Η εξηντάρα πεθερά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Νίκο και είμαι είκοσι εννέα ετών, παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια με την Μαρία. Η ιστορία που θα σας πω είναι αληθινή και πραγματικά με έχει σημαδέψει.

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την γυναίκα μου και με πήγε στο σπίτι της, κόλλησα με την μάνα της. Ήταν μια φυσιολογική γυναίκα για την ηλικία της -τώρα είναι εξήντα χρονών.

Τα πρώτα χρόνια αυτό το πάθος μου έβγαινε σε πρόβλημα γιατί δεν μπορούσε να γίνει κάτι σεξουαλικά και θεωρώ ότι λειτουργούσα παράξενα και γι’ αυτό είχαμε συχνές διαφωνίες που κατάληγαν σε τσακωμούς.

Σαν γυναίκα είναι αρκετά δυναμική και γενικά έχει τον πρώτο λόγω στο σπίτι τις. Ο πεθερός μου είναι εξήντα πέντε ετών, χαμηλών τόνων και γενικώς λίγος μπροστά στην πληθωρική και τσαούσα πεθερά. Από ότι γνωρίζω κιόλας την γαμάει μόνο μια φορά το μήνα με πολύ κόπο.

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου δύο χρόνια όταν είχα κάποιο ατύχημα και έσπασα το πόδι μου. Τότε η γυναίκα μου αναγκαστικά το πρωί με άφηνε μόνο μου γιατί δούλευε κι εγώ ήμουν ακίνητος λόγω μεγάλου προβλήματος. Εκείνη λοιπόν την περίοδο με βοηθούσε τα πρωινά η πεθερά μου (το καλύτερο για μένα).

Κάθε πρωί λοιπόν ερχόταν από πάνω στο σπίτι μας, γιατί αυτή έμενε από κάτω μας, και μου έφτιαχνε πρωινό, μου άλλαζε τις γάζες στην πληγή, και διάφορα τέτοια.

Ήταν καλοκαίρι και έσκυβε μπροστά μου να μου αλλάξει τις γάζες και έβλεπα τις βυζάρες της που ήταν και μεγάλες, και πέθαινα από καύλα. Αυτό το σκηνικό γινόταν πάνω από δέκα μέρες. Όσο πέρναγαν οι μέρες ένιωθα ότι το καταλάβαινε ότι με καυλώνει με αυτές τις κινήσεις της και σαν να το έκανε επίτηδες, έσκυβε να δω τα βυζιά της ή έσκυβε να δω τον κώλο της.

Ένα πρωί ήρθε πάνω με μια νυχτικιά που ήταν εντελώς διάφανη και από μέσα φαινόταν το μαύρο βρακάκι της, με την πρόφαση ότι δεν πρόλαβε να αλλάξει. Αφού έκανε τα καθημερινά, μετά μου πρότεινε να μου κάνει λίγο μασάζ στα πόδια για να ξεπιαστώ μετά από τόσο καιρό ακίνητος.

Εγώ φορούσα ένα φανελάκι και ένα μακό σορτσάκι. Μόνο που με ακούμπησε αμέσως στα πόδια δεν μπορούσα να κρύψω την καύλα μου γιατί μου σηκώθηκε ο πούτσος μου και αναγκαστικά φαινότανε κάτω από το μακό σορτς. Αμέσως μου χαμογέλασε πονηρά και εγώ δεν ήξερα τι να πω…

Της εξήγησα ότι λόγω ατυχήματος δεν έχω συχνή επαφή με την κόρη της γιατί πρέπει να κάνω μπάνιο και είναι μεγάλη η διαδικασία και η Μαρία βαριέται να με βοηθήσει γιατί δεν μπορώ μόνος μου. Τότε αμέσως μου είπε να με βοηθήσει αυτή και εγώ δέχτηκα αμέσως.

Με σήκωσε σιγά - σιγά και με έβαλε στην ντουζιέρα όρθιο και με βοήθησε να βάλω μια σακούλα στην πληγή για να μην μπει νερό. Καταλαβαίνετε ότι με αυτή την νυχτικιά που φορούσε και με τα σκυψίματα για να γίνουν όλα αυτά, είχα τρελαθεί στην καύλα και η πούτσα μου δεν έπεφτε με τίποτα.

Φαινόταν κι αυτή αρκετά αναμμένη γιατί δεν έλεγε τίποτα, μόνο κάποιες στιγμές που κοίταζε με μανία τον πούτσο μου πάνω από το σορτς. Κάποια στιγμή με άφησε μόνο μου για να γδυθώ και μου είπε αν χρειαστώ κάτι να την φωνάξω.

Αφού πλύθηκα καλά, αμέσως την φώναξα γιατί δεν μπορούσα άλλο με το ένα πόδι όρθιος. Ήρθε μέσα έτοιμη για όλα. Μόλις άνοιξε την πόρτα και με είδε γυμνό, χωρίς να μιλήσει κανείς μας, έσκυψε και άρχισε να μου κάνει τσιμπούκι με τέτοιο πάθος που δεν το είχα ξαναπάθει ποτέ.

Από εκείνη την μέρα και μετά όπου την πετύχω μόνη την ξεκωλιάζω. Είναι πολύ καυλιάρα και μπορώ να πω καλύτερη πουτάνα από την κόρη της.
Άλλη μέρα θα σας γράψω κι άλλες ιστορίες με την πουτανίτσα την πεθερά μου.