Πόθος για τον πατέρα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το παρακάτω είναι πιο πολύ εξομολόγηση παρά ιστορία. Με λένε Νιόβη και από πολύ μικρή την σεξουαλική μου ζωή κυριεύει η μορφή του πατέρα μου.

Την μητέρα μου δεν την θυμάμαι. Πέθανε σε τροχαίο όταν ήμουν δύο ετών και έτσι ο πατέρας μου έμεινε μόνος να μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου.
Ίσως το ότι μεγάλωσα βλέποντας τον πατέρα μου μόνο του, ίσως το ότι ήμουν η μόνη γυναίκα στο σπίτι μας, ίσως ο συνδυασμός των δύο αυτών να φταίει που άρχισα να τον βλέπω ερωτικά.

Από την ηλικία των δέκα, όταν άρχισα να "ξυπνάω" σεξουαλικά ανακαλύπτοντας τον κόσμο, αισθανόμουν και μια απίστευτη έλξη προς αυτόν.
Προφανώς και ντρεπόμουν να πω για αυτά όπως και όλα τα κορίτσια στην ηλικία μου τότε και έτσι τα πρώτα χρόνια το καταπίεζα και έμενα στο να "παίζω" μόνη μου στο δωμάτιό του όταν ήταν έξω, προσπαθώντας να βρω το άρωμά του και άλλες ανάλογες πράξεις.

Σταδιακά μεγαλώνοντας, άρχισα πλέον να αντιμετωπίζω και διαφορετικά το θέμα. Γυναίκα πλέον (σωματικά) άρχισα να βγάζω πιο έντονα τα πάντα.
Στο σπίτι μέσα κυκλοφορούσα μόνο με στρινγκάκι και σε κάθε ευκαιρία που έβρισκα τοποθετούσα το σώμα μου σε ερωτικές στάσεις πάντα παίζοντας την αθώα και δείχνοντας να μην καταλαβαίνω σχετικά.
Πολλές φορές μάλιστα τον ρώταγα και κοιμόμουν μαζί του το βράδυ όπου προσποιούμενη την κοιμισμένη κόλλαγα πάνω του, αιχμαλωτίζοντας τον πούτσο του στα κωλομέρια μου.
Ο πατέρας μου συνέχιζε να με αντιμετωπίζει σα παιδί, σε αντίθεση με τον αδερφό μου που ξημεροβραδιαζόταν στην τουαλέτα.

Το πιο ακραίο που είχα κάνει ήταν όταν ένα πρωινό καλοκαιριού ο πατέρας μου έφυγε για δουλειά και εγώ μάζευα το σπίτι.
Όταν έφτασα στο δωμάτιό του, πεταμένη στο πάτωμα ήταν μια μικρή πετσέτα προσώπου με φρέσκα τα χύσια του ακόμα πάνω.
Με μανία ρούφηξα ότι μπορούσα με το στόμα μου πριν αρχίσω να μαλακίζομαι άγρια εξαφανίζοντας την πετσέτα μέσα στο μουνί μου, ζώντας την φαντασίωση πως ο καυλωμένος πούτσος του πατέρα μου άδειαζε μέσα μου.

Σήμερα, είμαι πλέον 28 και αρραβωνιασμένη, ενώ ο άντρας μου νομίζει πως τα παιχνίδια ρόλων αιμομιξίας είναι ένα αθώο βίτσιο... δε μπορεί να φανταστεί πως κάθε φορά που γαμιόμαστε και με χύνει, εγώ βλέπω κάποιον άλλον στη θέση του να με λέει κοριτσάκι του...

Πολλά φιλιά
Νιόβη