Η πρώτη φορά με την μαμά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Πριν δυο χρόνια έχασα την παρθενιά μου από την μάνα μου. Σε αυτή την ιστορία θα σας πω πως ξεκίνησαν όλα…

Μόλις είχα αρχίσει να ανακαλύπτω τη χαρά της μαλακίας. Έτσι ένα πρωί που την έπαιζα μπήκε ξαφνικά μέσα η μάνα και με είδε με το καυλί στο χέρι. Σάστισα όταν την είδα. Η μάνα μου ψύχραιμη βγήκε από το δωμάτιό μου και έκλεισε την πόρτα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Τις επόμενες δύο βδομάδες η μάνα μου έκανε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ξέχασα να σας πω πως η μάνα μου ήταν τότε τριάντα εννέα, είχε παντρευτεί από τα είκοσι της τον πατέρα μου που ήταν στρατιωτικός και είχαν δέκα τέσσερα χρόνια διαφορά. Η μάνα μου είχε μελαχρινά μακριά μαλλιά, 1.65 ύψος και ένα ζουμερό κορμί γεμάτο καμπύλες αλλά ταυτόχρονα σφιχτό. Δεν δούλευε και ασχολείται μόνο με τις δουλειές του σπιτιού.

Νόμισα πως θα είχε ξαναδεί το θέμα ώσπου μια μέρα τα πάντα άλλαξαν. Μια Παρασκευή ο πατέρας μου θα έφευγε για μια άσκηση στο εξωτερικό και θα γυρνούσε σε δύο εβδομάδες. Η μάνα μου είχε νευριάσει γιατί ακυρώσαμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το επόμενο πρωί ξύπνησα και σηκώθηκα για πρωινό. Η μάνα μου ήταν στην κουζίνα και έπινε καφέ. Έκατσα δίπλα της. Τότε μου έπιασε το χέρι και με ρώτησε:

-    «Πόσο καιρό την παίζεις αγόρι μου;»

Κοκκίνισα από ντροπή και συνέχισε λέγοντάς μου:

-    «Μη ντρέπεσαι Κώστα, είναι κάτι το φυσιολογικό. Πες μου, έχεις κάνει έρωτα;»

Ξεροκατάπια και της απάντησα «όχι».

-    «Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό…»

Και σηκώθηκε από την καρέκλα, έσκυψε μπροστά, μου κατέβασε το σορτσάκι και το σλιπάκι μου και άρχισε μα με τσιμπουκώνει. Πήγα να τραβηχτώ και τότε η μάνα μου είπε να φερθώ σαν άντρας και να μην αφήσω την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Συνέχισε να με τσιμπουκώνει και σε λίγο άρχισα να χύνω μες στο στόμα της μάνας μου και αυτή έπινε αχόρταγα τα χύσια μου.

Μόλις ήπιε και την τελευταία σταγόνα με πήρε από το χέρι και με πήγε στην κρεβατοκάμαρά τους, με έγδυσε, γδύθηκε και αυτή ξάπλωσε και μου ζήτησε να ξαπλώσω δίπλα της. Άνοιξε τις μπουτάρες της και μου ζήτησε να γλύψω το μουνάκι της. Με καθοδηγούσε με τα χέρια της και που και που μου έλεγε πως να τη γλύφω.

Σε λίγο είχα καυλώσει πάλι και η μάνα μου δεν άργησε και αυτή να αρχίσει να χύνει. Σηκώθηκε με ξάπλωσε κάτω, έκατσε από πάνω μου και οδήγησε το καυλί μου στην μουνότρυπά της. Άρχισε να με πηδάει στην κυριολεξία και επιτάχυνε συνέχεια το ρυθμό της. Σε λίγο τραβήχτηκε πήρε το καυλί μου στο στόμα της και άρχισα να χύνω στο πρόσωπο της. Ξάπλωσε δίπλα μου και με φίλησε στοργικά στο μάγουλο.

Εγώ καθόμουν ακίνητος και συνειδητοποιούσα ότι είχα μόλις γαμήσει την μάνα μου. Ήταν βέβαια γκομενάρα, αλλά ήταν η μάνα μου. Η μάνα μου με κοιτούσε και χάιδευε τα μαλλιά μου. Σε λίγο πήρε πάλι την πούτσα μου στο στόμα της και σε λίγο ήταν πάλι πέτρα. Βλέποντας την μάνα μου χωρίς αναστολές πήρα θάρρος και της ζήτησα να την γαμήσω από τον κώλο.

-    «Αγόρι μου, βλέπω σου αρέσουν τα οθωμανικά!», μου απάντησε.

Έπεσε στα τέσσερα έπιασε τα κωλομάγουλα της και τούρλωσε ψηλά την κωλάρα της. Έβλεπα πλέον την κωλοτρυπίδα της. Μου ζήτησε να αρχίσω να την γλύφω και να την σαλιώσω όσο πιο καλά μπορώ. Υπάκουσα και έγλυφα την κωλοτρυπίδα της μάνας μου. Από τους αναστεναγμούς της κατάλαβα ότι την είχε καταβρεί. Σε λίγο μου ζήτησε να της την καρφώσω σιγά-σιγά. Ακολούθησα τις οδηγίες της ώσπου έχωσα όλο τον πούτσο μου στην σούφρα της. Άρχισα να επιταχύνω το ρυθμό μου και την ξεκώλιαζα με όλη μου την δύναμη, ενώ η μάνα μου φώναζε σαν τρελή από την καύλα.

Ήμουν έτοιμος να χύσω όταν μου ζήτησε να τελειώσω μέσα στο μουνί της. Σηκώθηκα… η μάνα μου άνοιξε τις μπουτάρες και άρχισα να καρφώνω την μουνότρυπά της. Έσφιξε τα μπούτια της γύρω από την μέση μου και σε λίγο άρχισα να χύνω μέσα της ενώ η μάνα μου με κοίταγε στα μάτια όλο καύλα. Όταν τελείωσα με φίλησε στο στόμα και μου είπε:

-    «Αυτό ήταν μόνο η αρχή…»

Πραγματικά τις επόμενες δύο εβδομάδες η μάνα μου με ξεζούμισε, καθώς ήταν αχόρταγη και ήθελε να απολαύσει κάθε στιγμή με έναν καυλωμένο νέο.
Αυτή ήταν η αρχή μιας υπέροχης σχέσης με την μάνα μου που είχε ως κατάληξη ατελείωτο σεξ.

Μέχρι και σήμερα, δεν χάνω ευκαιρία να την γαμάω μιας και κάνει το καλύτερο πήδημα από όσες γυναίκες έχω γνωρίσει ως τώρα.