περνούσαν τα λεπτά, άρχιζα να καυλώνω σαν τρελός. Ακούμπησα το χέρι μου στο κωλαράκι της και δεν αντέδρασε καθόλου.

Σιγά - σιγά άρχισα να πηγαίνω στην κοιλίτσα της και ανηφόριζα προς τα βυζάκια της που είχαν ήδη ερεθιστεί. Χάιδεψα το στήθος της πάνω από την μπλούζα και όπως την είχα αγκαλιά, έβαλα την γλώσσα μου στο λαιμό της. Την φίλαγα απαλά και την ένιωθα να τεντώνει το άμαθο κορμάκι της κάθε φορά που η γλώσσα μου ακούμπαγε την επιδερμίδα της. Άρχισα να της βγάζω τα ρούχα και μετά από λίγο είχα την αδερφούλα μου ολόγυμνη μπροστά μου.

Κατέβηκα ανάμεσα στα πόδια της και έβαλα το δάχτυλο μου πάνω στη σχισμή της. Ήταν μούσκεμα. Την χάιδευα χωρίς να της βάζω δάκτυλο και την ένιωθα να τρελαίνεται από την καύλα. Της έδωσα την πούτσα μου που κόντευε να σπάσει και άρχισε να μου την παίζει με τα χεράκια της. Λίγο αδέξια στην αρχή αλλά όσο εξοικειωνόταν τόσο με μαλάκιζε καλύτερα. Ακούμπησα την κλειτορίδα της με την γλώσσα μου και τότε άρχισε να σφίγγεται γύρω από το λαιμό μου. Την ένιωθα να κατεβάζει τους χυμούς της κι εγώ αχόρταγα ρούφαγα τα υγρά που κατέβαζε.

Την έγλειφα σαν τρελός όταν ξαφνικά αρχίζει το κορμάκι της να συσπάται. Βογκούσε από την καύλα και πέταγε τα χύσια της στο στόμα μου. Με απώθησε… δεν άντεξε άλλο την γλώσσα μου στο μουνί της. Έπιασα τότε τον πούτσο μου και άρχισα να τον τρίβω στο πρόσωπο της. Σε λίγο ήρθε η έκρηξη… γέμισα το όμορφο προσωπάκι της με τα χύσια μου. Έβλεπα το σπέρμα μου πάνω της και καύλωνα μόνο στην εικόνα.

Έτσι άρχισε πριν μερικά χρόνια αυτή η σχέση που βέβαια είχε πολλά επεισόδια στη συνέχεια. Η αδερφή μου με είχε καταλάβει που τα πρωινά την χάιδευα, απλά της άρεσε και έκανε ότι κοιμόταν. Αν θέλετε την συνέχεια, δεν έχετε παρά να το ζητήσετε.