Η μητέρα μου με τον καλύτερο φίλο μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Παίρνω το θάρρος να πω την ιστορία μου μετά απ’ αυτά που διάβασα εδώ. Η μητέρα μου σήμερα εξήντα πέντε, τότε σαράντα δύο.

Είναι σχετικά όμορφη γυναίκα, με ωραίο αφράτο κώλο, και καταπληκτικά μεγάλες βυζάρες με ρώγες σαν σταφύλια.

Με τον Μιχάλη τον φίλο μου κάναμε πολύ παρέα και ερχόταν συχνά στο σπίτι. Τον είχα δει να βλέπει την μητέρα μου όταν έκανε δουλειές και πολλές φορές δεν το κρύβω ότι συζητάγαμε για τις μητέρες μας, πόσο καύλες είναι και μακάρι να τις γαμούσαμε. Αρκετές φορές είχα ακούσει την μητέρα μου να γαμιέται με τον πατέρα μου και να του λέει ότι θέλει πούτσες για να χορτάσει την μουνάρα και την κωλάρα της και όχι μόνο μια πούτσα, και πάντα του έλεγε να γίνει σκληρός και αισχρός μαζί της και να την βρίζει.

Η μάνα μου συμπαθούσε το Μιχάλη και αρκετές φορές του μίλαγε γλυκά, τον χάιδευε και του έλεγε πόσο ωραίο παιδί είναι και πόσο γλυκό είναι και όποτε θέλει να έρχεται στο σπίτι. Η μητέρα μου πάντα άφηνε ξεκούμπωτα κάποια κουμπιά της ρόμπας της ή φόραγε νυχτικό που άφηνε να φαίνονται οι βυζάρες και οι μπουτάρες της με αποτέλεσμα να είμαστε πολύ καυλωμένοι.

Μια μέρα λοιπόν μου λέει ο Μιχάλης ότι θα προσπαθήσει να την πέσει στην μητέρα μου και μου ζήτησε να λείψω από το σπίτι και να πήγαινα μετά από κανένα τέταρτο. Έτσι λοιπόν κι εγώ είπα ότι πάω σε με φίλη για καφέ και ο Μιχάλης είπε ότι θα έρθει μαζί μου, αλλά η μητέρα μου του ζήτησε να καθίσει για να της κάνει παρέα να πιει τον καφέ της.

Γύρισα μετά από είκοσι λεπτά γεμάτος αγωνία να δω τι γίνεται. Μπήκα όσο πιο σιγά μπορούσα κι άκουσα την μητέρα μου να λέει στο Μιχάλη ότι παρόλο που είναι ωραίο παιδί και πολλές φορές τα πρωινά που έλειπε ο πατέρας μου είχε μαλακιστεί και φαντασιώνονταν να την γαμάει και να έχει τον νεανικό πούτσο του στο μουνί της. Ο Μιχάλης της έλεγε ότι να η ευκαιρία της και της είπε τουλάχιστον αν δεν ήθελε να γαμηθεί να της δείξει το καυλί του να τον παίξει και αυτή να μαλακιστεί. Του απάντησε οκ αλλά μέχρι εκεί και ότι δεν θα το έλεγε πουθενά.

Έτσι λοιπόν έβγαλε το καυλί του και άρχισε να τον παίζει κάνοντας την μητέρα μου να λέει ότι τέτοιο χοντρό καυλί δεν είχε ξαναδεί! Ο Μιχάλης της είπε να βγάλει την ρόμπα της να τραβήξει την κιλότα της στα πλάγια και να αρχίσει να χαϊδεύει την μουνάρα της. Όπως πάντα δεν φόραγε σουτιέν. Εγώ πίσω από την μισάνοιχτη πόρτα έβλεπα και χάιδευα το καυλί μου. Έβλεπα την μάνα μου να χαϊδεύει με το ένα χέρι το μουνί της και με την γλώσσα της έγλυφε τα βυζιά της και κοιτούσε με λαχτάρα την πούτσα του Μιχάλη που είχε γίνει τεράστια.

Ο Μιχάλης την πλησίασε αρκετά τόσο κοντά που το καυλί του ήταν κοντά στα χείλη της. Προσπάθησε να τον απωθήσει αλλά με μια κίνηση ο Μιχάλης της έπιασε το χέρι και το έβαλε στο καυλί του και με το χέρι του άρπαξε και χούφτωσε τις βυζάρες της. Χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισε να του τον παίζει και έχωσε δυο δάχτυλα στην μούνα της αρχίζοντας να μαλακίζεται και να αφήνει βογγητά και κραυγούλες ηδονής και καύλας.

Ο Μιχάλης βλέποντας αυτό βρήκε την ευκαιρία και πλησίασε το καυλί του στο στόμα της που είχε μισανοίξει λίγο. Πλέον οι δισταγμοί είχαν νικηθεί από την καύλα. Άρχισε να του τον παίζει με την γλώσσα της γύρω από το κεφάλι και ο Μιχάλης της έπιασε το μουνί και της έχωσε τρία δάχτυλα μέσα της βαθιά. Μετά από λίγο ανέβηκε πάνω της και τον έχωσε στους βύζους ανάμεσα να τον μαλακίσει και ταυτόχρονα τον έπαιρνε και βαθιά στο στόμα της.

Ήταν η ευκαιρία μου και μπήκα…

Ξάπλωσα, άνοιξα τα μπούτια της, κι άρχισα να ρουφάω το μουνί της το ροδαλό και γεμάτο καύλα. (δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες πως με δέχτηκε). Ρούφαγα και δάγκωνα την καυλωμένη κλειτορίδα της και της έγλυφα πότε την μουνότρυπα και πότε την κωλότρυπα, ενώ ο πούτσος του Μιχάλη μπαινόβγαινε στο στόμα της. Εγώ της σήκωσα τις μπουτάρες και καρφώθηκα βαθιά μέσα της νιώθοντας το καυλί μου να πιάνει μήτρα. Μπαινόβγαινα με δύναμη τα αρχίδια μου χτυπούσαν την κωλάρα της ενώ ο Μιχάλης την είχε μπουκώσει για τα καλά.

Μετά αλλάξαμε στάση. Εγώ ξάπλωσα, η μητέρα μου στήθηκε στα τέσσερα και άρχιζε να τσιμπουκώνει το δικό μου καυλί κι εγώ τσίμπαγα και χτυπούσα τους βύζους. Ο Μιχάλης, πιάνοντας την ευκαιρία από τα μαλλιά, όπως είχε τουρλώσει την κωλάρα της, μπήκε με μια κίνηση στην κωλότρυπα κάνοντας την να ρουφήξει το καυλί μου μέχρι το λαρύγγι πνίγοντας την σχεδόν. Σφυροκοπούσε την κωλότρυπα με δύναμη την έσκιζε και έτσι της ζήτησα να βουλώσω και εγώ την μουνότρυπα της και να γίνει τελικά αυτό που έλεγε, ότι θέλει πούτσες να την γαμάνε!

Έτσι λοιπόν κάθισε στο καυλί μου, που για άλλη μια φορά μπήκε βαθιά μέσα της και ο Μιχάλης αφού σάλιωσε λίγο την κωλοτρυπίδα, ξαναμπήκε μέσα της. Ούρλιαξε από καύλα από ηδονή και έλεγε πόσο ευτυχισμένη είναι που την γαμάνε δυο πούτσες νέες. Χοροπήδαγε πάνω στα καυλιά μας που έμπαιναν με μανία μέσα της, και οι βυζάρες της πήγαιναν πέρα - δώθε.

Έχυνε συνέχεια και μας παρακάλαγε να μην σταματήσουμε, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό. Έπρεπε να χύσουμε κι εμείς γιατί τα αρχίδια μας ήταν έτοιμα να εκραγούν. Μας ζήτησε να την χύσουμε στο σώμα της και εμείς σαν καλά παιδιά υπακούσαμε. Πετάξαμε το σπέρμα μας από το πρόσωπο μέχρι τα ζουμερά μεγάλα βυζιά της και πέσαμε εξαντλημένοι στο κρεβάτι και ανάμεσα μας η μητέρα μου.

Αυτή ήταν η ιστορία μου που συνεχίστηκε κάνα δυο τρεις φορές ακόμα και είναι πέρα για πέρα αληθινή γιατί την έζησα και δεν την φαντάστηκα.