Η αδελφούλα η σιγανοπαπαδιά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που θα σας πω συνέβηκε πριν επτά χρόνια και είναι πέρα για πέρα αληθινή! Εγώ τότε ήμουν εικοσιτεσσάρων και η αδελφούλα μου εικοσιέξι.

Όλα βέβαια ξεκινήσανε από πολύ παλιά…

Ένα βράδυ, δεν ξέρω τι μας είχε πιάσει, αρχίσαμε και μιλάγαμε για σχέσεις, σεξ και φιλία και γενικά για ερωτικά πράγματα. Τότε κάπου στα μέσα της κουβέντας, της πετάω εγώ:

-    «Θέλω να με μάθεις να φιλάω. Θέλω να έχω μια εμπειρία πριν βρεθώ με μια άλλη γυναίκα».

Ξέχασα να σας πω ότι τότε είχαμε ένα κοινό δωμάτιο και τα κρεβάτια μας ήταν δίπλα-δίπλα. Τότε η αδελφούλα μου αμέσως χωρίς σκέψη μου λέει:

-    «Έλα εδώ στο κρεβάτι να σου δείξω. Αλλά χαζό μην το πεις πουθενά. Οκ;»

-    «Οκ!» της λέω. «Θα είναι το μυστικό μας αυτό…»

Ήταν καλοκαίρι… εγώ φόραγα μόνο το μποξεράκι μου και αυτή ένα νυχτικό. Έτσι, ανέβηκα από πάνω της και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Πω! Πω! Όσο τα φέρνω στο μυαλό μου, πάλι αρχίζει και μου σκληραίνει! Άσε, θα πάω να τον παίξω μόλις την ολοκληρώσω την ιστορία μου να ηρεμήσω!

Με το που βάζω το στόμα μου επάνω στο στόμα της, η γλώσσα μου αμέσως άρχισε να ψάχνει την δικιά της αλλά δεν άργησε να την βρει γιατί και η αδελφούλα μου την έβγαλε αμέσως. Τότε αμέσως και χωρίς να το περιμένω, το καυλί μου έγινε πέτρα και αμέσως της σήκωσα το νυχτικό και από το στόμα της η γλώσσα μου βρέθηκε επάνω στις πιο γλυκές στις πιο ροζ ρωγούλες που έχω γλύψει!

Είχε καυλώσει και αυτή πολύ άσχημα γιατί οι ρώγες της είχανε γίνει μαρμάρινες και η ανάσα της κοφτή και καυτή! Αλλά και η δικιά μου ανάσα ήτανε πολύ δυνατή από την καύλα. Αφού θυμάμαι με σταματάει και μου λέει με φωνή γεμάτη καύλα και πάθος:

-    «Πιο σιγά μικρέ μου, θα μας ακούσουν η μαμά και μπαμπάς από δίπλα. Πιο σιγά…»

Τι πιο σιγά που εγώ είχα ανάψει από την καύλα! Βλέπετε ήτανε το πρώτο μου χοντρό χαμούρεμα και είχα τρελαθεί με την αδελφή μου, γιατί δεν έδειχνε τόσο καυτή στο κρεβάτι το αντίθετο μάλιστα.

Ενώ της έγλυφα τις ρώγες, το καυλί μου είχε δραπετεύσει από το μποξεράκι μου και έψαχνε να βρει τη μουνάρα της. Εκεί κάπου κατάλαβε και αδελφούλα μου ότι το πηγαίναμε για ένα τρελό γαμήσι το οποίο είχε ξεκινήσει με ένα απλό γλωσσόφιλο και μου είπε να σταματήσω.

Τότε μόλις σηκώθηκα, αντίκρισε το ορθωμένο καυλί μου και τρελάθηκε μόλις το είδε!!!

-    «Τι είναι αυτό;» μου λέει. «Πολύ μεγάλο!»

-    «Εσύ μου το έκανες έτσι αδελφούλα…» της λέω.

Και αρχίζω να την κουνάω… τότε αυτή μου τον πιάνει και αρχίζει να μου τον παίζει. Πάνω που πήγα να χύσω, με άφησε πάλι! Από τότε την φαντασιώνομαι συνέχεια και επιτέλους η φαντασίωση μου έγινε πράξη...

Θα συνεχίσω σε άλλη ιστορία για να μην σας κουράσω!