Όχι μόνο στις ιστορίες αλλά και στα αλήθεια (1ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία που θα σας αναφέρω έγινε στις αρχές του καλοκαιριού και είναι μια από τις καλύτερες ερωτικές εμπειρίες που μου έχουν συμβεί. Από εδώ και πέρα αφού έγινε κι αυτό, όλα γίνονται. Εμείς είμαστε ακόμα από τις οικογένειες που είναι πολύ δεμένες. Συναντιόμαστε σε όλες τις γιορτές, βρισκόμαστε στα σπίτια πολύ συχνά, και γενικώς έχουμε καθημερινές σχέσεις.

Έχω λοιπόν μια ξαδέρφη η οποία είναι σκέτη καύλα. Σαραντάρα, ανύπαντρη, με ωραίο στήθος, φοβερό κωλαράκι που το γνωρίζει και το τονίζει με διάφορα σέξι στρινγκ και από συζητήσεις που είχαμε κάνει, κατάλαβα πόσο πολύ της αρέσει το σεξ και να τον έχει μέσα της.

Βέβαια λόγω των στενών σχέσεων που είχαμε, ούτε συζήτηση να χωθώ πονηρά, και ας τον είχα παίξει άπειρες φορές γι’ αυτήν. Δεν μου είχε δώσει και κανένα δικαίωμα, παρά το αντίθετο κιόλας, είχαμε ψιλο-παρεξηγηθεί κάποια φορά που κάτι πονηρό πήγα να πω.

Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι ετοιμαζόμουν να παντρευτώ και είχαμε μια πιο στενή επαφή, αφού χρειαζόμουν σε μερικά πράγματα βοήθεια. Εκεί άρχισε να μου λέει πως και αυτή θα ήθελε να βρει ένα αγόρι να παντρευτεί γιατί η αγαμία δεν παλεύεται και πως δεν μπορεί άλλο να μαλακίζεται. Το έκανε κάθε βράδυ και αυτό άρχισε να την τρομάζει.

Τι ήταν να το πει σε μένα; Τρελάθηκα στην ιδέα ότι μαλακίζει το μουνάκι της. Έβαλα σκοπό πως να το δω αυτό, δεν ήθελα να το χάσω με τίποτα. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα την ψήσω να με αφήσει να την δω.

Άρχισα και της έστελνα συνέχεια μηνύματα. Τη ρώταγα αν είχε μαλακιστεί και τι σκεφτόταν, τι θα ήθελε… την είχα ζαλίσει. Την έφερνα σε δύσκολη θέση αλλά γούσταρε κιόλας κάπου να τα πει… μέχρι εκεί όμως. Όποτε της έλεγα να δω κι εγώ, να συμμετάσχω και τέτοια, έσβηνε το κινητό. Είχα τρελαθεί!

Ένα βράδυ από τα πολλά, αφού την είχα φτιάξει τρελά, κατάλαβα πως μαλακιζόταν. Την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Την ξαναπήρα, την ξαναπήρα… Τέλος πάντων, το σήκωσε… Άρχισε να με βρίζει και να την βρίζω λες και πηδιόμασταν δέκα χρόνια! Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει.

Χύσαμε μαζί. Ήταν ότι πιο τέλειο είχα νιώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή...

Συνεχίζεται γιατί μετά έγιναν τα ωραία!