Μια υπηρέτρια, η μάνα μου κι ένα στραπόν

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η δεύτερη φορά μου ήταν με μια Αλβανίδα πενήντα χρονών περίπου, που ερχόταν και μας καθάριζε το σπίτι. Κάποια μέρα, γύρισα νωρίς σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου,

είδα τη μητέρα μου μαζί με μία φίλη της να παίζουν με δονητές και strapon.

Τότε ανακάλυψα πως η μητέρα μου και η φίλη της ήταν ενεργοπαθητικές λεσβίες. Βέβαια δεν είπα τίποτα στη μητέρα μου ούτε και το ανακάλυψε πως εγώ τις παρακολουθούσα. Καθώς τις παρακολουθούσα εκσπερμάτωσα δύο φορές.

Μετά από ένα μήνα η μητέρα μου πήγε ένα ταξίδι. Όταν ήρθε στο σπίτι η Αλβανίδα για να καθαρίσει, της είπα πως λείπει η μητέρα μου. Την κοίταξα και της είπα πως ήθελα να κάνουμε σεξ. Αυτή στην αρχή δίστασε αλλά μετά της άρεσε.

Αρχίσαμε να γλυφόμαστε και να μου βάζει δαχτυλάκια στον πισινό μου. Μου άρεσε και την ενθάρρυνα περισσότερο. Της χάιδευα τα βυζιά και τον πισινό. Και ενώ είχε αρχίσει να με πηδάει η Αλβανίδα με το strapon της, ανοίγει την πόρτα του δωματίου η μητέρα μου χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Βέβαια η μητέρα μου δεν ήξερε πως μου άρεσε να με παίρνουν γυναίκες με strapon.

Άνοιξε απότομα την πόρτα και όταν με είδε είπε:

-    «Εγώ έλειψα μια μέρα… εσείς εδώ τι κάνετε; Εσένα σου είπα να καθαρίσεις το σπίτι. Γιατί είσαι εδώ και πηδάς το γιο μου;»

Γυρίζει σε μένα και μου λέει:

-    «Δεν ήξερα πως σου αρέσει το strapon. Αντί να πηδάς σε πηδάνε; Είσαι gay;»

Της εξήγησα πως δεν είμαι απλά μου αρέσει να με παίρνουν γυναίκες. Ακόμα της είπα πως την είχα δει με τη φίλη της που κάνανε σεξ. Ήμουνα τόσο ξαναμμένος από το strapon που της φώναξα:

-    «Είσαι πολύ πουτάνα! Σε είχε ανοίξει για τα καλά η φίλη σου…»

Θύμωσε και είπε στην Αλβανίδα να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας. Όσο η Αλβανίδα με πηδούσε, η μητέρα μου γδυνόταν και χάιδευε το μουνάκι της. Σε μια στιγμή έχασα τη μητέρα μου.

Η Αλβανίδα μου είπε να στηθώ στα τέσσερα και να περιμένω να βάλει το δάχτυλό της. Όμως αμέσως ένιωσα ένα μεγάλο πλαστικό καυλί να μπαίνει στον πισινό μου. Γυρίζω και βλέπω τη μητέρα μου με ένα strapon να με πηδάει.

Τη ρώτησα γιατί το κάνει και μου απάντησε πως ήθελε να με ανοίξει αρκετά.
Όλη τη νύχτα ξεσκιζόμασταν. Με πήδαγε πότε η Αλβανή και πότε η μητέρα μου. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.