Μάμα μία (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Ανοίγοντας τα μάτια μου το πρωί βλέπω ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Πιθανόν να μην κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Με φίλησε γλυκά στο στόμα.

-    «Καλημέρα μωράκι μου. Πάω να σου ετοιμάσω κάτι να φας. Θα είσαι μάλλον εξαντλημένος από χθες…»

Σηκώθηκε από το κρεβάτι, φόρεσε την ρόμπα της και πήγε στο μικρό κουζινάκι που διέθετε το δωμάτιό μας. Σε λίγο έφερε ένα δίσκο με μαρμελάδα και ψωμί γάλα και λίγα φρούτα. Έβαλε το δίσκο δίπλα μου και κάθισε κοντά μου να με κοιτάει.

Δεν έχασα την ευκαιρία γιατί βλέποντάς την γυμνή το πρωί είχα ερεθιστεί από το υπέροχο κορμί της.

Έλυσα με το χέρι μου τη ζώνη της ρόμπας της και την άνοιξα διάπλατα για να απολαύσω το στήθος της. Πήρα τη φέτα με την μαρμελάδα και το βούτυρο, και με το δάχτυλο άλειψα τις ρώγες της έπεσα με μανία πάνω τους. Γλύφοντας και ρουφώντας συγχρόνως, δεν άργησε να καυλώσει πολύ γρήγορα…

-    «Μωράκι μου σε θέλω…» μου είπε με λάγνα φωνή.

Δεν της απάντησα και συνέχισα… πήρα το μπουκάλι με το γάλα και το έχυνα λίγο-λίγο πάνω στο μουνάκι της ρουφώντας κάθε σταγόνα. Η ηδονή που πιθανόν να της προκαλούσε θα ήταν απερίγραπτη γιατί την άκουγα να αναπνέει πολύ έντονα και ρυθμικά από το στόμα, ενώ έβλεπα πως οι ρώγες της είχαν σκληρύνει.

Μόλις τελείωσα με το γάλα, μου λέει:

-    «Σειρά μου τώρα να πάρω και εγώ το πρωινό μου…»

Παίρνει την υπόλοιπη μαρμελάδα, την αλείφει στην πούτσα μου και αρχίζει ένα τσιμπούκι μεγαλείο! Μεγάλη τέχνη… η γλώσσα της να πεταρίζει πάνω στο πουτσοκέφαλό μου, να ρουφά και να χαϊδεύει όλο μου το σώμα. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απόγειο της, δεν άντεχα άλλο…

-    «Σταμάτα!» της λέω.

Ξαπλώνει στο κρεβάτι μας, πέφτω από πάνω της και καρφώνομαι όλος μέσα της. Σε πέντε λεπτά είχα χύσει. Μου λέει:

-    «Ας μην πάμε σήμερα για μπάνιο, θέλω να μείνουμε έτσι όλο το πρωινό να γαμηθούμε όσο πιο πολύ αντέχουμε. Το έχω τόσο ανάγκη, το στερήθηκα τόσα χρόνια…» μου απάντησε χωρίς καν να με ακούσει.

-    «Ναι αλλά… κάτι θέλω να σου πω…»

-    «Ότι θέλεις εσύ μωράκι μου. Καύλα μου εσύ!»

-    «Καλά» της είπα. «Αλλά δεν άκουσες τι θέλω…» 

-    «Ότι θέλεις μωράκι μου, ότι θέλεις!»

-    «Άκου μαμά… είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα. Με το που βλέπω το γυμνό κορμί σου καυλώνω και θέλω να σε γαμήσω. Όμως είσαι η μάνα μου… δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό…»

Τότε εκείνη έβαλε τα κλάματα.

-    «Όχιιι! Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό. Σ’ έχω ανάγκη, δεν μπορώ να σ’ αφήσω. Μόνο εσύ θα μου κάνεις έρωτα. Εσύ θα είσαι ο γαμιάς μου και κανένας άλλος, ποτέ!»

Και ξαφνικά ανεβαίνει πάνω μου και κρατώντας τους ώμους μου, λέει:

-    «Αν μ’ αφήσεις θα σκοτωθώ!»

-    «Αυτό είναι αρρώστια» της είπα.

Την πέταξα από πάνω μου και της είπα:

-    «Θα μάθεις να με υπακούς!»

Ήθελα κατά βάθος να απαλλαγώ. Πήρα τη ζώνη από το παντελόνι μου και της ζήτησα να σηκωθεί όρθια με τα χέρια στον τοίχο. Άρχισα να της χτυπώ τον κώλο με την ζώνη αργά μα δυνατά. Άρχισε να κοκκινίζει και προς μεγάλη μου έκπληξη μου ζήτησε να την χτυπήσω πιο δυνατά.

Της άρεσε ο πόνος. Εκείνη που δεν ήθελε να γαμηθεί από τον κώλο, γούσταρε το μαστίγωμα. Είχε απελευθερώσει όλο το κρυφό σεξουαλικό της πόθο τόσα χρόνια… και της κάρφωσα την ψωλή μου βαθιά στο κόκκινο από της ξυλιές κωλαράκι της. Φώναξε από την καύλα και δεν σταμάτησα το σφυροκόπημα της σούφρας της, παρά μόνο όταν μου φώναξε:

«Χύνωωωωωωωωωωω… χύνωωωωωωω! Ναιιιιι!!!»