Πως πηδήχτηκα με την κουμπάρα μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)
Για αρκετά χρόνια είχα μια φίλη την οποία την γούσταρα και αν και δεν είχαμε κάνει τίποτα, ήξερα ότι κι αυτή ψιλο-γούσταρε. Αυτή (ας την πούμε Μαρία) είχε ύψος 1.65, με τρελό κορμάκι, και φοβερό κωλαράκι, βυζί, μετρίου μεγέθους, αλλά στητό. Έτσι μετά από πέντε χρόνια γνωριμίας, όταν ήταν να παντρευτώ, μου πρότεινε να με παντρέψει! Η γυναίκα μου ήθελε, και φυσικά εγώ δεν θα έλεγα όχι. Έτσι δύο βδομάδες πριν το γάμο είπα να κάνω ένα bachelor.

Πήγαμε στα μπουζούκια με τους κολλητούς τον κουμπάρο (είχα δύο κουμπάρους) και κάτι κολλητούς. Φυσικά, σαν κουμπάρα και δική μου φίλη, της επέτρεψα να έρθει. Αφού έχουμε κατεβάσει κάνα δυο μπουκάλια, ρίχνει ο κολλητός μου την ιδέα για στριπτιζάδικο. Φυσικά είπα ναι, και η Μαρία γούσταρε να έρθει κι αυτή. Πήγαμε στο μαγαζί τους είπαμε ότι είναι bachelor, οπότε μας βρήκαν άμεσα τραπεζάκι. Τρελός χαβαλές, τρελά μουνιά στην πίστα, και φυσικά ήρθαν και μερικά Ρωσιδάκια το τραπέζι.

Εκεί, αφού είχαμε κατεβάσει πάλι ένα μπουκαλάκι σε χρόνο ντετέ είχαμε όλοι ψιλο-καυλώσει. Πήραμε κάποιους χορούς, και φυσικά πήρα κι εγώ δυο τρελά μουνάκια - πολωνέζα και ρωσίδα, και έπεσε τρελό χαμούρεμα. Αφού είχε περάσει περίπου μιάμιση ώρα, κάποιοι φίλοι την είχαν κάνει, και είχα μείνει εγώ, ο κολλητός μου (ο ένας κουμπάρος) και η κουμπάρα η Μαρία. Τότε μου έριξε την ατάκα η κουμπάρα:

-    «Μάπα χορό σου έκαναν οι γκόμενες!»

-    «Καλός ήταν…», της είπα.

-    «Ε, δεν θα το έλεγα…»

Εκείνη την στιγμή είπα θα ρίξω τρελή ζαριά…

-    «Δεν μου κάνεις εσύ ένα χορό να δω πως είναι ο καλός;»

Τότε με ένα νεύμα μου λέει «ναι», φωνάζω ένα σερβιτόρο, του δίνω μια 50άρα, και του λέω:

-    «Θέλω πριβέ χώρο με την κουμπάρα…»

Και αμέσως με καβάντζωσε. Πήγαμε σε έναν καναπέ πίσω, κάθισα, και άρχισε να χορεύει με ένα φοβερό αισθησιασμό! Καύλωσα σε δευτερόλεπτα!!! Άρχισε να ψιλοτρίβεται απάνω μου αλλά δεν έβγαζε κάποιο ρούχο, ούτε το στενό της μαύρο πουκάμισο, αλλά ούτε την hot μαύρη φουστίτσα της. Τότε άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισό της, και έμεινε με το μαύρο της σουτιέν - εκεί νόμιζα ότι θα έχυνα! Συνέχισε να μου τρίβεται, αλλά κατάλαβα ότι δύσκολα θα έβλεπα τις ρωγούλες της! Δεν ξέρω τι μου ήρθε, αλλά την προκάλεσα, λέγοντας:

-    «Ξέρεις, ένας καλός χορός δεν γίνεται με εσώρουχα…»

Και τότε της βουτώ το σουτιέν και το ξεκουμπώνω. Δεν αντέδρασε, μάλλον το χάρηκε! Αμέσως άρχισα να της γλείφω τις ρώγες της, και εκείνη άρχισε να αναστενάζει τρελά. Τότε ήταν που της έβαλα και το δαχτυλάκι μου στο μουνάκι της. Ήταν τέτοια η καύλα μας που δεν με ένοιαζε αν μας έβλεπαν (που δεν το νομίζω) και ούτε και την Μαρία. Τότε και αφού έχει γίνει λούτσα, μου λέει:

-    «Βγάλτον έξω. Δεν αντέχω άλλο, σε θέλω μέσα μου…»

Δεν έχασα χρόνο, τον έβγαλα από το τζιν και παραμέρισε το στρινγκάκι της και τον κάρφωσα! Πραγματικά και οι δύο δεν πρέπει να αντέξαμε πάνω από ένα - δύο λεπτά, και έχυσα μέσα στο μουνάκι της. Το καλύτερο χύσιμο που έχω κάνει, και από τις φωνές της Μαρίας, μάλλον και γι’ αυτήν. Από τότε δεν το έχουμε ξανακάνει, αλλά κανονίσαμε να πάμε για τριήμερο μετά τον μήνα του μέλιτος, οπότε εκεί θα έχουμε το δεύτερο μέρος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")