Ο αδελφός μου δεν ήξερε να οργώνει μόνο χωράφια…

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Σοφία και στα δεκαοκτώ μου τελειώνοντας το Λύκειο, ήρθα στην Αθήνα για σπουδές στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,...

όπου γνώρισα τον εικοσιτριάχρονο Σπύρο που έπαιρνε πτυχίο με τον οποίο παντρεύτηκα στα είκοσι δύο μου.

Ο αδελφός μου ο Πάνος, επτά χρόνια μεγαλύτερός μου, μόλις τελείωσε το γυμνάσιο είχε την ατυχία να αρρωστήσει σοβαρά ο πατέρας μας με αποτέλεσμα να αρχίσει να δουλεύει μόνος του τα κτήματά μας, αλλά και σε άλλων αγροτών συντηρώντας μας στην ουσία, ενώ γυρίζοντας από τον στρατό, με τα χρήματα που είχε κερδίσει μέχρι τότε, αγόρασε μηχάνημα τυποποίησης αγροτικών προϊόντων κάνοντας εξαγωγή αυτών στο εξωτερικό. Από τα δεκαπέντε μου ήμουνα μια καλοσχηματισμένη λαχταριστή και πολύ όμορφη μελαχρινή γυναίκα, βάρους 52 κιλών και ύψους 174 cm με τέλειες αναλογίες, ενώ σήμερα στα τριανταέξι μου χρόνια με δυο παιδιά, την δωδεκάχρονη κόρη μου και τον οκτάχρονο γιο μου διατηρώ, παρά τα 55 μου κιλά, ένα όμορφο κορμί με στητά στήθη.

Μέχρι που τέλειωσα το Λύκειο τον συνόδευα στην πόλη στις διάφορες disco και στα πανηγύρια των γύρω χωριών, μόνιμη ντάμα του σε όλους του τους χορούς, μη αφήνοντας να με πλησιάσει κανένας άνδρας, κάτι που εξυπηρετούσε τον σκοπό μου να φύγω για την Αθήνα για σπουδές, ενώ με την επιστροφή το βράδυ σπίτι μας πάντα εισέπραττα μια ζεστή αγκαλιά από τους ώμους και ένα φιλί στο μάγουλο. Οι σχέσεις μου μαζί του ήταν άριστες μέχρι τη στιγμή που έφυγα για σπουδές Αθήνα και σχεδόν τυπικές μόλις παντρεύτηκα.

Πέντε χρόνια μετά τον γάμο μου στα εικοσιεπτά μου, και έχοντας μια τρίχρονη κόρη, Ιανουάριο μήνα πέθανε ξαφνικά η μάνα μας και τέλη Απριλίου ο πατέρας μας. Ένα μήνα πριν πεθάνει ο πατέρας μου με ενημέρωσε ότι τα χρήματα για τις σπουδές μου, το αυτοκίνητο και το τριάρι που μου είχε αγοράσει ήταν λεφτά του Πάνου, κάτι που δεν μπορούσε να μου το κρύβει άλλο, παρόλο που ήταν όρος που του επέβαλε ο Πάνος. Η εξομολόγησή του με άφησε άφωνη μη μπορώντας να πιστέψω ότι ο αδελφός μου με αγαπούσε τόσο πολύ που έκανε παρά τις αντιρρήσεις που είχε, αυτή τη θυσία για μένα, ενώ εγώ όλα αυτά τα χρόνια του μίλαγα μόνο παρουσία των γονέων μας για να μην τους δυσαρεστήσω.

Τέσσερις μήνες αργότερα, ένα Σάββατο απόγευμα του Σεπτεμβρίου, δέχθηκα τηλέφωνο από τον αδελφό μου, ότι την Δευτέρα το πρωί έπρεπε να κατέβω στο παραθαλάσσιο χωριό μας για να πάμε στον συμβολαιογράφο για την υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων για την κληρονομιά των γονέων μας, επειδή δεν υπήρχε διαθήκη τους. Το τηλεφώνημα αυτό ήταν η αιτία να ανακαλύψω πόσο φιλοχρήματος και υπολογιστής ήταν ο Σπύρος γκρεμίζοντας ότι καλό πίστευα γι’ αυτόν.

Την Κυριακή, με ανάμικτα συναισθήματα και σκεπτόμενη σε όλο το ταξίδι τα λάθη που έκανα στη ζωή μου μέχρι τότε, έφτασα γύρω στις έξι με το αυτοκίνητό μου στο σπίτι που είχε κτίσει ο αδελφός μου, μέσα σε ένα από τα κτήματα που είχε αποκτήσει τα τελευταία τρία χρόνια. Όταν έφτασα τα σκυλιά του με αναγνώρισαν, αφού κάθε καλοκαίρι εδώ και τρία χρόνια πηγαίναμε οικογενειακώς στο χωριό για διακοπές. Φώναξα: «Πάνο, ήρθα!», αλλά απάντηση δεν πήρα. Μπήκα στο σπίτι και στο σαλόνι με ανοιχτή την τηλεόραση είδα τον αδελφό μου να κοιμάται γυμνός στον καναπέ φορώντας το μποξεράκι του, και κάτω από αυτό το πέος του αρκετά φουσκωμένο λόγω κάποιου ονείρου που έβλεπε. Θαύμασα τους μυς των υπέροχων ποδιών του και τις γραμμές της κοιλιάς και του στήθους του.

Ο αδελφός μου είναι ένας ψηλός μελαχρινός γοητευτικός, όμορφος άνδρας, με γυμνασμένο και πολύ γεροδεμένο κορμί, μην ξεχνάμε ότι είναι και αγρότης, που το διατηρεί μέχρι και σήμερα στα σαράντα τρία χρόνια του, αλλά με λιγότερα μαλλιά και δύο με τρία κιλά πιο παχύς, ένας άνδρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε να τον καταβροχθίσει. Πλησίασα στο κρεβάτι του χάιδεψα τα μαλλιά και πετάχτηκε, λέγοντάς μου:

-    «Δεν σε περίμενα Σοφία να έρθεις τόσο νωρίς».

Με αγκάλιασε, με φίλησε στα μάγουλα, κάνοντάς με να νιώσω μια περίεργη ανατριχίλα, ενώ ταυτόχρονα το αρκετά διογκωμένο το πέος του άγγιζε την κοιλιά μου δημιουργώντας στο κορμί μου μια πρωτόγνωρη αναστάτωση, μη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία. Στη συνέχεια έβαλε τα σορτσάκι του, ήπιαμε ένα παγωμένο νεσκαφέ και πήγα να κάνω μπάνιο, κάτι που το χρειαζόμουνα μετά από τρεις ώρες οδήγηση. Την ώρα που έκανα μπάνιο, σαν αστραπή πέρασε από το μυαλό μου όλη η ζωή με τον αδελφό μου, οι disco, οι καφετέριες, τα πανηγύρια, τα πάρτι που πηγαίναμε και ένιωσα μια περίεργη ευχάριστη ανατριχίλα σε όλο μου το κορμί.

Γύρω στις εννέα το βράδυ καθίσαμε να φάμε και συζητώντας πίνοντας κόκκινο κρασάκι, μου είπε ότι μια και του άρεσε η ζωή του γεροντοπαλίκαρου είχε ήδη παραιτηθεί κάθε κληρονομικού δικαιώματος, με αποτέλεσμα όλη η περιουσία των γονέων μας να περιέλθει σε μένα, αφήνοντάς με άφωνη, ενώ ταυτόχρονα μου ζήτησε να αναλάβω την οργάνωση του νέου γραφείου του εξαγωγών στην Αθήνα, σταματώντας τη δουλειά που είχα σε κάποιο φοροτεχνικό γραφείο. Η χαρά μου ήταν μεγάλη νιώθοντας ότι ο αδελφός μου πράγματι με υπεραγαπούσε και προσπαθούσε να κάνει τη ζωή μου πολύ πιο άνετη, αφού αυτός δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα.

Πηγαίνοντας στο σαλόνι κάθισα στον καναπέ, άνοιξα την τηλεόραση για να δούμε κάποιο έργο, όταν ήρθε και έκατσε δίπλα μου φέρνοντάς μου ένα ποτήρι κρασί. Όταν κάθισε στον καναπέ του έπιασα τα χέρια ζητώντας του να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ειλικρινά ποια γυναίκα ήταν εκείνη που τον έκανε να πονέσει τόσο πολύ ώστε να θέλει να μείνει γεροντοπαλίκαρο. Τράβηξε τα χέρια του και αποφεύγοντας να με κοιτάξει μου είπε ότι ήταν κάποια από την πόλη που δεν την γνώριζα. Ήμουνα σίγουρη ότι μου έλεγε ψέματα. Του έπιασα πάλι τα χέρια και κοιτάζοντάς τον στα μάτια, του είπα:

-    «Πάνο μήπως εγώ άθελά μου είμαι η αιτία;»

Τραβώντας πάλι τα χέρια του και αποφεύγοντας να με κοιτάξει μου απάντησε:

-    «Όχι, όχι. Είσαι τρελή;»

Τον αγκάλιασα από τη μέση και σφίχτηκα πάνω του, νιώθοντας υπέροχα, λέγοντάς του:

-    «Συγνώμη… ποτέ δεν το επιδίωξα και δεν ήθελα να σε κάνω να πονέσεις».

Τη στιγμή που έλεγα τα λόγια αυτά, ανακάλυψα αναστατωμένη και τρομαγμένη ότι δεν μου ήταν αδιάφορος σαν άνδρας, και ότι δεν τον αγαπούσα σαν αδελφό, αλλά ήμουνα ερωτευμένη μαζί του από μικρή και θα ήθελα να είναι δίπλα μου για όλη μου τη ζωή. Μείναμε σ’ αυτή τη θέση ακίνητοι και αμίλητοι τουλάχιστον για δέκα λεπτά, όταν ένιωσα τα δάκτυλά του να μου χαϊδεύουν απαλά τα μαλλιά και να μπερδεύονται μέσα σε αυτά. Παρέμεινα ακίνητη απολαμβάνοντας το απαλό χάδι του, που στη συνέχεια το προχώρησε στους γυμνούς βελούδινους ώμους μου κάνοντάς τους ένα απαλό μασάζ, κάτι που λάτρευα, ενώ κύματα ηδονής άρχισαν να με διαπερνούν. Στη συνέχεια άρχισε να παίζει με τις λεπτές τιράντες του φορέματός μου.

Σιγά- σιγά άρχισαν τα δάχτυλα και των δύο χεριών του να μου χαϊδεύουν το λαιμό, τους λοβούς των αυτιών και προχωρούσαν προς το στήθος μου και πριν προλάβω να μιλήσω και να αντισταθώ, το ένα του χέρι μου κατέβασε το φόρεμα μέχρι τη μέση, αφήνοντας γυμνά τα ζουμερά στήθη μου και τα χάιδεψε, με τις παλάμες του να περνάνε κατευθείαν πάνω από τις ρώγες μου, χαϊδεύοντας τις θηλές μου με τα δάχτυλά του, οι οποίες αν και δεν έπρεπε αντέδρασαν στο άγγιγμά του, φουσκώνοντας και σκληραίνοντας αμέσως από στύση. Χωρίς να σταματήσει να μου τσιμπά τις ρώγες μου που έγιναν κατακόκκινες, άρχισε να με φιλά με πάθος στο λαιμό και στους λοβούς των αυτιών, και στη συνέχεια να τις ρουφά, δαγκώνοντας τις σκουρόχρωμες θηλές τους κάτι που με ξετρέλανε. Ήξερα ότι έπρεπε να τον σταματήσω, αλλά δεν μπορούσα να φέρω καμιά αντίδραση, μάλλον τρελαμένη από τον ερεθισμό και την ηδονή που ένιωθα, αφού το πρόσωπό μου πρέπει να είχε πάρει μια έκφραση απόλυτης αποχαύνωσης.

Στη συνέχεια ενώ τα δάκτυλα του ενός χεριού του συνέχιζαν να παίζουν με τις σκληρές θηλές μου, το άλλο του χέρι άρχισε να χαϊδεύει τη μέση μου, τα ισχία μου, το αυλάκι ανάμεσα στους γλουτούς μου, φθάνοντας μέχρι τον πρωκτό μου χωρίς να τον αγγίζει, κάνοντάς με να βγάλω ένα βαθύ αναστεναγμό όταν έπιασε πάνω από το στρινγκάκι μου το αιδοίο μου, που είχε μουσκέψει παραλύοντας με κυριολεκτικά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με άφησε τελείως γυμνή χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τους γλουτούς μου, του μηρούς μου, φθάνοντας μέχρι τους αστραγάλους μου, ενώ το άλλο του χέρι πήρε το δικό μου και το έβαλε κάτω από το μποξεράκι του, ώστε να αγγίξω το σκληρό τεράστιο πέος του, διπλάσιο σχεδόν από του Σπύρου, και ασυναίσθητα παίρνοντάς το στο χέρι μου το έσφιξα με δύναμη, νιώθοντας αμέσως ένα τίναγμα στο πέος του.

Άρχισα να τον φιλάω, να ρουφάω με μανία τη γλώσσα του, να παίρνω όλη τη γλύκα από το στόμα του και να κατηφορίζω. Του δάγκωσα τις ρώγες και τις τράβηξα απαλά, ενώ τις έπαιζα με τη γλώσσα μου και φαινόταν να του αρέσει, όπως και σε εμένα. Ανατρίχιαζα, θόλωνα έχανα τον έλεγχο μου και απολάμβανα κάθε δευτερόλεπτο μαζί του, λες και δε θα τον ξανάβλεπα ποτέ στη ζωή μου. Ο Πάνος σηκώθηκε κατέβασε αμέσως σορτσάκι και μποξεράκι μαζί, ενώ εγώ συνέχισα να του χαϊδεύω το πέος του σε όλο το μήκος του. Με σήκωσε όρθια και λέγοντάς μου:

-    «Σοφία σε αγαπώ από τότε που έγινες δεκαπέντε και χόρεψες μαζί μου τον πρώτο σου χορό…»

Κόλλησε ταυτόχρονα τα χείλη του πάνω στα δικά μου, και ενώ το τεράστιο χονδρό πέος του ακουμπούσε πάνω στην γυμνή κοιλιά μου, με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η συνουσία που θα γινόταν μαζί του ήταν μεγάλο λάθος και τον απομάκρυνα, λέγοντάς του:

-    «Πάνο σε παρακαλώ, μη συνεχίζεις. Εκτός του ότι είμαι παντρεμένη, για μια στιγμή ξεχάσαμε ότι είμαστε και αδέλφια…» και γυρίζοντάς του την πλάτη ξεκίνησα για το δωμάτιό μου.

Δεν πρόλαβα να κάνω τρία βήματα, όταν τα δυνατά του χέρια με έπιασαν από τους ώμους μου και με στρίμωξε πάνω στον τοίχο με αποτέλεσμα να αντιδράσω στον κρύο τοίχο που ήρθε σε επαφή με τις θηλές των βυζιών μου λες και διαπέρασε το σώμα μου ηλεκτροσόκ, ενώ με βία μου σήκωσε το ένα πόδι στον αέρα, βάζοντάς το πάνω σε μια καρέκλα, σηκώνοντάς μου ταυτόχρονα τα χέρια πάνω από το κεφάλι, σφίγγοντας τα με το ένα του χέρι, ενώ με το άλλο άρχισε να μου χαϊδεύει γύρω-γύρω τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου μου με το πέος του, λέγοντάς μου:

-    «Σε αγαπώ περισσότερο και από την ίδια τη ζωή μου. Και αν το θες και εσύ, από σήμερα θα είμαι ο άνδρας σου και εσύ η γυναίκα μου».

Αντέδρασα μόνο φραστικά, λέγοντάς του:

-    «Πάνο παλάβωσες φαίνεται. Σταμάτα, λυπήσου με. Τι νομίζεις; Επειδή υπήρξε μια στιγμή συναισθηματικής φόρτισης με στιγμιαία αδυναμία μου να ενδώσω στα χάδια σου το εξέλαβες ότι είμαι ερωτευμένη μαζί σου; Κάνεις λάθος. Αυτό που πας να κάνεις είναι βιασμός».

Ο αδελφός μου συνέχισε να με έχει στριμωγμένη στον τοίχο, κρατώντας με το ένα του χέρι σφιχτά τα δυο μου χέρια, ενώ με το άλλο του χέρι χάιδευε τους γλουτούς μου, λέγοντας μου πόσο βελούδινοι είναι, και στη συνέχεια το μεταξύ τους αυλάκι, ενώ με τον αντίχειρα του ενός χεριού του άρχισε να χαϊδεύει την περιοχή ανάμεσα στο αιδοίο μου και στον πρωκτό μου κάνοντάς με να βογκήξω από τον υπερβολικό ερεθισμό που ένιωσα. Ο αδελφός μου συνέχισε με τα δάχτυλά του να ανοίγει τα χείλη του αιδοίου μου τρίβοντάς τα ελαφριά με την άκρη τους και χαϊδεύοντας πότε απαλά και πότε δυνατά την κλειτορίδα μου η οποία λόγω της ευαισθησίας της διέγειρε άμεσα τον κόλπο μου, που άρχισε να εκκρίνει υγρά, κάνοντάς με να βγάλω ένα βαθύ αναστεναγμό, ολοκληρώνοντας έτσι το όργωμα του κορμιού μου με τα δάκτυλα του χεριού.
Κάθε αντίσταση μου ήταν περιττή και λέγοντάς του:

-    «Εμπρός! Βίασέ με να τελειώνουμε να δω τι θα κερδίσεις!»

…έμεινα τελείως ακίνητη και κλείνοντας τα μάτια μου περιμένοντας πότε θα διεισδύσει μέσα μου, ενώ σαν αστραπή πέρασαν όλες οι υπέροχες στιγμές μας πριν φύγω για την Αθήνα. Εκείνος όμως δεν το αποφάσιζε, γιατί απλά ήθελε και τη δική μου συμμετοχή. Για δέκα δευτερόλεπτα έμεινε ακίνητος και στη συνέχεια αφού με το δάχτυλό του διαπέρασε δυο τρεις φορές από τη σχισμή του αιδοίου μου και τελικά άρχισε να βάζει και να βγάζει σιγά-σιγά το δάχτυλό του μέσα στον μουσκεμένο από τα υγρά κόλπο μου, μου ελευθέρωσε τα χέρια. Αντί να προσπαθήσω να φύγω, ο θαμμένος βαθιά μέσα μου έρωτας για τον αδελφό ξυπνούσε τόσο άγρια που ήθελα το γρηγορότερο να με κατακτήσει ολοκληρωτικά.

Στηρίχθηκα με τα χέρια μου στον τοίχο και κίνησα το διψασμένο για όργωμα κορμί μου προς τα πίσω, τουρλώνοντας αρκετά τα οπίσθια μου ώστε να πλησιάσουν το κορμί του και το διεγερμένο σκληρό σαν πέτρα πέος του να προσπαθεί να μπει ανάμεσα στα μπούτια μου. Κινώντας το σώμα μου κατάλληλα κατάφερα το πέος του να ακουμπήσει το αιδοίο μου και να το γεμίσει με τα υγρά μου, ενώ με μια δεύτερη κίνηση κατάφερα να βρεθεί στη σχισμή μεταξύ των χειλιών του αιδοίου μου, και στη συνέχεια εξαιτίας του τρομερού ερεθισμού που ένιωθα να δεχθώ το βάλανό του στον ανοιχτό σαν τριαντάφυλλο υγρό κόλπο μου, που οι μυς του το έσφιξαν γερά, αλλά γλίστρησε και πάλι έξω. Περνώντας πάλι ανάμεσα από τα χείλη του αιδοίου μου ξαναμπήκε και βάζοντας το χέρι μου στο γοφό του τον κράτησα την ώρα που έσπρωχνα προς τα πίσω.

Άρχισα να κουνάω την λεκάνη μου και τους γλουτούς μου με ηδυπάθεια, σπρώχνοντας απότομα και με δύναμη την λεκάνη μου προς τα πίσω παίρνοντας ανάμεσά τους το σκληρό και χονδρό πέος του. Ήταν η κατάλληλη κίνηση ώστε να μπει όλο το πέος του βαθιά μέσα μου φθάνοντας μέχρι τον τράχηλό μου και παρόλο που πόνεσα εξαιτίας του μεγέθους του καθώς με εμβόλιζε, το κορμί μου ηλεκτρίσθηκε και ρίγη ηδονής το διαπερνούσαν όση ώρα ήμουν η σκλάβα του. Με έπαιρνε τώρα πλέον με τη θέλησή μου στα όρθια σαν να ήμουνα πόρνη, αλλά μου άρεσε. Τούρλωνα επίτηδες τα οπίσθιά μου για να παραμένει συνέχεια χωμένο το πέος του όσο πιο βαθιά μπορούσε.

Τώρα τα χέρια του χούφτωναν με μανία τα βυζάκια μου και τα δάχτυλά του έτριβαν και τσιμπούσαν τις θηλές μου. Το πέος του είχε αποκτήσει ρυθμό και μπαινόβγαινε αλύπητα με αποτέλεσμα να το ευχαριστιέμαι και για πρώτη φορά στη ζωή μου είχα ένα τόσο γρήγορο οργασμό, που κόντευα να λιποθυμήσω από την ηδονή, νιώθοντας για πρώτη φορά στη ζωή μου τι θα πει να κάνεις σεξ με πραγματικό άνδρα.
Όταν χαλάρωσε κάπως την πίεση του κορμιού του στο κορμί μου, κατέβασα το πόδι μου και γυρίζοντας τον ξάφνιασα περνώντας τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του με αποτέλεσμα να κρεμαστώ πάνω του περνώντας τα πόδια μου στη μέση του, και ψιθυρίζοντας του:

-    «Πάμε σε παρακαλώ στο κρεβάτι σου…», ενώ άρχισα να τον φιλώ παθιασμένα στο στόμα.

Χωρίς να χάσει ούτε μια στιγμή, με ανασήκωσε λίγο, κρατώντας με τα χέρια του τους γλουτούς μου για να μην πέσω και φέρνοντας το βάλανό του ανάμεσα στα χείλη του αιδοίου μου καρφώθηκε μέσα μου. Έβγαλα μια κραυγή πόνου, από την απρόσμενη κίνηση του και του δάγκωσα τα χείλη με μίσος καρφώνοντας τα νύχια μου στους ώμους του. Δεν αντέδρασε καθόλου και σε κάθε του βήμα προς το κρεβάτι, το πέος του έβγαινε ελαφρά και ξανακαρφωνόταν στο αιδοίο μου σαν σουβλί, ενώ κόντευε να μου σχίσει τα οπίσθια με τα χέρια του. Με ακούμπησε πάνω στο διπλό κρεβάτι του ανάσκελα και βγαίνοντας από μέσα μου ανέβηκε ανάποδα πάνω μου χώνοντας το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια μου και φέρνοντας το μουσκεμένο από τα υγρά μας πέος του στο πρόσωπό μου.

Παρόλο που για μένα θα ήταν η πρώτη φορά που μπροστά στα μάτια μου είχα τους δυο μεγάλους σαν γεμάτες γιαουρτοσακούλες όρχεις του, άρχισα να τους μαλάζω και στη συνέχεια βλέποντας το μεγάλο πέος του με το πολύ χοντρό βάλανο που γύρω του είχε μια σκάλα αρκετά χοντρή, το άρπαξα με μίσος προσπαθώντας το μεγαλύτερο μέρος του να το βάλω στο στόμα μου, πιπιλίζοντας παράλληλα το βάλανό του με την γλώσσα μου με το πέος του να μεγαλώνει όλο και πιο πολύ και να γίνεται πέτρα από τον ερεθισμό και την ηδονή που ένιωθε, ενώ κάθε φορά που σάλιωνα το πέος του το έβαζα πιο βαθιά στο στόμα μου δάκρυζα.

Ο αδελφός μου έγλυφε με την άκρη της γλώσσας του απαλά γύρω-γύρω όλη την περιοχή του αιδοίου μου κάνοντάς με να νιώθω ευχάριστα, ενώ στη συνέχεια επέλεξε να σκληρύνει την άκρη της γλώσσας του και να γλύψει εξωτερικά και εσωτερικά το μουσκεμένο από τα υγρά μου αιδοίο κάνοντάς με να νιώθω φανταστικά, ενώ ταυτόχρονα το άνοιγε με τη βοήθεια δυο δακτύλων του, με το πηγούνι του να πιέζει και την κλειτορίδα μου, φθάνοντας τον ερεθισμό μου σε τέτοιο σημείο αναγκάζοντάς με να βγάλω το πέος του από το στόμα μου όχι γιατί κόντευα να πνιγώ, αλλά για να του ψιθυρίσω ξεψυχισμένα:

-    «Πάνο χύνω, μη σταματάς, σε παρακαλώ γλύψτο όλο μωρό μου, σκάλισέ με βαθιά…»

Δίνοντάς του τον οργασμό μου στο στόμα και ακούγοντάς τον να τον ρουφάει με πάθος, πήρα ξανά τους βαρείς όρχεις του στο στόμα μου. Δυο λεπτά αργότερα μην αντέχοντας άλλο του είπα:

-    «Σταμάτα! Σε θέλω βαθιά μέσα μου, τώρα!»

Ήταν αρκετό για να σηκωθεί και να με γυρίσει ανάσκελα, τραβώντας έτσι ώστε τα οπίσθιά μου να είναι στην άκρη του κρεβατιού, ενώ εκείνος γονάτισε ελαφρά, στηριγμένος σε μαξιλαράκια που βρισκόντουσαν στην άκρη του κρεβατιού, και πιάνοντάς με από τους αστραγάλους μου άνοιξε διάπλατα τα πόδια οδηγώντας το πέος του στο κόλπο μου και ενώ ο βάλανός του βυθιζόταν αργά και σταθερά, τη στιγμή που όλο το χοντρό πέος του ήταν μέσα στο αιδοίο μου και μου χάιδευε το στήθος και την κλειτορίδα τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη λεκάνη του και πιάνοντας τα οπίσθιά του τον τράβηξα βίαια μέσα μου, υποχρεώνοντάς τον να σπρώξει το πέος του προς το μέρος μου και τον βάλανό του να με πιέζει συνεχώς με περισσότερη δύναμη χτυπώντας την μήτρα μου, με αποτέλεσμα η ευχαρίστηση που ένιωθα, εξαιτίας της διεγερτικής κίνησης του πέους του μέχρι τον τράχηλο της μήτρας μου, να είναι αρκετά μεγάλη αφού είχα μέσα μου τον άνδρα που επιθυμούσα εδώ και πολύ καιρό χωρίς να το έχω καταλάβει.

Παρόλο που είχα φθάσει σε οργασμό, ένιωθα ότι το ερωτικό μας παιχνίδι δεν είχε τελειώσει και πράγματι βγαίνοντας από μέσα μου και με έβαλε να ξαπλώσω κανονικά στο κρεβάτι. Άνοιξα καλά τα πόδια μου χωρίς να με πιέζει, τα σήκωσα ψηλά και τα τύλιξα ενστικτωδώς στην πλάτη του για να τον διευκολύνω να εισβάλει ξανά βαθιά μέσα μου. Τα χέρια μου τον είχαν αγκαλιάσει για να τον νιώθω καλύτερα και του χάιδευα την πλάτη που είχε ήδη ιδρώσει. Τον ένιωθα να διεισδύει πιο καλά και ένιωθα τέτοια γλύκα με την κλειτορίδα μου να έχει ερεθιστεί για τα καλά όπως και ο ίδιος ο κόλπος μου, με τους όρχεις του να χτυπούν πάνω στον πρωκτό μου καθώς το πέος του έκανε μεγάλες διαδρομές γλιστρώντας μέσα μου με τα ζεστά υγρά μου να τρέχουν έξω από το αιδοίο μου στα μπούτια μου, στα σεντόνια και στα οπίσθιά μου φθάνοντας μέχρι την χαραμάδα του πρωκτού μου.

Είχα γίνει μούσκεμα και ο αδελφός μου έσπρωχνε πιο δυνατά τώρα και καθώς έμπαινε μέσα μου με ορμή χτυπούσε με το πέος του την μήτρα μου και ο ερεθισμός μου γινόταν απίστευτος, μπήγοντας πάλι τα νύχια μου στην πλάτη του και βογκώντας δυνατά από ηδονή σε κάθε μανιασμένη εισβολή του, ενώ ταυτόχρονα μου έσφιγγε δυνατά τα στητά βυζιά μου και τα δάγκωνε ρουφώντας στη συνέχεια τον λαιμό μου γεμίζοντάς με σημάδια, λέγοντας μου μουγκρίζοντας:

-    «Θα σε κομματιάσω αδελφούλα! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ και σε θέλω δίπλα μου όσο θα ζω…»

Σφυροκοπώντας παράλληλα με το βάλανό του τον κόλπο μου. Κάθε διείσδυση του πέους του έφθανε τον τράχηλο της μήτρας μου, γεμίζοντας τα μάτια μου με δάκρυα, φέρνοντάς μου λυγμούς ηδονής, νιώθοντας να χάνω τις αισθήσεις μου. Ποτέ άλλοτε στη ζωή μου δεν είχα νιώσει τόσο γεμάτη, τόσο πλήρης στον έρωτα. Με τον άντρα μου ήταν τόσο ψυχρό τόσο διαδικαστικό το ερωτικό παιχνίδι, ενώ τώρα μου γέμιζε ψυχή και σώμα.

Στη συνέχεια έσπρωξε τα πόδια στο στήθος μου ώστε οι φτέρνες να ακουμπούν τους ώμους του και γέρνοντας πάνω μου, βάζοντας όλο το βάρος του στα δύο του χέρια, εισχώρησε βαθιά μέσα μου με τον μουσκεμένο αρκετά κόλπο μου να βοηθά στην αποφυγή κάθε πόνου. Η στάση ήταν ιδιαίτερα διεγερτική μόλις άρχισε με ορμή να πετάγεται το καυτό του σπέρμα μέσα μου, ενώ μούγκριζε, σπαρτάραγε καθώς με έχυνε και έσπρωχνε να μπει κι άλλο μέσα μου λες και ήθελε να μπει ολόκληρος. Νιώθοντας το σπέρμα του μέσα μου καυτό και πιάνοντάς με αμόκ καθώς σταμάτησε να κουνιέται, άρχισα να κουνιέμαι από κάτω του, κουνώντας την λεκάνη μου προς τα πάνω σαν να διείσδυα εγώ στο πέος του.

-    «Μην σταματάς τώρα, συνέχισε να κουνιέσαι. Σε θέλω κι άλλο! Σκίσε με! Μην σταματάς τώρα…» του φώναζα ενώ τον έσφιγγα με τα πόδια μου δυνατά και κουνιόμουν σαν τρελή, θέλοντας να διεισδύει συνέχεια μέχρι να με τελειώσει.

Για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωθα τον πραγματικό οργασμό και καθώς μούγκριζα και σπαρταρούσα από κάτω του, με το πέος του μέσα μου και τους μυς του κόλπου μου να τον σφίγγουν δυνατά ώστε να αδειάζει και τις τελευταίες σταγόνες του σπέρματός του. Του δάγκωσα δυνατά τα χείλη από την έκσταση και την ηδονή του οργασμού μου, με την τέλεια κορύφωση που ήρθε όταν τελειώσαμε και οι δυο μαζί, τελείως εξαντλημένοι.

Ξυπνώντας το πρωί σκέφτηκα τι είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ και θύμωσα τόσο πολύ με τον εαυτό μου για την αδυναμία που έδειξα, που γυρίζοντας από τον συμβολαιογράφο όπου ρυθμίσαμε τα κληρονομικά μας, επειδή φοβόμουνα ότι το πάθος για τον αδελφό μου θα με κυρίευε, αποφάσισα να φύγω αμέσως για την Αθήνα. Την ώρα που ήμουνα στο δωμάτιό μου και μάζευα τα πράγματά μου για να φύγω, πήρε ο Σπύρος και χωρίς να του πω ότι ο Πάνος μου είχε παραχωρήσει όλη την πατρική περιουσία, κατάλαβα στα επόμενα πέντε λεπτά συζήτησης που είχαμε ότι αυτά που είχαν προτεραιότητα γι’ αυτόν ήταν μια όμορφη γυναίκα και αυτή ήμουνα εγώ και τα λεφτά που επιτέλους θα τα αποκτούσε με την περιουσία μου αφού θα ήταν κοινή και για τους δυο μας. Γι’ αυτό με παρακάλεσε να μην φύγω χωρίς να έπαιρνα αντίγραφα όλων των κληρονομικών πράξεων.

Κλείνοντας το τηλέφωνο και κοιτάζοντας τον εαυτό μου στον καθρέπτη, λυπήθηκα για όλα αυτά τα χρόνια που ζούσα δίπλα στον Σπύρο, ενώ είδα τον αδελφό μου να με πλησιάζει κρατώντας στο χέρι του ένα τοστ που μου το έδωσε. Το πήρα και το άφησα δίπλα μου σ’ ένα τραπεζάκι, λέγοντάς του:

-    «Ο Σπύρος ζήτησε να μην φύγω αν δεν πάρω μαζί μου όλα τα αντίγραφα. Έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να μείνω μαζί σου μέχρι την Παρασκευή αν το θέλεις, αλλιώς θα φύγω τώρα».

Πλησίασε, με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλά. Με σήκωσε στα χέρια του και με πήγε στο δωμάτιό του. Αρχίσαμε να γδύνει ο ένας τον άλλον μένοντας τελείως γυμνοί. Τον ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι με τα πόδια τεντωμένα και ξεκίνησα να τον χαϊδεύω και να τον γλύφω σε όλο του το κορμί, ενώ εκείνος μου χάιδευε την πλάτη και τα οπίσθια και ανοίγοντάς τα, άρχισε να μου τρίβει το αιδοίο που άρχισε να ερεθίζεται και να μουσκεύει. Στη συνέχεια ανέβηκα πάνω του και αφού έγειρα προς τα πίσω και στηρίχθηκα στο ένα μου χέρι, με το άλλο μου χέρι πήρα το χονδρό ερεθισμένο σαν πέτρα πέος του και το έβαλα βαθιά μέσα στο αιδοίο μου.

Η στάση αυτή προσέφερε και στους δυο μας μεγάλη ευχαρίστηση και ενώ χτυπιόμουν σαν δαιμονισμένη πάνω-κάτω για κανένα πεντάλεπτο μέχρι που είχα ένα δυνατό οργασμό, εκείνος συγκρατήθηκε κάνοντάς μου νόημα να μην συνεχίσω και φέρνοντας το αιδοίο μου στο στόμα του ρούφηξε τα υγρά μου και έγλυψε με την γλώσσα του τα εσωτερικά χείλη του αιδοίου μου βάζοντάς την όσο πιο βαθιά μπορούσε. Απολάμβανα την ελευθερία των κινήσεων που μου έδινε η παράνομη αυτή συνεύρεση με τον αδελφό μου διπλασιάζοντας ταυτόχρονα το κέρατο που φορούσα στον άντρα μου.

Στη συνέχεια με γύρισε μπρούμυτα, άνοιξε το συρτάρι του κομοδίνου και απλώνοντας το χέρι του, πήρε από ένα βαζάκι βαζελίνης με δύο από τα δάκτυλά του αρκετή από αυτήν και άρχισε να αλείφει τον σφικτήρα μου, ενώ του έλεγα:

-    «Μη Πάνο σε παρακαλώ, είμαι παρθένα. Δεν θέλω…»

Αλλά εκείνος συνέχισε να τρίβει τον σφικτήρα μου και κάποια στιγμή μου έβαλε μέσα το μεσαίο του δάκτυλο και άρχισε να το βάζει και να το βγάζει σιγά-σιγά μέσα μου μέχρι που ο σφικτήρας μου άρχισε να χαλαρώνει, ενώ άρχισα να βογκάω από ηδονή, και δεν κρύβω ότι άρχισε να μου αρέσει πολύ. Ένιωθα ένα τρομερό ερεθισμό ηδονή μόλις μου έβαλε και άλλο δάκτυλο, ενώ ταυτόχρονα άρχισα να τρίβω δυνατά με τα δάχτυλά μου την κλειτορίδα μου, λέγοντάς του:

-    «Πάνο, κάνε μου έρωτα κανονικά αν μ’ αγαπάς, γιατί πονάω και φοβάμαι ότι θα με σκίσεις στα δύο».

Ο αδελφός μου όση ώρα του μίλαγα, νομίζοντας πως του έλεγα ψέματα για να τον ανάψω πιο πολύ, φόρεσε προφυλακτικό στο χονδρό σαν σίδηρο πέος του, μου άνοιξε για τα καλά τα πόδια και με μια κίνηση το έβαλε μέσα στον τούνελ του πρωκτού μου, κάνοντάς με να γκαρίξω από τον πόνο. Με πολύ αργές και προσεχτικές κινήσεις, πίεσε τον βάλανό του για να πάει ακόμη πιο βαθιά μέσα μου και στη συνέχεια άρχισε να πάλλεται με ξέφρενο ρυθμό. Πέρασε τα χέρια του κάτω από το σώμα μου κι έπιασε τα στητά στήθη μου χουφτώνοντάς τα γερά όσο πηγαινοερχόταν μέσα μου. Του τράβηξα το ένα χέρι και έβαλα τα δάχτυλά του στο στόμα μου για να μην ακούγονται τα δυνατά βογκητά μου, ενώ τα δάκτυλα του άλλου του χεριού άνοιξαν τα χείλη του αιδοίου μου βάζοντας δυο δάχτυλά του μέσα.

Ο οργασμός μου πλησίαζε και ξαφνικά άρχισε το αιδοίο μου να βγάζει υγρά και να μουσκεύουν τα δάχτυλά του. Τα υγρά μου έτρεχαν ποτάμι πάνω στα δάχτυλα του και ενώ κόντευα να τελειώσω για δεύτερη φορά το κορμί μου άρχισε να τραντάζεται από συνεχή κύματα σπασμών που μου επέφερε ο οργασμός, όπως και το κορμί του αδελφού μου. Με είχε σκίσει σα φύλλο στα δύο. Έπεσα σα νεκρή πάνω στο κρεβάτι, ενώ εκείνος προσπάθησε να βγει, αλλά τον παρέσυρα μαζί μου έχοντας το πέος του βαθιά μέσα στον πρωκτό μου. Με κρατούσε από το κεφάλι με τα δυο του χέρια και με πίεζε προς τα κάτω.

Την ίδια στιγμή ένιωσα τις συσπάσεις του πέους του μέσα μου και τον ένιωθα που εκσπερμάτωνε. Έβαλε τα χέρια του πάνω στα οπίσθιά μου τα πίεσε και έβγαλε το πέος του από μέσα μου, αφήνοντας όμως μέσα μου το γεμάτο από το σπέρμα του προφυλακτικό. Τραβώντας το προφυλακτικό έξω ένιωσα το σπέρμα του να χύνεται από το προφυλακτικό και να γεμίζει τον παραβιασμένο σφικτήρα μου.
Είχα μουδιάσει, και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Παρόλα αυτά ο φοβερός ερεθισμός και η ηδονή που ένιωσα δεν έφευγαν, απλά μείωναν το τσούξιμο στον πρωκτό μου. Ο αδελφός μου είπε:

-    «Σοφία σ’ αγαπώ. Δεν ήθελα κορίτσι μου να σε πονέσω. Νόμιζα ότι πραγματικά το ήθελες και εσύ. Πίστεψέ με, ήταν μια παρόρμηση της στιγμής και πρώτη φορά και για μένα».

Δεν είχα το κουράγιο να του απαντήσω. Ένιωθα σωματικά και ψυχικά τρομερά κουρασμένη και εξαντλημένη με αποτέλεσμα να κοιμηθώ. Μόλις ξύπνησα ένιωσα το χέρι του αδελφού μου πάνω στον ώμο μου και όπως του είχα γυρισμένη την πλάτη, γύρισα και τον κοίταξα στα μάτια βλέποντας να μου χαμογελά. Και ενώ το βλέμμα του με αγκάλιαζε γεμάτο αγάπη, μου είπε:

-    «Σοφία συγνώμη για ότι έγινε πριν…»

Δεν τον άφησα να συνεχίσει και πήρα το πρόσωπό του στα χέρια μου και το έφερα πάνω στο στήθος μου γεμίζοντάς το με φιλιά, ενώ του έλεγα:

-    «Πάνο σε αγαπώ πολύ και δεν μετάνιωσα για ότι έγινε μεταξύ μας. Μακάρι να μπορούσαμε να ζήσουμε όλη μας τη ζωή μαζί».

Όλο το βράδυ, όπως και οι επόμενες μέρες μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα που έφυγα για Αθήνα ήταν για μένα και τον αδελφό μου η πιο υπέροχη εβδομάδα της κοινής ζωής μας. Όταν έφθασα στην Αθήνα ο Σπύρος θέλοντας να μου εκφράσει τη χαρά του για την περιουσία που αποκτήσαμε και που θα διόρθωνε τα οικονομικά μας μου έκανε έρωτα χωρίς προφυλακτικό μετά από πολύ καιρό, παρόλο που του είπα ότι ήμουνα κουρασμένη, αλλά η άρνησή μου ήταν υποτονική για να μην υποψιαστεί.

Δυο μήνες μετά διαπίστωσα ότι ήμουνα έγκυος. Ο Σπύρος ούτε κουβέντα να ακούσει για να το ρίξω. Όταν ήμουνα έξι μηνών σκοτώθηκε παρασυρόμενος με την καινούργια του μοτοσικλέτα από ένα φορτηγό. Τρεις μήνες αργότερα έφερα ένα υγιέστατο αγοράκι και από τότε με τα παιδιά μου ζω με τον αδελφό μου μέχρι και σήμερα στα τριανταέξι μου χρόνια και στα σαράντα τρία του εκείνος, συνεχίζουμε την σχέση μας πάντα με το ίδιο πάθος και μου οργώνει όλο μου το κορμί σαν άριστος αγρότης που είναι. Ένα όργωμα που το απολαμβάνουμε και οι δύο, μόνο που τώρα τα παιδιά μου μεγάλωσαν, δώδεκα χρονών η κόρη μου και οκτώ χρονών ο γιος μου και υποχρεωνόμαστε να παίρνουμε μέτρα ασφαλείας.