Η αδερφή μου γαμιόταν υπέροχα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Αλέξη και αυτή είναι η ιστορία για το πως ξεκίνησα να κάνω σεξ με την αδερφή μου. Η αδερφή μου η Σοφία είναι ένα χρόνο μικρότερη μου και είναι ωραίο μουνί.

Είναι 1.75, καστανά μαλλιά, γυμνασμένο σώμα, βυζί μεγέθους χούφτας και ένα σφιχτό τουρλωτό κωλαράκι. Εγώ είμαι στο 1.90, μελαχρινός, γυμνασμένος και γενικά εμφανίσιμος.

Με την αδερφή μου είμαστε πολύ κοντά από παιδιά, αλλά ποτέ δεν την είχα δει ερωτικά, αν και την θεωρούσα πολύ ωραία κοπέλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν σπουδάζαμε. Εγώ είχα περάσει σε μια σχολή των ΤΕΙ Αθήνας. Την επόμενη χρονιά η αδερφή μου πέρασε και αυτή στα ΤΕΙ Αθήνας, αλλά σε άλλη σχολή. Οι σχολές μας ήταν σε εντελώς διαφορετικά κτίρια και έτσι συναντιόμασταν μόνο στο σπίτι. Κανείς δεν ήξερε ότι η Σοφία ήταν αδερφή μου.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, οι φοιτητικές νεολαίες από τον Νοέμβρη και μετά διοργανώνουν πάρτι για να μαζέψουν ψήφους. Στο πρώτο που έγινε, η Σοφία πήγε μόνη της, μιας και εγώ δεν είχα πολύ όρεξη. Στο επόμενο μαζεύτηκε η παρέα μου να πάμε. Η Σοφία θα πήγαινε με κάτι φίλες της.

Ήμαστε λοιπόν στην καφετέρια της σχολής που γινόταν το πάρτι, αλλά δεν έβλεπα πουθενά την Σοφία. Κάποια στιγμή πήγα στο μπαρ να πάρω μια μπίρα και την είδα. Ένας τύπος την κράταγε από τον αγκώνα και η Σοφία ήταν σε έξαλλη κατάσταση και του φώναζε.
Πλησίασα, μιας και πάντα είχα τον ρόλο του προστάτη της. Η Σοφία με είδε να πλησιάζω και τραβήχτηκε από τον τύπο και ήρθε προς το μέρος μου. Αυτό που συνέβη μετά άλλαξε για πάντα την σχέση μας.

Έπεσε την αγκαλιά μου και με φίλησε στο στόμα. Όταν σταμάτησα και την κοίταξα, μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Ο τύπος αυτός μου κολλάει από την πρώτη μέρα και δεν γουστάρω. Σήμερα του είπα ότι έχω γκόμενο».

Κόλλησε το σώμα της επάνω μου και μου είπε:

-    «Ξαναφίλα με…»

Υπάκουσα στην εντολή της. Αυτή τη φορά το φιλί ήταν πιο αισθησιακό. Ένιωσα την γλώσσα της να εισβάλει στο στόμα μου και να βρίσκει τη δική μου. Το κορμί της πιεζόταν πάνω στο δικό μου και τον πούτσο μου να σηκώνεται. Η Σοφία το κατάλαβε, αλλά δεν είπε τίποτα.

Μετά το φιλί με κοίταξε με λάγνο βλέμμα. Ο τύπος είχε φύγει και υπέθεσα πως όλα ήταν εντάξει, εκτός από τον πούτσο μου που είχε σηκωθεί για χατίρι της αδερφής μου.

-    «Πάμε σπίτι…» μου ψιθύρισε η Σοφία και έτριψε τον πούτσο μου πάνω από το τζιν.

Σχεδόν με τράβηξε έξω, μιας και ήμουν ακόμα μπερδεμένος από αυτά που είχαν συμβεί. Το σπίτι μας ήταν κοντά (σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια) και φτάσαμε γρήγορα. Όταν μπήκαμε μέσα και κλείσαμε την πόρτα, κοίταξα την Σοφία.

-    «Τι συνέβη μόλις τώρα;» τη ρώτησα.

-    «Σε θέλω. Σε θέλω χρόνια τώρα!» είπε η Σοφία με σιγανή φωνή και χαμηλωμένο βλέμμα.

Έμεινα με ανοιχτό το στόμα και την κοίταγα.

-    «Σήμερα ξέρω ότι με θέλεις και εσύ…» μου είπε και με πλησίασε.

Εγώ είχα παραμείνει να την κοιτάω. Η Σοφία με φίλησε. Αρχικά έκανα πίσω, αλλά εκείνη επέμενε. Κόλλησε επάνω μου και για άλλη μια φορά η γλώσσα της εξερεύνησε το στόμα μου. Πέσαμε πάνω στον καναπέ. Πλέον είχα μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Τα χέρια μου εξερευνούσαν το κορμί της. Έβαλα το δεξί μου χέρι κάτω από την μπλούζα της. Δεν φορούσε σουτιέν. Τα δάχτυλα μου βρήκαν την ρώγα της και άρχισαν να παίζουν μαζί της. Ο ενθουσιασμός της φάνηκε στο φιλί της.

Σε λίγο τα ρούχα είχαν βγει και ο πούτσος μου τριβόταν επάνω στο ξυρισμένο μουνάκι της. Συνέχισα να την φιλάω, αλλά έβαλα δύο δάχτυλα στο μουνάκι της. Έπαιζα με το μουνάκι της και εκείνη ανταποκρινόταν. Έβγαλα τα δάχτυλά και την κοίταξα. Όπως ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ, με τα μάτια της μισόκλειστα να με κοιτάζουν, τον ιδρώτα να της δίνει μια λάμψη, ήξερα ότι ό,τι κι αν έκανα απόψε μαζί της, καμιά γυναίκα δεν θα μπορούσε να μου το προσφέρει.

Μπήκα στο στενό και υγρό μουνάκι της. Η Σοφία αναστέναζε με κάθε μικρό σπρωξιματάκι που έκανα. Στην αρχή πήγαινα αργά, αλλά μετά ανέβασα ταχύτητα. Ένιωθα το μουνάκι της να συσπάται και εκείνη να φωνάζει από ηδονή. Βγήκα από μέσα της και ξάπλωσα στον καναπέ. Την έβαλα να καθίσει από πάνω μου. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ήξερε να κουνιέται καλά. Πήγαινε γρήγορα και μετά σταμάταγε, ώστε να μην τελειώσω αμέσως.

Σε κάποια στιγμή την αγκαλιάζω και δίνω έναν γρήγορο ρυθμό ενώ την φιλάω. Ο οργασμός της πυροδότησε τον δικό μου. Τελείωσα μέσα της. Μείναμε στον καναπέ αγκαλιασμένοι, με εμένα ακόμα μέσα της.

-    «Σε θέλω για πάντα δικό μου…» μου ψιθύρισε στο αφτί.

Από εκείνο το βράδυ η σχέση μας άλλαξε. Εκτός από αδέρφια, ήμασταν και ζευγάρι, πάντα κρυφά από τους υπόλοιπους.