Η μάνα μου το κορίτσι μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

Διάβασα όλες τις ιστορίες που έχουν γραφτεί για σχέσεις με τις μητέρες κάποιων. Δεν ξέρω αν τελικά είναι αληθινές ή ερωτικές φαντασιώσεις. Ότι κι αν είναι πάντως έχουν μια γοητεία. Η δική μου ιστορία όμως είναι αληθινή κι όποιος θέλει ας την πιστέψει.

Είμαι εικοσιέξι ετών και παιδί χωρισμένων γονιών. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν δεκαπέντε ετών. Η μητέρα μου είναι διακοσμήτρια πετυχημένη στην δουλειά της. Άτομο με ανοιχτό μυαλό που ποτέ δεν ήταν η τυπική μητέρα (Ξέρετε... τι ώρα γύρισε το παιδί κλπ). Με μεγάλωσε όμως έτσι ώστε να μάθω ελεύθερος να παίρνω τις αποφάσεις μου και τις ευθύνες μου. Περισσότερο την αισθανόμουν φίλη παρά μάνα. Η μάνα μου σήμερα είναι πενήντα ενός ετών πραγματικά όμορφη και δυναμική γυναίκα. Πάντα θαύμαζα το σώμα της και ότι υπάρχει πάνω σ’ αυτό. Ξανθό μακρύ μαλλί τρομερό στήθος και γεμάτο κώλο. Γυναίκα με πιασίματα που λέμε. Δεν κρύβω ότι μικρότερος είχα φαντασιώσεις με την μάνα μου οι οποίες όμως σταμάτησαν στα δεκαοκτώ μου περίπου.

Καλοκαίρι του 2006 πήγαμε μαζί διακοπές στην Νάξο (σπάνιο να πάμε διακοπές μαζί) γιατί κι εγώ είχα χωρίσει από μια σχέση που είχα. Τρώγαμε μαζί κάναμε μπάνιο μαζί κλπ. Ένα βράδυ γυρίσαμε από μπαράκι στο ξενοδοχείο και μου ζήτησε να ξαπλώσω δίπλα της. Μου είπε ότι είχε ανάγκη να με ξανανιώσει όπως τότε που ήμουν μικρός. Χαμογέλασα και της έκανα το χατίρι. Όταν την είδα με το κοντό της διάφανο νυχτικό να διαγράφεται όλο της το στήθος με έφτιαξε αλλά το προσπέρασα. Σβήσαμε το φως, ξάπλωσα στο πλάι και με αγκάλιασε από πίσω μου. Εκεί που χαλάρωνα αισθάνθηκα το ένα της στήθος να ακουμπάει στην πλάτη μου. Της είχε βγει (ή το είχε βγάλει) από το νυχτικό. Δεν άντεξα στον πειρασμό και έτσι όπως είχαμε ησυχάσει γύρισα προς το μέρος της και ένιωσα το στήθος της πάνω στο δικό μου.

Έκανα ότι δεν το κατάλαβα, και το απολάμβανα. Μάλλον κι εκείνη το ίδιο έκανε. Μέσα στο σκοτάδι είχαν πλησιάσει τα πρόσωπα μας τόσο που ένιωθα την ανάσα της στο πρόσωπο μου. Πραγματικά ήμουν καυλωμένος. Τότε άρχισαν όλα… Μάλλον και οι δύο υποκρινόμασταν ότι κοιμόμασταν όταν ένιωσα τα χείλη της περίπου στα δικά μου. Τότε έκανα την κίνηση. Την φίλησα. Με τη μία άνοιξε το στόμα της και φιλιόμασταν με γλώσσα. Το φιλί έγινε παθιασμένο και αρχίσαμε να χαϊδεύει ο ένας το σώμα του άλλου. Της φίλαγα τις ρώγες που είχαν γίνει τεράστιες κι εκείνη άρχισε να βγάζει μικρά βογγητά. Της χάιδευα αυτή την υπέροχη κωλάρα όταν ένιωσα το χέρι της στον πούτσο μου. Εκείνη να μου τον παίζει κι εγώ να της βάζω δάχτυλο στο μουνί της που ήταν μούσκεμα. Τα βογγητά ήταν δυνατά και πήρα την απόφαση και κατέβηκα στο μουνί της. Της τράβηξα το στρινγκ και έχωσα την γλώσσα μου μέσα. Τότε μου μίλησε για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ.

-    «Ναι αγάπη μου γλείψε έτσι, έτσι…»

Τρελάθηκα. Έκανα γλειφομούνι στη μάνα μου. Η λέξη που μου έβγαινε ήταν: «επιτέλους!». Τότε ένιωσα πόσο πολύ την ήθελα χρόνια τώρα. Γύρισε απαλά σε θέση 69 και τον έβαλε άγρια στο στόμα της. Τέτοιο τσιμπούκι με γλώσσα δεν έχω ξανανιώσει. Εγώ της έχωνα την γλώσσα στην κωλοτρυπίδα και της έσφιγγα τα κωλομάγουλα. Είχε χαθεί ο έλεγχος πια. Τότε γύρισε και έβγαλε το στρινγκ. «Αυτό ήταν!» είπα. «Θα γαμήσω την μάνα μου!». Καβάλησα από πάνω της κι εκείνη αμέσως άνοιξε τα πόδια της. Της έγλειφα τις βυζάρες και πήγα στο λαιμό της. Τότε ένιωσα τον πούτσο μου να ακουμπάει τα υγρά της μουνόχειλα.

-    «Έλα αγάπη μου…» μου είπε. «Μπες μέσα μου βαθιά. Είμαι δική σου!»

Την ώρα που τον έβαζα στην μουνάρα της νόμιζα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου από καύλα. Έβγαλε μια κραυγή καύλας και μου έχωσε τα νύχια της στην πλάτη. Το γαμήσι που έγινε δεν ήταν αισθησιακό. Ήταν άγριο και βίαιο και από τους δύο. Τα χείλια μας είχαν ξεσκιστεί από άγρια φιλιά με γλώσσα. Οι λαιμοί μας είχαν γεμίσει σημάδια, τα σώματα μας γεμάτα γρατζουνιές και ο πούτσος μου με το μουνί της σε ένα τρελό ρυθμικό χορό.

-    «Γάμα με, γάμα με!» φώναζε συνέχεια. «Μίλα μου αγάπη μου, μίλα μου…»

-    «Ήθελα να σε γαμήσω χρόνια γιατί είσαι μουνάρα γυναίκα. Να σε ξεσκίσω από παντού!» της είπα.

-    «Ξέσκισε με λοιπόν γιατί κι εγώ το ήθελα. Αυτή η μουνάρα είναι δική σου. Γάμα με συνέχεια, κάνε μου ότι θέλεις…»

Είπαμε αρκετά μέχρι που ήρθε η κορύφωση. Έχυσε πρώτη. Ούρλιαζε που πρέπει να μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο.

-    «Χύνω, χύνω! Σκίσε με, πιο δυνατά!!!»

Μετά από μισό λεπτό την έχυσα κι εγώ. Φώναξα δυνατά (κάτι που δεν το συνηθίζω). Ήταν κάτι σαν απελευθέρωση.

-    «Πω πω χύσιμο!» μου λέει. «Μέσα μου, μέσα μου μωρό μου, ναι, έτσι!»

Ήταν τέτοια η καύλα που δεν μου έπεσε καθόλου. Χωρίς να τον βγάλω έξω συνέχισα να την γαμάω για περίπου μισή ώρα ακόμη. Έχυσε άλλες τέσσερις φορές και στο τέλος μόλις ήμουν έτοιμος τραβήχτηκε και μου φώναξε:

-    «Στο στόμα μου αγάπη μου, χύσε στο στόμα μου!»

Έτσι κι έγινε. Της γάμησα το στόμα και την γέμισα χύσια. Έσκυψα και την φίλησα τρυφερά με γλώσσα στο στόμα και γεμίσαμε και οι δυο με χύσια. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά εξαντλημένοι χωρίς να πούμε άλλη κουβέντα. Αυτή ήταν η πιο ηδονική νύχτα της ζωής μου. Την μοιράστηκα μαζί σας.