Με την ξαδέρφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Γιώργο και είμαι εικοσιτέσσερα. Πριν από δύο χρόνια βγήκα από το Bpolak στην Γερμανία και δουλεύω στις Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας στην Γερμανία. Λόγω της δουλειάς και της εκπαίδευσης είμαι καλογυμνασμένος και αρκετά ψηλός.

Ίσως αυτό να βοήθησε στην ιστορία που θα σας πω...

Όπως καταλάβατε μένω στην Γερμανία. Πέρυσι τα Χριστούγεννα είχαμε επιφυλακή και έτσι δεν κατάφερα να πάρω άδεια για να κατέβω Ελλάδα. Με ειδοποίησε όμως η μητέρα μου ότι θα έρθει η ξαδέρφη μου για να κάνει διακοπές και με παρακάλεσε να φιλοξενήσω την Σίσσι (την ξαδέρφη μου) για να μην αναγκαστεί να πληρώσει ξενοδοχείο. Δέχτηκα αλλά την προειδοποίησα πως θα έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα κι έτσι πέρασαν οι μέρες και πήγα στο αεροδρόμιο να την παραλάβω και να της κάνω μια μικρή πλάκα. Πήγα με την στολή, την κουκούλα και το αυτόματο στην πλάτη και την χτύπησα δύο φορές στον ώμο για να γυρίσει. Όπως καταλαβαίνετε τρόμαξε βλέποντας έναν με ύψος κοντά στα δύο μέτρα, με κουκούλα και αυτόματο.

Βγάζοντας την κουκούλα όμως με είδε κι έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Το ίδιο έμεινα κι εγώ όταν διαπίστωσα πόσο είχε ομορφύνει από την τελευταία φορά πριν τέσσερα χρόνια που την είδα. Ήταν πλέον εικοσιενός χρονών, με έναν φοβερό κώλο και αρκετά μεγάλο βυζί. Για τα χείλια της δεν το συζητάμε. Ότι πρέπει για τσιμπούκι.

Με φίλησε και μάλιστα το κράτησε πολλή ώρα λες και το ευχαριστιόταν. Πάμε στο σπίτι, της έφτιαξα το δωμάτιο της κι έφυγα γιατί είχα υπηρεσία. Γυρνώντας στις μία στο σπίτι την βρήκα ξύπνια μπροστά από τον υπολογιστή με ένα στρινγκάκι κι ένα φανελάκι να μιλάει στο msn. Πήγα, έκατσα δίπλα της και την ρώτησα αν πεινάει. Μου απαντάει:

-    «Ναι. Παρήγγειλα πριν από πέντε λεπτά κινέζικο αλλά θα καθυστερήσει μου είπανε».

-    «Θες κάτι για να σε κρατήσει μέχρι να έρθει;» την ξαναρωτάω.

-    «Ναι» λέει και κάθεται πάνω μου.

Μόλις ο σφιχτός της κώλος ακούμπησε στο καυλί μου το ένιωσα να σκληραίνει και να σηκώνεται. Έσφιξε τα πόδια της γύρω μου και άρχισε να με φιλάει. Κατεβάζει το χέρι της κάτω, ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και αρχίζει να μου τον παίζει. Σιγά-σιγά τον βάζει στο στόμα της. Τσιμπούκι που κράτησε τριάντα λεπτά χωρίς να χύσω. Κάτι έκανε και μόλις πήγαινα να χύσω, μου έφευγε αμέσως η επιθυμία, πράγμα που με καύλωνε ακόμα πιο πολύ.

Εκείνη την στιγμή χτυπάει το κουδούνι. Ήταν το κινέζικο. Ανοίγω, πληρώνω γρήγορα αφήνω το φαί στο τραπέζι και ξαναπάω προς τον υπολογιστή. Της κατεβάζω το στρινγκάκι και της κάνω ένα γλυφομούνι που έβγαζε μικρές κραυγές καύλας. Την έφερα στον καναπέ, της άνοιξα τα πόδια και της τον χώνω. Το μουνάκι της ήταν ότι έπρεπε. Στενό, υγρό και καλοξυρισμένο. Άρχισε να φωνάζει:

-    «Ναι πουτσαρά μου, βάλτον μου! Ναι κωλόμπατσε, γάμα με, μη με λυπάσαι!»

Μετά από πέντε λεπτά χύνω και μόλις τελειώνω εγώ, αρχίζει να χύνει κι αυτή. Μετά την βάζω στα τέσσερα και αρχίζω να της σαλιώνω την κωλότρυπα. Της τον έβαλα μέσα αργά για να μην πονέσει μιας και ήταν παρθένα από τον κώλο μέχρι τότε.

Περιττό να σας πω ότι κάθε μέρα για τον επόμενο μήνα που θα έφευγε γαμιόμασταν κάθε μέρα και μάλιστα κάναμε και τρίο με τον κολλητό μου από την υπηρεσία. Είναι ο καλύτερος μήνας της ζωής μου μέχρι τώρα και περιμένω μέχρι να ξαναέρθει.