Τρίο με τις ξαδέλφες

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Λέγομαι Σταύρος και είμαι είκοσι ετών. Σπουδάζω στο ΤΕΙ Αθήνας και μένω στον Πειραιά. Πριν από λίγες μέρες ήταν τα γενέθλια μου και έτσι κάλεσα φίλους και ξαδέρφια σπίτι μου.

Αφού πέρασαν πολλές ώρες και έφυγαν σχεδόν όλοι, έμεινα εγώ και οι δύο ξαδέρφες μου (αδελφές μεταξύ τους). Η ώρα ήταν τρεις και δεν είχε ηλεκτρικό και λεωφορεία, οπότε τους είπα να μείνουν σπίτι μου το βράδυ, χωρίς να έχω κάτι πονηρό στο μυαλό μου.

Καθίσαμε όλοι στο κρεβάτι μου και άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί. Προς έκπληξη μου, άρχισαν και οι δύο να πίνουν ασταμάτητα. Σε κάποια στιγμή και ενώ βλέπαμε τηλεόραση, βλέπω την Μαριλένα (μεγαλύτερη) να φιλάει στα χείλη την Χριστίνα χωρίς εκείνη να αντιστέκεται.

Φυσικά δεν έμειναν μόνο στα φιλιά…

-    «Τι κάνετε ρε κορίτσια εκεί;» τους λέω.

-    «Δε σ’ αρέσει;» μου απαντάει το Χριστινάκι.

Και ταυτόχρονα πιάνει τον πούτσο μου που είχε ήδη καυλώσει από τα λεσβιακά τους φιλάκια. Άρχισαν να γδύνονται μέχρι που έμειναν εντελώς γυμνές. Μου είπαν να καθίσω στην καρέκλα και τρελάθηκα όταν τις είδα να κάνουν 69.

Η Μαριλένα είχε έναν τέλειο κώλο και εντελώς ξυρισμένο μουνάκι. Η Χριστίνα επίσης τέλειο κώλο, μεγάλα βυζιά και στο ξυρισμένο μουνάκι της είχε αφήσει μόνο μια γραμμή με τρίχας...

Μόνο που τις έβλεπα άρχισα να τον παίζω και σε λίγο είχα βγάλει όλα τα ρούχα μου. Η μεγάλη μου έκανε νόημα να πάω στο κρεβάτι. Άρχισα να τις φιλάω παθιασμένα, μία την Μαριλένα και μία την αδερφή της. Σταμάτησαν να παίζουν μεταξύ τους και ένιωσα δυο γλώσσες, η μία να μου γλύφει τα αρχίδια και η άλλη τον πούτσο μου.

Μετά από λίγο ξάπλωσαν και οι δύο κάθετα στο κρεβάτι και άνοιξαν τα πόδια.

-    «Σε θέλουμε…» μου είπαν.

Πήγα πρώτα στην μικρή και της έβαλα αργά τους 18 πόντους μου για να μην την πονέσω. Αφού την γάμησα για λίγο, τον έχωσα και στην άλλη. Μετά πήδαγα μία την μικρή και μία την μεγάλη.

Αφού τις πήδαγα σαν τρελός για ώρα, μου είπαν να σταματήσω και έπαθα σοκ όταν γύρισαν και οι δύο και μου έδιναν τις κωλάρες τους.

Ξεκίνησα με την Μαριλένα η οποία πρέπει να είχε γαμηθεί πολλές φορές από πίσω γιατί της τον έχωνα εύκολα και δεν πόναγε. Όταν όμως πήγα να γαμήσω την άλλη, πονούσε και δεν τη γάμησα πολύ.

Μετά από λίγο ήταν ώρα να χύσω. Τις γύρισα και μοίρασα στα λαρύγγια τους τα καυτά χύσια μου... Τα κατάπιαν και μετά με έγλυψαν για να μου καθαρίσουν το καυλί μου.

Μετά κοιμηθήκαμε όλοι μαζί και το πρωί με ξύπνησαν οι δύο ίδιες γλώσσες γλύφοντας μου το καυλί.

Αυτά ήταν τα καλύτερα γενέθλια μου. Ευχαριστώ μωρά μου.