Έρωτας μετ’ εμποδίων

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλα άρχισαν όταν ένα καλοκαίρι είχα πάει Αθήνα να δω τον μπαμπά και μια σχέση που είχα εξ’ αποστάσεως. Στο σπίτι μένουν για διάφορους λόγους τα δύο πρώτα μου ξαδέλφια.

Πάντα με είχαν στα όπα-όπα όποτε πήγαινα ιδιαίτερα όμως ο Πάνος.

Όταν ανέβηκα λοιπόν να δω το σόι μετά από χρόνια, ο Πάνος όπως κι εγώ, είχαμε και οι δύο σχέση. Την έφερνε σπίτι, κοιμόταν πολλές φορές μαζί του και η ζωή συνεχιζόταν γι’ αυτούς πολύ ωραία. Ένα βράδυ όμως με πήρε ο ύπνος έξω στον καναπέ δίπλα ακριβώς στο δωμάτιο του Πάνου. Με ξύπνησαν ήχοι και στη συνέχεια αφού ξύπνησα καλύτερα άκουγα το τρίξιμο του κρεβατιού.. Χωρίς να το θέλω ερεθίστηκα. Με ντροπή άρχισα να χαϊδεύομαι… δεν είχα ολοκληρώσει κι ακόμα. Μετά προσπάθησα να μην ακούω γιατί ένιωθα ενοχές κι έκλεισα τα μάτια μπας και με πάρει ο ύπνος.

Οι μέρες κυλούσαν χωρίς να συμβαίνει τίποτα το ιδιαίτερο. Πηγαίναμε όλοι μαζί βόλτες και τα σχετικά κι ένα βράδυ που έκανε πολύ ζέστη είπαμε να κοιμηθούμε έξω στο μπαλκόνι. Η κοπέλα του Πάνου θα έμενε σπίτι της. Δεν θυμάμαι αν αντέδρασε εκείνο το βράδυ ο μπαμπάς γι’ αυτή μας την σκέψη, ξέρω ότι κάποια στιγμή ξύπνησα στον ύπνο μου και τα πόδια μας ήταν μπλεγμένα.. Φορούσε μποξεράκι κι ένιωθα στο ένα μου πόδι να με αγγίζει κάτι ζεστό. Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι ήταν τα μπαλάκια του..

Ανατρίχιασα ολόκληρη! Ήθελα να τραβηχτώ και δεν μπορούσα.. Ένιωθα να με ελκύει τόσο πολύ όλο αυτό που η λογική δεν μπορούσε να με συγκρατήσει, όμως το πάλεψα και τραβήχτηκα. Έκανα πως μέσα στον ύπνο μου τον αγκάλιασα και αποκοιμήθηκα μέχρι που ξημέρωσε τελείως και μας ξύπνησαν οι αγριοφωνάρες του μπαμπά.

Δεν ξανάγινε τίποτα παρόμοιο από τότε. Έφυγα για το νησί κι ούτε που τον ξανασκέφτηκα για επτά ολόκληρα χρόνια. Έκανα τις σχέσεις μου, έκανε τις δικές του, καμία επαφή μέχρι πριν δύο εβδομάδες που ξαναπήγα Αθήνα. Με περίμεναν πως και πως.. Όταν τον είδα και με είδε πάθαμε πλάκα.. Είχαμε αλλάξει πλέον εμφανισιακά. Εικοσιτρία εγώ, εικοσιτέσσερα αυτός κι έβλεπα στα μάτια του και στη συμπεριφορά ότι του άρεσα πολύ. «Τι ξαδέρφη που έχω… και πως άλλαξες…».

Πήρα λοιπόν την απόφαση και του έστειλα το βράδυ που πέσαμε για ύπνο στο msn.. Άρχισε να με ρωτάει πως του φαίνομαι, αν δεν ήμασταν ξαδέρφια θα τα έφτιαχνα μαζί του και πήρα αέρα.. Του είπα τα πάντα για τότε και πως ένιωθα όταν κοιμηθήκαμε μαζί και παραπονέθηκε γιατί να είμαστε ξαδέρφια.. Από τότε, όποτε βρισκόμασταν στα ασανσέρ φερόταν αμήχανα κι όπου ήμασταν μόνοι, μέχρι που μια μέρα στο ασανσέρ δεν άντεξα, τον άρπαξα και πήγα να τον φιλήσω. Αμύνθηκε όμως και μου έκοψε τα φτερά. Μου θύμισε οτι είμαστε ξαδέρφια κι απομακρύνθηκα κι εγώ.

Αρχίσαμε να μιλάμε όμως όλο και πιο πολύ στο msn, να με θαυμάζει όποτε ετοιμαζόμουν να πάμε βόλτα και να του σκάω χαμόγελα. Μέχρι που ξαναβρεθήκαμε μόνοι στο ασανσέρ και δεν άντεξε, με άρπαξε επιτέλους και με φίλησε. Κάναμε λες και ήταν το πρώτο φιλί της ζωής μας. Ήθελα να του κάνω έρωτα ατελείωτη ώρα αλλά πού; Πώς; Μας είχαν στο μάτι να μας βλέπουν όλη την ώρα μαζί.

Ένα βράδυ λοιπόν πήγαμε με το μηχανάκι σε ένα πάρκο άρχισα να τον φιλάω με όλες μου τις αισθήσεις στην τσίτα.. Με χάιδευε πάνω από το παντελόνι, ανάθεμα τα παντελόνια, και τον χάδευα κι εγώ. Είχε σκληρύνει τόσο κι ένιωθα το μέγεθος του που τα υγρά μου έρρεαν άφθονα για πάρτι του.. Η βαριά ανάσα του στο αφτί μου με πέθαινε!

Του ξεκούμπωσα το παντελόνι κι άρχισα να τον χαϊδεύω. Έβγαλα προφυλακτικό από την τσάντα, του το έβαλα αλλά δεν μπορούσα να βγάλω το παντελόνι καθώς ήμασταν σε κοινή θέα… χαθήκανε οι φούστες εκείνο το βράδυ; Άρχισα τότε να τρίβομαι πάνω του σαν να του έκανα έρωτα και να καυλώνει τόσο που ένιωθα ότι ήθελε να χύσει. Μαρτύριο σκέτο και απόλαυση μαζί.. Τον άκουγα να τελειώνει μέχρι που με πέταξε πέρα..

Μου είπε ότι δεν έχει ξανανιώσει τόση ένταση. Του είπα ότι έτσι κι πέσει επιτέλους στα χέρια μου θα τον πεθάνω. Για πάρτη του πάω μόνιμα να μείνω εκεί και θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας.. Την επόμενη φορά που θα γράψω εδώ εύχομαι να το έχουμε κάνει επιτέλους γιατί δεν την παλεύω άλλο. Μου έχει γίνει εμμονή εκείνο το βράδυ.. Τον σκέφτομαι ακατάπαυστα, μιλάμε συνεχώς στο τηλέφωνο και στο msn.. Δεν παλεύεται η αναμονή.. Θέλω να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να του κάνω τρελό έρωτα..