Η αδελφή μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν δυο χρόνια παντρευόταν η αδελφή μου και ζούσε όλη η οικογένεια μέσα σ’ ένα πυρετό ετοιμασίας για να είναι όλα όμορφα εκείνη τη μέρα.

Είχαμε φτάσει μια εβδομάδα πριν το γάμο και τα παιδιά είχαν κανονίσει το bachelor party τους το οποίο θα γινόταν την ίδια μέρα σε διαφορετικά βέβαια μέρη..

Εγώ με τον αδερφό μου πήγαμε στο πάρτι του γαμπρού μας το οποίο έγινε σ’ ένα παραλιακό κλαμπ και συνεχίστηκε σ’ ένα streap show όπου αρχίσαμε να τριβόμαστε με τις χορεύτριες και η λίμπιντο άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα!

Ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου. Ήταν η αδελφή μου..

-    «Τάκη, έλα να με πάρεις. Είμαι κομμάτια και οι υπόλοιπες κοπέλες θα συνεχίσουν».

Στην αρχή ήμουν αρνητικός αλλά τελικά της είπα ότι σε λίγα λεπτά θα ήμουν εκεί. Ζήτησα συγγνώμη από την παρέα και έφυγα. Φτάνω στο καμπ και βλέπω την αδελφή μου πραγματικά κομμάτια! Την βάζω στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε.

Εδώ να σας πω ότι η αδελφή μου είναι 28, περίπου 1.70 πολύ όμορφη και καλλίγραμμη. Φόραγε ένα κοντό αέρινο λευκό φόρεμα που όπως κάθισε, αυτό σηκώθηκε και φαινόταν καθαρά το μικροσκοπικό βρακάκι της. Ένιωσα μια έλξη εκείνη τη στιγμή αλλά έβγαλα αμέσως την σκέψη από το μυαλό μου!

Τότε μου λέει ότι είναι καλύτερα να πάμε σπίτι μου γιατί δεν θέλει να την δουν οι γονείς μας σ’ αυτό το χάλι. Έτσι κατευθύνθηκα προς την γκαρσονιέρα που έμενα. Φτάσαμε και η αδελφή μου χωρίς καμιά ντροπή έβγαλε το φόρεμα και έμεινε μόνο με το στρινγκ και το σουτιέν. Αμέσως ξάπλωσε στο κρεβάτι μου και σχεδόν την πήρε ο ύπνος.. Έμεινα κι εγώ με το μποξεράκι μου και ξάπλωσα δίπλα της.

Έβλεπα το γυμνό σχεδόν κορμί της και άρχισα να καυλώνω στην ιδέα ότι θα μπορούσα να την αγγίξω. Η πούτσα μου είχε βγει έξω από την καύλα όταν ξαφνικά η αδελφή μου φέρνει το κορμί της προς εμένα, και γυρίζοντας την πλάτη ακουμπάει το κωλαράκι της ακριβώς πάνω στο έτοιμο να εκραγεί καυλί μου. Άρχισα τότε απαλά να τρίβω τον πούτσο μου στα κωλομέρια της και έβλεπα τα προσπερματικά μου υγρά να γυαλίζουν πάνω στο δερματάκι της!

Την έβλεπα να μην κινείται και άρχισα να ξεθαρρεύω… έβαλα το χέρι μου από πίσω και ακούμπησα τα μουνόχειλα της. Βύθισα το δάχτυλο μου στη σχισμή της και ένιωσα το μουνάκι της να είναι μούσκεμα. Άρχισα να το χαϊδεύω όλο και πιο έντονα χωρίς πλέον να σκέφτομαι τον κίνδυνο. Το μόνο που ήθελα εκείνη τι στιγμή ήταν να γαμήσω το ζεστό υγρό μουνάκι της χωρίς να υπολογίζω της συνέπειες!

Τότε νιώθω το κορμί της να κολλάει ακόμα περισσότερο πάνω μου και σκέφτηκα ότι ίσως να μην κοιμόταν και τόσο βαθιά όσο έδειχνε. Τρελαμένος από την καύλα παραμερίζω τελείως το βρακάκι της και αρχίζω να ακουμπάω την πούτσα μου πάνω στην τρυπούλα της! Σιγά-σιγά βυθίζομαι μέσα στο καυτό της μουνάκι και αρχίζω απαλά να κουνιέμαι μέσα της! Συνέχιζα όλο και πιο γρήγορα…

Όταν ένιωσα ότι έβγαζε πνιχτά βογγητά, ήμουν πλέον σίγουρος ότι όλα όσα γίνονταν είχαν την έγκριση της. Άρχισα να φιλάω το λαιμό της και να χουφτώνω τις βυζάρες της αδελφούλας μου. Ταυτόχρονα την πηδούσα πλέον δυνατά και αυτή με κλειστά τα μάτια ακόμα φώναζε χωρίς καμιά αναστολή να της σκίσω το μουνάκι!

Πήγα από πάνω της και αφού της έβγαλα τελείως το βρακάκι άρχισα να της κάνω έρωτα λες και εγώ θα ήμουν αυτός που θα παντρευόταν σε λίγες μέρες.. Είχαμε εκστασιαστεί. Πηδιόμασταν με μανία όταν άρχισα να νιώθω τα τοιχώματα της να με πιέζουν..

Άρχισε να βογκάει και να αναπνέει με μεγάλη ένταση όταν ξαφνικά ήρθε η έκρηξη… έχυνε ασταμάτητα και μου φώναζε να κάνω πιο γρήγορα και να της σκίσω το μουνί. Δεν άντεξα πολύ, ένιωσα τον πούτσο μου να ετοιμάζεται να σπάσει από την καύλα. Βγήκα από το μουνί της και άρχισα να την χύνω στο πρόσωπο και στα βυζιά της. Την έλουσα με την κρέμα μου και μετά την άλειψα πάνω της.

Η αδελφή μου παντρεύτηκε την επόμενη εβδομάδα. Ενδιάμεσα την γάμησα πολλές φορές και την πήγα στην εκκλησία με τα χύσια μου να βρίσκονται μέσα στο μουνάκι της. Μέχρι σήμερα ξεσκιζόμαστε στο γαμήσι και σε ένα διήμερο που καταφέραμε και ξεφύγαμε την έβαλα να γνωρίσει τον ομαδικό έρωτα.

Αυτό, ίσως σε μια άλλη ιστορία!