Φωτεινή

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Δυο χρόνια πριν χώρισα με τη Μάγια. Είχαμε παντρευτεί μόλις τελειώσαμε τις σπουδές μας και σύντομα κάναμε και μια κόρη, τη Φωτεινή. Η Φωτεινή είναι σήμερα είκοσι έξι, και η ιστορία που θα σας αφηγηθώ αφορά εκείνη κι εμένα.

Με τη Μάγια είχαμε θαυμάσια επικοινωνία, αλλά η ερωτική ένταση μεταξύ μας είχε υποχωρήσει ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Το πάλεψα, ψέματα δε λέω, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι το σεξ μεταξύ μας είχε γίνει κομπάρσος, και η ψυχρότητα μας χρόνο με το χρόνο γινόταν ολοφάνερη.

Αφού λοιπόν - για πρώτη και τελευταία φορά - την κεράτωσα με μια τσουλίτσα, κατάλαβα δυο πράγματα: Πρώτον ότι το γαμήσι με τη Μάγια ήταν μια χαμένη υπόθεση και δεύτερον ότι δεν επρόκειτο να την κοροϊδέψω έτσι για κανένα λόγο. Το διαζύγιο βγήκε σχετικά γρήγορα, χωρίς τις συνηθισμένες τριβές και εντάσεις.

Όταν το ανακοινώσαμε στη Φωτεινή φοβόμουν τα χειρότερα. Βλέπετε, ακόμα και όταν μόνο η κόρη μας ήταν μπροστά, καταφέρναμε να παίζουμε αξιοπρεπώς την κωμωδία "Όλα Καλά". Η Φωτεινή το πήρε εντελώς ψύχραιμα, σίγουρα δεν ήταν το τελευταίο που περίμενε ν' ακούσει - κι αυτό μου έκανε εντύπωση. Συλλογίστηκα ότι δε γνώριζα αρκετά καλά την κόρη μου.

Τις επόμενες μέρες, χωρίς καλά - καλά να καταλαβαίνω το γιατί (θα το καταλάβαινα αργότερα), άρχισα να σκαλίζω το προφίλ της σε ένα site. Τίποτα το εξωφρενικό, αλλά να 'σου και δυο -τρεις φωτό με βραδινή, τολμηρή αμφίεση που δεν είχα ξαναδεί. Και αφύσικα λίγοι άντρες φίλοι - πράγμα που αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα για το πόσο καλά και πόσο πολύ ξέρει να γαμηθεί μια γυναίκα. Κανένα χορτάτο μουνί δεν "φωνάζει". Ας μην αμφιβάλλον οι πιο νέοι φίλοι που διαβάζουν... πρόκειται για μια αλήθεια πολύ παλιότερη του όποιου site...

Το μυαλό μου είχε αρχίσει να παίρνει παράξενες στροφές.

Επόμενο στάδιο: Κατασκοπεία στο pc της. Το μόνο εύκολο, η Φωτεινή σπούδαζε και δούλευε part-time σε μία εταιρεία, ούτε με αίτηση δεν την έβρισκες σπίτι όταν δεν κοιμόταν.
Έγγραφα, αρχεία, εργασίες, φωτογραφίες... Κι όμως, ήξερα ότι κάπου θα πρέπει να υπάρχουν τσόντες. Έψαξα τα πάντα όμως χωρίς αποτέλεσμα. Και τότε ήρθε η αναλαμπή: Αν βλέπει απ' ευθείας απ' το ίντερνετ;

Το ιστορικό του browser της Φωτεινής ήταν μια αποκάλυψη. Εκτός από μπόλικα links για site πορνό, ανακάλυψα την ύπαρξη ενός site με διεύθυνση: xstream.gr! Και ούτε λίγο ούτε πολύ, η Φωτεινή δεν είχε αφήσει καμία αιμομικτική ιστορία αδιάβαστη. Δεν ξέρω αν οι ιστορίες είναι αληθινές ή όχι, αλλά σίγουρα εκτός από το σοκ είχα πλέον και μια ξεκάθαρη εικόνα του τι συνέβαινε:

Ήθελα να γαμήσω την κόρη μου. Και οι ενδείξεις μου έλεγαν ότι, έστω και σαν φαντασίωση, το σκεφτόταν κι εκείνη.

Έπρεπε να κάνω κάτι. Υπολόγισα την ώρα που θα γύριζε, και έπεσα στο κρεβάτι μου γυμνός. Η πόρτα μου ήταν μισάνοιχτη και τα αυτιά μου τεντωμένα προς την πόρτα. Χάιδευα απαλά το καυλί μου για να είναι σε πλήρη στύση και περίμενα...

Επιτέλους, άκουσα κλειδιά στην πόρτα! Και τότε μια τρομερή σκέψη μου ήρθε: Ο μαλάκας δεν είχα κλείσει το κομπιούτερ της! Ό,τι τσόντα και ιστορία είχα ανακαλύψει ήταν μοστραρισμένα πρώτη μούρη!

«Ότι γίνει», σκέφτηκα και έκλεισα τα μάτια. Άκουσα τα βήματα της κόρης μου στο δωμάτιο της να σταματάνε απότομα. «Μας πιάσανε!», λέω από μέσα μου. Τα βήματα ξανάρχισαν, δυνατά και θυμωμένα, προς το μέρος μου αυτή τη φορά.

Η πόρτα άνοιξε. Την άκουσα καθαρά να παίρνει βαθιά αναπνοή για να αρχίσει τον εξάψαλμο, αλλά ο ανεπαίσθητος ήχος που έκανε όταν της κόπηκε η ανάσα ήχησε εκκωφαντικά στ' αφτιά μου.

Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μείνω ακίνητος και να αναπνέω αραιά, καθώς οι παλμοί μου πρέπει να είχαν φτάσει τους διακόσιους. Απ' τη μεριά της Φωτεινής δεν άκουγα καμία κίνηση και η περιέργεια μου είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ήξερα ότι τα μάτια της είχαν καρφωθεί στη σηκωμένη ψωλή μου... η οποία, για να τα λέμε όλα, δεν είναι τίποτα φοβερό σε μήκος, αλλά είναι θεόχοντρη. Πρέπει να ήταν ωραίο θέαμα σε συνδυασμό με τα ξυρισμένα αρχίδια μου.

Η αναπνοή της Φωτεινής είχε επανέρθει, αλλά ήταν κοφτή και ακανόνιστη. Το σχέδιο μου πήγαινε καλά. Σκεφτόμουν χίλιες πιθανότητες για να δώσω συνέχεια σ' αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν ήθελα να βιαστώ για να μη τα χαλάσω όλα. Απ' τους πνιχτούς ήχους που άκουγα, ήμουν σίγουρος ότι είχε αρχίσει να παίζει με το μουνί της.

Τότε την άκουσα να απομακρύνεται με απαλά βήματα και να γυρνά στο δωμάτιο της. Δεν έκλεισε την πόρτα. Άκουγα κάποιους θορύβους αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα. Ύστερα άρχισε ένα σιγανό αλλά ευδιάκριτο μουρμουρητό απ' τα ηχεία της: Έβλεπε τσόντα.

Δεν είχα επιλογή. Με τον τρόπο της, είχε δώσει τη συγκατάθεση της. Σηκώθηκα ήσυχα και βάδισα ξυπόλητος προς το δωμάτιο της. Έβλεπε μια τρελή παρτούζα. Με άκουσε και σταμάτησε απότομα το χέρι της μέσα απ' το εσώρουχο της. Δεν έκανε κίνηση ούτε να κλείσει την τσόντα, ούτε να γυρίσει προς το μέρος μου. Και δεν είπε λέξη.

Βάδιζα προς το μέρος της και η ψωλή μου είχε πετρώσει. Αμφιβάλλω αν την είχα ξαναδεί έτσι ποτέ. Σίγουρα όχι με την πρώην γυναίκα μου πάντως. Στάθηκα πίσω της και χάζεψα την τσόντα. Η κόρη μου ήταν ακόμα ακίνητη. Έσκυψα προς το μέρος της και της ψιθύρισα:

-    «Δεν έπρεπε να φύγεις από μέσα».

-    «Μα μπαμπά...», έκανε με δισταγμό...

Έσκυψα περισσότερο και δάγκωσα απαλά το λαιμό της. Το μουγκρητό που έβγαλε θα καύλωνε και πεθαμένο ακόμα. Αυτή τη φορά το χέρι της ξανάρχισε σταθερά να τρίβει την κλειτορίδα της, κι εγώ ήξερα πως πλέον όλα ήταν στο χέρι μου. Πέρασα τα χέρια μου μπροστά και ζούληξα τα βυζάκια της. Δεν ήταν πολύ μεγάλα, εφάρμοζαν όμως καλά στις χούφτες μου. Της έβγαλα σταθερά το μπλουζάκι και το σουτιέν. Και είδα δυο ρώγες που δεν πίστευα πως υπάρχουν. Πρησμένες, σκούρες και τεράστιες. Απίστευτα καυλωτική λεπτομέρεια και πολύ ταιριαστή με τη μελαχρινή επιδερμίδα της.

Όλη την ώρα τα μαύρα μαλλιά της ανέδυαν ένα λεπτό αλλά απίθανο άρωμα που με τρέλαινε. Έχωσα τη μούρη μου μέσα τους και για δευτερόλεπτα έχασα κάθε αίσθηση του χρόνου, του τόπου, της κατάστασης. Άπλωσα το χέρι μου και έσφιξα με δύναμη το δικό της που μαλάκιζε ξέφρενα το μουνί της. Τη σήκωσα όρθια. Ήταν ένα θαύμα της φύσης.Τα σκούρα χρώματα στα μαλλιά, τα μάτια, το δέρμα, το απαλό άρωμα, η λεπτή μέση, τα μακριά πόδια και το φρεσκοξυρισμένο μουνί της... Το μουνί της κόρης μου.

Την πήρα αγκαλιά και τη φίλησα με πάθος στο στόμα. Εκείνη έχωσε τα νύχια της στο στήθος μου και ανταποκρίθηκε. Έκρυψα τον κώλο της στις παλάμες μου και ζούληξα με δύναμη. Ένα βογκητό πόνου της ξέφυγε, και το χέρι της άρπαξε τη ψωλή μου και την έσφιξε με δύναμη. Ένιωσα να με χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι της και έσκυψα πάνω απ' το μουνάκι της. Τότε μου μίλησε για πρώτη φορά:

-    «Γλείψε με μπαμπά μου, γλείψε με... Πάντα ονειρευόμουν να χύσω στο πρόσωπο σου...»

Υπάκουσα χωρίς σκέψη. Έβαλα όλη την τέχνη μου, και διαπίστωσα ότι δε την είχα ξεχάσει. Η Φωτεινή χτυπιόταν σαν τρελή και το στοματάκι της είχε αρχίσει να δουλεύει σαν πολυβόλο.

-    «Έτσι, έτσι, ρούφα το μουνί μου φάτο, φάτο καύλα μου, άντρα μου, μπαμπάκα μου!»

Ο σπασμός της ήταν απότομος και δυνατός. Άφησε μια κραυγή σαν να τη μαχαίρωσαν. Τα χέρια της έτρεμαν.

-    «Τι άντρας είσαι εσύ! Τι έχανα τόσο καιρό! Τι ψωλή είναι αυτή που θα με σκάψει...!»

-    «Μη φοβάσαι. Δεν θα σε πονέσω».

-    «Άσε με να σε γλείψω πρώτα».

-    «Όχι τώρα. Δεν αντέχω άλλο. Αν δε μπω στο μουνί σου θα εκραγώ!»

Έφερα το καυλί μου μπροστά στην τρύπα της. Χώθηκα σιγά - σιγά. Ήταν όσο στενή έπρεπε για να μην πονάει, αλλά και για να μη με δυσκολεύει. Δεν ένιωθα ότι έκανα κάτι άρρωστο, ούτε κάτι απαγορευμένο. Ένιωθα να κολυμπάω σ' ένα ορμητικό ποτάμι καύλας. Και ενωμένος με την ίδια μου την κόρη, θα έπαιρνα πίσω το αίμα μου για τα χαμένα χρόνια... κάνοντας το γαμήσι της ζωής μου.

Τώρα την κράταγα απ' τη λεκάνη και την χτύπαγα πάνω - κάτω στο καυλί μου με ορμή. Οι άναρθρες κραυγές και οι ασυναρτησίες της αρκούσαν για να καταλάβω ότι τα είχε χαμένα απ’ την καύλα και πως ζούσε κι αυτή το ωραιότερο γαμήσι της.

-    «Χύνω πάλι, χύνωωωω!!!», φώναξε.

Εγώ όμως άντεχα λίγο ακόμα. Τη γύρισα στα τέσσερα και συνέχισα να τη σφυροκοπώ, σφαλιαρίζοντας τον απίστευτο κώλο της. Είχε έρθει η ώρα μου όμως. Έκοψα ταχύτητα και της ψιθύρισα:

-    «Πού θέλεις να σε χύσω;»

-    «Στο στόμα μου!», απάντησε αμέσως.

Άρχισα να μαλακίζω τη ψωλή μου που έσταζε από παντού και είχε γίνει κατακόκκινη. Την κοίταζε λαχανιασμένη, μ' ένα βλέμμα λατρείας και προσμονής. Όταν είδε τον πρώτο μορφασμό στο πρόσωπο μου, άνοιξε διάπλατα το στόμα της και το έφερε υπάκουα μπροστά στο πουτσοκέφαλο μου. Αν βλέπατε τη δίψα της να το γευτεί όλο, καμιά δήθεν πορνοστάρ δε θα σας καύλωνε ξανά...

-    «Ααααχ, χύνω κοριτσάκι μου!», μούγκρισα και ξεφόρτωσα το πηχτάρι μου στη γλώσσα της.

Η ποσότητα με τρόμαξε, αλλά η Φωτεινή το κατάπινε λαίμαργα. Μερικές χοντρές γουλιές έπεσαν στα βυζιά της... Τα μάζεψα με τα δάχτυλα μου και της τα έδωσα να τα φάει. Ούτε σ' αυτά χαρίστηκε... Έπεσα αδύναμος στο κρεβάτι και την πήρα αγκαλιά. Σε λίγο μου ψιθύρισε:

-    «Χρόνια το ήθελα, αλλά αν ήξερα ότι θα είναι τόσο απίστευτο θα είχα διαλυθεί απ' την καύλα!»

-    «Θα διαλυθούμε και οι δυο μωρό μου...», της είπα. «Τώρα πια θα είμαι και πατέρας και γαμιάς σου. Φτάνει να το θες κι εσύ».

-    «Όσο τίποτα άλλο!», μουρμούρισε και αποκοιμήθηκε...