Η μάνα πηδούσε υπέροχα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (2 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ήμουν δέκα οκτώ ετών όταν έχασα την παρθενιά μου. Οι περισσότεροι φίλοι μου είχαν ξεπαρθενιαστεί σε κάποιο μπουρδέλο, εγώ όμως όχι. Η μάνα μου ήταν αυτή που έκανε άντρα.

Η μάνα είχε παντρευτεί τον πατέρα μου στα δεκαεννιά της. Ήταν δέκα τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός της και ήταν στρατιωτικός αυστηρών αρχών. Ή μάνα μου ήταν 1.65 με μακριά μαύρα μαλλιά γύρω στα εξήντα επτά κιλά με ένα σφιχτό σώμα με καμπύλες, στα τριάντα οκτώ της. Αισθανόμουνα πολύ άσχημα όταν κάνοντας χαβαλέ με τους φίλους για το με ποια την παίζαμε, όλοι έλεγαν τη μάνα μου.

Εκείνο το καλοκαίρι ο πατέρας μου θα έφευγε για μια άσκηση στο εξωτερικό για δύο βδομάδες. Τη μέρα που θα έφευγε ο πατέρας μου η μάνα μου ήρθε να με ξυπνήσει για να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου. Αφού έφυγε πήγα στο δωμάτιο για να την παίξω. Την στιγμή που έχυνα μπήκε στο δωμάτιο μου η μάνα μου και με είδε την ώρα που τα χύσια μου πεταγόντουσαν στον αέρα. Κοκκίνισα από ντροπή. Η μάνα μου έκατσε δίπλα μου στο κρεβάτι και με ρώτησε εδώ και πόσο καιρό την παίζω και ότι είναι κάτι φυσιολογικό.

Καθώς καθόταν δίπλα μου, η ρόμπα της άνοιξε τόσο ώστε να μπορώ να δω τα μπούτια και το λευκό κιλοτάκι της μάνας μου. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πόσο δίκιο είχαν οι φίλοι μου, καθώς η πούτσα μου ήταν πάλι όρθια. Όταν η μάνα μου συνειδητοποίησε ότι την έπαιρνα μάτι, κοίταξε την καυλωμένη πούτσα μου. Χαμογέλασε και μου είπε:

-    "Αγόρι μου έχεις πάει με γυναίκα;"

-    "Όχι" της απάντησα.

-    "Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε" μου είπε.

Με πήρε από το χέρι και με πήγε στην κρεβατοκάμαρά τους. Έβγαλε την ρόμπα της και έμεινε με το κιλοτάκι της καθώς δεν φορούσε σουτιέν.

-    "Σου αρέσει αυτό που βλέπεις μωράκι μου;" με ρώτησε.

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και η μάνα μου, μου είπε:

-    "Γδύσου"

Με πήρε από το χέρι με ξάπλωσε στο κρεβάτι και μου είπε:

-    "Γλύψε μου το μουνί αγόρι μου"

Υπάκουσα και η μάνα μου με καθοδηγούσε. Δεν άργησε να με καβαλήσει και να βάλει το καυλί μου στην μουνάρα της. Με πήδαγε σαν τρελή και δεν άργησα να χύσω μέσα στο μουνί της μάνας μου.

-    "Χύσε βαθιά μέσα μου αγόρι μου, χύσε με!!!" φώναζε η μάνα μου.

-    "Χύνω μαμά, χύνω" φώναζα εγώ.

Η μάνα μου συνέχιζε να πηδάει και φώναζε:

-    "Γάμα τη, τη μαμά! Γάμα τη! Τι γαμιά γιο έχω εγώ!!!"

Η μάνα μου ξάπλωσε από κάτω μου, άνοιξε τις μπουτάρες της και άρχισα να την καρφώνω με όλη μου τη δύναμη.

-    "Τι καυλιάρα μάνα έχω! Με τρελαίνεις παλιοτσούλα!" της έλεγα.

-    "Έτσι, γάμα το μουνί που σε πέταξε, γάμα το αγόρι μου, γάμα το!" φώναζε η μάνα μου.

Σε λίγο ήμουν να χύσω πάλι και η μάνα μου άρχισε να μου λέει:

-    "Γάμα τις βυζάρες μου, γάμα τες"

Χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλα το καυλί μου ανάμεσα στα βυζόμπαλα της μάνας. Με τα χέρια της τα έπιασε και αυτά έσφιξαν τρυφερά το καυλί μου. Άρχισα να γαμάω τις βυζάρες της μάνας μου και έπειτα από λίγο έχυνα στο πρόσωπο της μάνας μου.

-    "Πάρτα στη μάπα παλιογαμιόλα!!!" φώναζα.

Μετά ξάπλωσα δίπλα στη μάνα μου που με το κιλοτάκι της σκούπιζε τα ψωλόχυμά μου από το πρόσωπο της. Ξαπλωμένος όπως ήμουν δίπλα στην μάνα μου, αυτή μου έλεγε πόσο με αγαπάει ενώ εγώ ήθελα να την ξαναγαμήσω.

-    "Μαμά αν με αγαπάς θέλω να με αφήσεις να σε γαμήσω από τον κώλο."

-    "Ότι θέλει ο γιόκας μου"

Άρχισε να με τσιμπουκώνει και να τον ρουφάει ολόκληρο ενώ που και που τον έφτυνε. Αφού τον είχε σαλιώσει αρκετά, έπεσε στα τέσσερα, τούρλωσε την κωλάρα της ψηλά και με τα χέρια της άνοιξε τα κωλομάγουλα της. Κάρφωσα την κωλοτρυπίδα της μάνας μου και άρχισε να φωνάζει:

-    "Τι πουτσαρά γιο έχω εχω! Ξεκώλιασε με αγόρι μου, ξεκώλιασε με!!!" ούρλιαζε η μάνα μου.

-    "Παλιοξεκωλιάρα, θα στη σκίσω στα δύο τη σούφρα" της ψιθύριζα στο αυτί.

-    "Θέλω να πιω τα χύσια σου παιδαρά μου" άρχισε να φωνάζει η μάνα μου.

Τραβήχτηκα από την κωλοτρυπίδα της και άρχισα να γαμάω την μάνα μου από το στόμα. Το λαρυγγοτσίμπουκό της ήταν το κάτι άλλο.

-    "Χύνω παλιοκαριόλα, χύνω. Έτσι κατάπιε τα, κατάπιε τα."

Πράγματι η μάνα μου είπε και την τελευταία σταγόνα από τα χύσια μου σαν να ήταν νεράκι.

Αυτή ήταν η αρχή μιας νέας σχέσης με την μάνα μου, όπου και οι δύο είχαμε σαν σκοπό ατελείωτα γαμήσια.

ΥΓ: Η μάνα μου λέει ότι της μοιάζω γιατί δεν χορταίνω, όπως και αυτή το σεξ. Έχω να σας πω πολλές ιστορίες για μένα και την μάνα μου και όχι μόνο.