Δωράκι από την αδερφή μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Την γούσταρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αυτή όπως έμαθα μετά το είχε καταλάβει αλλά ποτέ δεν μου το είχε δείξει.

Ήμουν γύρω στα είκοσι τρία κι αυτή γύρω στα είκοσι πέντε, καυτή, καυλιάρα, με πολύ ωραίο σώμα, τέλειο κώλο, άπαιχτα μπούτια, αλλά μικρά βυζιά.

Μέσα στο σπίτι κινείται πάντα ελαφρά ντυμένη και δεν χορταίνω να παίρνω μάτι τα τέλεια πόδια της. Τον έπαιζα αλύπητα για αυτήν ιδίως τις μέρες που κατάφερνα να δω το βρακάκι της το οποίο δεν προσπαθούσε και πολύ να καλύψει ιδίως όταν έκανε τρελό σταυροπόδι. Τόση ώρα σας περιγράφω την αδελφή μου.

Όλα άρχισαν λίγο πριν φύγω για φαντάρος. Όπως όλοι συνηθίζεται να παίρνουν δώρα, έτσι καμιά δεκαριά μέρες πριν φύγω, ένα απόγευμα που καθόμασταν σπίτι και κάναμε πως βλέπαμε τηλεόραση -γιατί εγώ χάζευα τα μπούτια της και πάλι- μου λέει πως μου έχει πάρει ένα δωράκι. Άρχισε να μου λέει ότι στο στρατό θα γίνω άντρας, θα πάψω να είμαι έφηβος και τέτοιες άλλες φιλοσοφίες, μέχρι που αφού είχα χορτάσει να βλέπω το βαρκάκι της, μου δίνει το δώρο μου, ένα μποξεράκι, και χαλαρά μου ζητάει να το δοκιμάσω αν μου κάνει. Καθώς ήμουν στο δωμάτιο για την δοκιμή, με φωνάζει να βγω έξω και έρχεται προς τα εκεί και σπρώχνει να ανοίξει την πόρτα απότομα. Ήμουν με το μποξεράκι και το μπλουζάκι μου πίσω από την πόρτα και ασυναίσθητα κράτησα την πόρτα να μην την ανοίξει.

-    «Μην αγχώνεσαι… Κι εσύ τόση ώρα το στρινγκάκι μου χάζευες», μου λέει και με αφήνει μαλάκα.

Πλησιάζει την πόρτα πιο πολύ και μου λέει ότι με έχει παρατηρήσει πολλές φορές που την παίρνω μάτι και προσπαθώ να δω το βρακί της και πως το βρίσκει απολύτως φυσιολογικό στην ηλικία που είμαι. Με παροτρύνει να βγω έξω να με δει και για να δει το δώρο που μου πήρε ενώ εγώ τα έχω χαμένα. Τελικά βγήκα με το μποξεράκι. Αυτή καθόταν στον καναπέ. Μόλις πλησίασα, δεν μου είπε τίποτα, απλά άνοιξε τα μπούτια της και τράβηξε το νυχτικάκι της προς τα πάνω να βλέπω το βρακί της. Τότε μου λέει πως κι άλλες πολλές φορές μου έχει ανοίξει τα πόδια για να παίρνω μάτι (φαντάσου ότι εγώ νόμιζα ότι το έκανα προσεκτικά και ήμουν ήσυχος).

-    «Το κάνω για να είσαι πιο άνετα», μου λέει.

Αφού με θαύμασε για λίγο μου λέει πως και αυτή πήρε κάτι για τον εαυτό της και προθυμοποιήθηκε να το δοκιμάσει. Κάθομαι και την περιμένω… Όταν την βλέπω και εμφανίζεται με ένα κατακόκκινο στρινγκάκι σετ κι ένα κόκκινο σουτιέν έχω μείνει. Έχω πάθει πλάκα.

-    «Το βράδυ θέλω να βγούμε να μιλήσουμε…», μου λέει και πάει για ύπνο.

Το βράδυ, αφού και πάλι ήταν καυτή, ολόσωμο φορεματάκι και τα μπούτια έξω, βγήκαμε και άρχισε να μου κάνει κουβέντα και να μου λέει πως είναι απολύτως φυσιολογικό που έχω καψούρα μαζί της.

Πέρασαν κάποιες μέρες χωρίς να πούμε για το θέμα και έφτασε το Σαββατοκύριακο πριν φύγω για φαντάρος. Καθόμασταν με την μάνα μας στο σαλόνι όταν την αντιλήφθηκα που μου άνοιγε τα μπούτια της και μου χαμογελούσε. Δεν μπορούσα να δω το βρακάκι της και τελικά όταν μείναμε για λίγο μόνοι, μου είπε ότι δεν φοράει τίποτα.

Σηκώθηκε, ήρθε προς το μέρος μου και χωρίς να καταλάβω τι γίνεται, μου άρπαξε το χέρι και το έβαλε ανάμεσα στα πόδια της μέχρι το γυμνό μουνάκι της. Έμεινα παγωτό ενώ αυτή έσφιξε το χέρι μου στα μπούτια της και το μουνάκι της. Ακούστηκε το καζανάκι και καταλάβαμε ότι έρχεται η μάνα μου. Τραβήχτηκε και έφυγε.

Το βράδυ μου ζήτησε να βγούμε έξω μαζί, όπως και έγινε. Ήταν το ίδιο καυτή με καυλωτικό ολόσωμο φορεματάκι. Με το που μπήκαμε στο αμάξι, μου πιάνει το χέρι και μου το βάζει ανάμεσα στα μπούτια της… Και πάλι έκπληκτος αγγίζω το μουνάκι της.

-    «Για σένα είμαι έτσι…», μου λέει.

Αυτή τη φορά άρχισε να το χοντραίνει την ώρα του ποτού και να με ρωτάει αν ποτέ σκέφτηκα να κάνω κάποια κίνηση για να της χωθώ και τέτοια, κάτι το οποίο προσπάθησα να αρνηθώ αλλά χωρίς να με πιστέψει καθόλου.

Όταν ξεκινήσαμε να φύγουμε μου ζήτησε τα κλειδιά του αμαξιού για να οδηγήσει αυτή. Αντί για το σπίτι την έβλεπα να πηγαίνει προς άλλη κατεύθυνση και καταλήξαμε σε μια ερημιά. Χωρίς να χάσει χρόνο βάζει το χέρι της στο πίσω μέρος του προσκέφαλου του καθίσματος και γέρνει προς το μέρος μου καρφώνοντάς με στα μάτια, ενώ με το άλλο χέρι άρχισε να μου χουφτώνει τα αρχίδια μου. Πάγωσα!

-    «Μην αγχώνεσαι και άνοιξε τα κουμπιά από το παντελόνι μου…», μου λέει.

Ο πούτσος μου ήταν μικροσκοπικός αλλά όχι για πολύ αφού άρχισε να το να χαϊδεύει κι άρχισε να μεγαλώνει. Άρχισε να μου βαράει μαλακία και να με ρωτάει αν μου αρέσει. Σε κάποια φάση έσκυψε και ήρθε μια ανάσα από το πουλί μου χωρίς να κάνει τίποτα.

Ξαφνικά σταματάει και ξαπλώνει στην θέση του οδηγού, μου παίρνει το χέρι μου και μου το βάζει ανάμεσα στα μπούτια της μέχρι το μουνάκι της. Πήρα την πρωτοβουλία και της έβγαλα τις τιράντες από το φουστανάκι της ανοίγοντας και βγάζοντας το σουτιέν της με τις ρώγες της να πετάγονται καυλωμένες. Άρχισα να της γλύφω τις ρώγες της ενώ με το άλλο χέρι έπαιζα με το μουνάκι της.

Δεν ξέρω αλλά μείναμε πολύ ώρα έτσι… Εγώ είχα βάλει δυο δάχτυλα στο μουνάκι της το οποίο ήταν καυτό ενώ αυτή έδειχνε να το απολαμβάνει. Σε λίγο άρχισε να βογκάει από την καύλα. Με έσπρωξε προς το κάθισμά μου και όπως έγειρε μου άρπαξε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα της. Από την καύλα που είχα έχυσα αμέσως και στο τσακ την τράβηξα προτού της γεμίσω το στόμα χύσια.

Φύγαμε για το σπίτι… Εγώ πάντως ήμουν ευτυχισμένος κι αυτή πολύ, από ότι φάνηκε. Το άλλο πρωί ήρθε και με ξύπνησε βάζοντας το ορθωμένο καυλί στο στόμα της, ενώ ήμασταν μόνοι στο σπίτι, χωρίς να πει καμιά κουβέντα, μέχρι που έχυσα και γέμισα τα πάντα με χύσια. Μετά το απόγευμα μου ζήτησε να έρθει μαζί μου στην βραδιά που μου διοργάνωναν οι φίλοι μου για να με αποχαιρετήσουν κάτι δέχτηκα αμέσως. Μόλις το είπα στους άλλους τους ξενέρωσα αμέσως.

Η αδερφή μου ήταν το ίδιο καυτή και πάλι και φυσικά πλέον δεν φορούσε βρακάκι, κάτι που μου αποκάλυψε και διαπίστωσα μέσα στο ασανσέρ ενώ φεύγαμε. Η βραδιά κυλούσε μάλλον βαρετά, μιας και οι κολλητοί δεν μπορούσαν να πούνε και πολλά λόγω της αδερφής μου, ενώ εγώ περίμενα πως και πως να φύγουμε από την ταβέρνα γιατί φανταζόμουν ότι και πάλι θα βρεθώ κάπου για να μου τον παίξει η αδερφή μου. Όπως και έγινε. Μου ζήτησε τα κλειδιά και πάλι πήγε προς το γνωστό σημείο.

Άρχισε να μου λέει πόσο ξενέρωτοι είναι οι φίλοι μου και τέτοια, ενώ γύρισε και στύλωσε στην πόρτα του οδηγού και άπλωσε τα πόδια της πάνω μου. Άρχισε να σηκώνει το φουστανάκι της και έβαλε το ένα πόδι της πάνω στο ταμπλό ενώ το άνοιξε και το έβαλε πάνω στο κάθισμα από πίσω μου.

-    «Σήμερα θα αλλάξουν οι ρόλοι…», μου λέει.

Ήμουν φάτσα με την μουνάρα της και δεν έχασα καθόλου καιρό… Έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά και άρχισα να την γλύφω. Με προκάλεσε να βγάλω το καυλί μου έξω και να το παίξω, κάτι που έκανα αμέσως. Σε κάποια φάση με ρώτησε αν είμαι έτοιμος και ήμουν μέσα στην χαρά γιατί σκέφτηκα ότι θα αρχίσει και πάλι το πίπωμα, γιατί να πω της αλήθεια δεν νόμιζα να πάμε παραπέρα. Όταν έκατσα στο κάθισμα και την είδα να σηκώνεται στο κάθισμα στα γόνατα και να τραβάει προς τα πάνω το φουστάκι της με γυρισμένη την πλάτη προς το παρμπρίζ, δεν καταλάβαινα τι πάει να κάνει…

Όταν κινήθηκε προς το μέρος μου για με καβαλήσει, μου κόπηκε η ανάσα! Έπιασε τον πούτσο μου και αφού τον κράτησε, έκατσε πάνω στα πόδια μου καβάλα και άρχισε να παίζει με το πούτσο μου που ήταν μια ανάσα από το μουνάκι της. Σε λίγο άρχισε να τρίβει τον πούτσο μου πάνω στο μουνάκι της. Έβαζε το κεφαλάκι πάνω στα μουνόχειλα και βογκούσε ώσπου με μια απαλή κίνηση της μέσης της, ο πούτσος μου μπήκε μέσα στο μουνάκι της.

Τρόμαξα γιατί νόμιζα ότι έγινε χωρίς να το θέλει επειδή κουνήθηκα λιγάκι αλλά με κοίταξε και χαμογέλασε και βύθισε τον πούτσο μου πιο βαθιά στο μουνάκι της. Κατέβασε το φορεματάκι της και έμεινε μόνο γύρω από την μέση της και μου πρόσφερε τα βυζάκια της και άρχισα να γλύφω τις καυλωμένες ρώγες της.

Άρχισε να κουνιέται πάνω στο καυλί μου και να βγάζει απαλά βογκητά. Έπιασε τα χέρια μου και τα έβαλε στα κωλομέρια της και έκανε μια κίνηση σαν να μου έδειξε ότι θέλει να την καρφώνω στο καυλί μου. Την κάρφωνα με δύναμη στο καυλί μου μέχρι που μου ήρθε να χύσω και όταν της το είπα, αντί να τραβηχτεί, αυτή βύθισε βαθιά το καυλί μου μέσα στο μουνί της και άρχισα να την γεμίζω με σπέρμα. Με ξεκαβάλησε και έκατσε δίπλα μου. Αφού συνήλθαμε φύγαμε για το σπίτι.

Την Δευτέρα έφυγα και όταν γύρισα, περίμενα πως και πως να γίνει κάτι. Μάταια όμως, δεν ξαναέγινε τίποτα…