Ερωτική επαφή με κοντινή θεία μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Από μικρός κατάλαβα ότι γούσταρα την θεία μου τη Δέσποινα. Εκείνη ήταν τριαντατριών ετών, ψηλή, μέτριας ομορφιάς, αλλά έχει ένα κορμί ζουμερό και ωραίο.

Ερχόταν σπίτι μου επισκέψεις για καφέ με τη μάνα μου και εγώ την χάζευα. Καθόμουν πάντοτε δίπλα της προσπαθώντας να την αγγίξω. Για την θεία μου είχα αυνανιστεί άπειρες φορές.

Τέλος πάντων, μετά πήγα φαντάρος και σε μια άδεια γυρίζοντας την πέτυχα στο καράβι. Καθίσαμε και τα είπαμε λίγο και ήπιαμε καφέ μαζί. Κατά το βράδυ μου είπε ότι θα πάρει καμπίνα και μου πρότεινε να νοικιάσουμε μαζί. «Εννοείται», είπα και πήραμε καμπίνα.

Εκείνη φόραγε μια φούστα λίγο πάνω από το γόνατο και καθόταν στο κρεβάτι σταυροπόδι. Εγώ δεν μπορούσα να κρύψω ότι ήμουν αναμμένος… φαινόταν καθώς φούσκωνε το σορτσάκι μου.

Μου ζήτησε να παίξουμε χαρτιά πάνω στο κρεβάτι και εγώ κοίταζα τα πόδια της. Εκείνη το καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά και μαζευότανε χαμογελώντας.

Ξαφνικά η θεία μου, μου λέει:

-    «Δεν θα σε αφήσω άλλο να τυραννιέσαι… ξέρω ότι με γουστάρεις και ξέρω τι θες από εμένα, γι’ αυτό θα στο δώσω αλλά δε θα πεις τσιμουδιά πουθενά».

Αυτές ήταν οι κουβέντες της. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή! Μου έβγαλε το σορτσάκι και το σλιπάκι. Πρώτη φορά είδα το μόριο μου τόσο μεγάλο. Μου ζήτησε να βάψω τα νύχια των ποδιών της. Μου έδωσε το πατουσάκι της και το άλλο το έβαλε πάνω στο πέος μου και μου το έπαιζε με τα δάκτυλα του ποδιού της.

Σε είκοσι δεύτερα έχυσα στο πατουσάκι της. Εκείνη έσκυψε και έγλυψε όλα τα υπολείμματα. Της έβγαλα τα ρούχα όλα και την ξάπλωσα από κάτω μπαίνοντας ανάμεσα στα πόδια της.

-    «Βάλε προφυλακτικό», μου λέει.

-    «Δεν έχω…» της λέω.

-    «Δεν πειράζει, πάρε με από πίσω και αργότερα με γαμάς και από μπροστά».

Έστησε το κωλαράκι της και ξεσκίστηκε πολύ άγρια και από μπροστά και από πίσω και όλο το βράδυ.

Το πρωί που φτάσαμε, ήρθε ο άνδρας της και η κόρης της να την υποδεχτούν. Με πήραν μαζί τους με το αμάξι. Εκεί έγινε το πιο τρελό…!

Καθόμουν με την θεία μου στο πίσω κάθισμα και εκείνη έβαλε το χέρι της μέσα στο σλιπάκι μου και μέχρι να φτάσουμε στο χωριό μου την έπαιζε.

Τώρα είναι εκείνη σαράντα δύο ετών, εγώ είκοσι πέντε και έχουμε μια πολύ γλυκιά και τρυφερή σχέση και πολλές κρυφές ερωτικές επαφές.